Gå til innhold

"Quake 3" Ikke kult lenger?


Anbefalte innlegg

Jeg legger merke til at q3 bare blir mindre og mindre kjent, hva kommer dette av? det er jo et utrolig kult spill, med fart å blod å det du trenger, alt som gutta vil ha.. fra min side synes jeg Counter-Strike tar altfor mye av, alle spiller det nå for tiden. Counter-Strike å World Of Warcraft. Hva har skjedd med den tiden da alle spillte Star-Craft å q3? Jeg synes deter synd at Quake 3 blir så lite spillt av folk, hvertfall på LAN her i norge. Det er FOR MYE CS!

 

 

Si din mening om dette tema her:)

 

Mvh Thomas Thorsen aka FanTazY

Endret av FanTazY
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Q4 er greit når man sitter hjemme for seg selv, personlig synes jeg ikke q4 var no spesielt kult når da gjaldt multiplayer, Q3 er et veldig morro LAN spill som jeg synes er synd at det ikke er mer utbredt, husker det var veldig mye mer populært før. Qauke 4 egner seg best som et singelplayer spill å passer derfor ikke inn på LAN, Cs må vel folk gå lei av snart :p

Lenke til kommentar

Var på digiLAB nå i vinterferien, der fikk jeg høre av en kamerat at Quake 3 premien var på 25000 kr å jeg blei overlykkelig å gleda meg:) Men så blei det ikke noe av Compo'en fordi det var nesten ingen som ville bli med på den, Det var vel meg å 2-3 andre.. Sånt no skuffer meg, skulle ønske at quake 3 kom tilbake igjen :yes:

Lenke til kommentar

Tja Q3 var for meg en meget tamm opplevelse,som aldri fenget meg noe i lengre perioder, dette takket vere ett fantastisk mye bedre spill som kom nesten samtidig---> Unreal Tournament. Mye bedre gameplay,flottere grafikk og rett og slett mere coolt. Så kom det jo mange flotte mods til spillet:love:

 

Q3 var større før på LAN og slikt her heime,og tom. eg tok noen runder med Q3 for å støtte opp rundt spillet,det er klart meire artig å spille med 16+ på LAN enn over nett,dette gjelder vel med alle spill. Atmosfæren er til å ta å føle på i fohold.

 

Ka CS angår er det rett og slett kommet for å bli,enten det er 1.6 eller CS:S,også disse spillene appelerer til meg i mye større grad enn ka Quake spillene gjør. :)

 

Eg vil gjerne påpeke at dette var min subjektive meining,og eg ønsker ikkje rakke ned på noen spill eller skape noen krangel UT VS Q3, dette var det vel nok av i sin tid :wee:

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Syns Quake 3 var dritt fætt på LAN. Var helt konge, fyllt med fart og spenning, adrenalin hele veien!

Blei helt sprø i huet av å spille det! :D

 

Syns quake 4 var heeeelt dritt! Værste FPS spillet jeg har spillt, eller ett av de..

CS spillte jeg MYE før, var i clan, spillte for Ea.Games men jeg gikk lei..

Men er altfor mange fjortisser der ute på LAN som fortsatt tror CS er fætt, og spiller det hele tia for å prøve å være "kule"

Blir nok leie de og, bare vent :)

Lenke til kommentar

Quake 3 er heller ikke veldig utbredt lenger og det mangler en fullverdig etterkommer i sci-fi fps verden. UT2K3 og 2K4 er ikke i nærheten av så kult som UT99 kan i mine øyne heller ikke kalle seg for kongen av sci-fi fps.

 

Sverdet står i stenen, alt vi mangler er en kong Arthur til å røske det opp å bli den nye kongen av fps.

Lenke til kommentar

Problemet er vell at det ikkje er gøy å tape 5000 - -130 i eit skillbasert spel som Quake 3

 

Eller bli most i løpet av 15 sekunder i Starcraft.

 

Folk liker spel der dei kan bli litt gode å og greie å drepe noko etter 15 minutters speling.

Derfor er teambaserte spel som CS, Battlefield, DOTA(for warcraft 3), ET veldig populære.

Og pågrunn av dette så kjem UT2007 til å bli ein flopp som UT2004, fordi det kjem med Death Match og det er det compoer satser på. (Men nesten ingen som gidder å spele fordi dei taper 5000 - -130.

Lenke til kommentar
Problemet er vell at det ikkje er gøy å tape 5000 -  -130 i eit skillbasert spel som Quake 3

 

Eller bli most i løpet av 15 sekunder i Starcraft.

 

Folk liker spel der dei kan bli litt gode å og greie å drepe noko etter 15 minutters speling.

Derfor er teambaserte spel som CS, Battlefield, DOTA(for warcraft 3), ET veldig populære.

Og pågrunn av dette så kjem UT2007 til å bli ein flopp som UT2004, fordi det kjem med Death Match og det er det compoer satser på. (Men nesten ingen som gidder å spele fordi dei taper 5000 -  -130.

5719974[/snapback]

 

Tror nok du har et poeng der, jeg begynte å spille litt q3 for en tid tilbake, men på alle servere jeg koblet meg på var det kun sånne folk som drepte meg før jeg fikk sett meg rundt...

De som spiller det er rett og slett for gode, så det er omtrent umulig å komme som ny spiller...

Lenke til kommentar

Nå begynner det å hjelpe seg med meninger her. Alle vet jo hva jeg mener om quake 3 så jeg trenger ikke fortelle det en gang til :love: Quake 3 :love: tihi.. Fortsett å sleng inn kommentarer, Men for all del ikke start noe kranling. vi har alle forskjellige meninger. :)

Lenke til kommentar

Kansje litt OT her, men såg noen nevnte UT03/4 her oppe.

 

Heilt enig, disse spille kan rett og slett ikkje måle seg med 99 versjonen.De er liksom så..."way-off" i forhold,alle feeling er borte og sjermen er gruset samt våpnene blir større,styggere og meir overdrevne. i UT99 var alt perfekt,det gjekk ikkje over den grensa til at det blei alt for r0xx0r overdrevet for min del. Det er bra at utviklerene skjønner dette og går tilbake til røttene sine med 2k7,og eg håper inderilig de greier å rote fra den gamle feelingen igjen,ellers blir eg skuffa som faen :)

 

Ogse det momentet som blei påpekt over,nemlig det at spill er vanskelig å sette seg inne i for nye gamere,tror eg har mye å si på utviklingen av spillere til nettopp det spillet.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...