Gå til innhold

Tips til oppkjøringen på bil.


WebSurf

Anbefalte innlegg

Jeg vet det kan være vanskelig, men du må ikke grue deg fordi du tror du kommer til å stivne av skrekk og være nervøs! Selv er jeg en person som HATER å ha fremføringer, f.eks stivner jeg som en stokk når jeg skal presentere noe foran klassen, og natta før oppkjøringa fikk jeg ikke sove fordi jeg skalv av nervøsitet. Men i det øyeblikket jeg tok sensor i hånda og hilste, skjedde en utrolig forvandling. Jeg ble superselvsikker. Svarte raskt, selvsikkert og feilfritt på sikkerhetsspørsmålet og hadde bare en helt utrolig ro da jeg kjørte. Bestod uten noen feil, og jeg hadde på ingen måte merket nervøsiteten min under oppkjøringa. Så hvis dette kan skje meg, kan det absolutt skje deg!! :)

 

 

Når har du oppkjøring, Sapientia?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Håper det, trinity. =) Håper virkelig det. Hadde vært flott å stå. Jeg vet jeg kan. Får bare prøve å roe meg ned. Tenke på hva jeg må huske på. At jeg er god nok. Så får vi håpe det hjelper. ;) Håper jeg får en rolig og snill sensor og. =P Hjelper nok helt sikkert.

Jeg har oppkjøring i løpet av denne uken. ( Skriver ikke dato, for ingen av vennene mine har fått vite datoen. Orker ikke at de skal ønske lykke til osv. Det kommer jeg til å bli enda mer stressa av. =P )

Endret av Sapientia
Lenke til kommentar

Heheh, skulle egentlig ikke si det til noen jeg heller, selv ikke kjæresten min! Men den planen gikk rett i vasken ettersom jeg greide å røpe det samme dagen jeg fikk vite oppkjøringsdatoen, hehe. :p

Sapientia, hvis du vet at du er god nok, vet at du mestrer bilen og vet at du kan trafikkreglene, så kommer det til å gå bra. Bare ha tro på at du kommer til å greie det. Hvis du tenker tanker som "ånei, hva hvis det kommer en buss ut av busslomma-situasjon, hva gjør jeg da?", er du ikke klar til å få sertifikatet. Hvis du vet at det er situasjoner du ikke mestrer, så øv på dem! :) Har du øvd på sikkerhetsspørsmålene? Poenget mitt er bare det at hvis du vet du kan det du skal kunne, så trenger du ikke å være nervøs for å komme opp i situasjoner eller få spørsmål du ikke behersker. :) Og da har du jo én ting mindre å være nervøs for. Men som jeg sa, hvis du vet du er klar, så går det nok bra. :)

Lenke til kommentar

Takk. =)

 

Altså. Jeg kom til biltilsynet, gikk inn i skranken og gav navn osv. Fikk beskjed om å trekke hvilke spørsmål jeg skulle få, og at jeg bare kunne vente til sensor kom. Av kjørelæreren min fikk jeg vite hva nummeret til spørsmålet jeg trakk omhandlet. Jeg fikk om tilhengere til bilen og sånt. Veldig deilig, for da fikk jeg tenkte selv, før sensor kom. Ikke at det var så vanskelig, da. =P Uansett.

 

Da sensor kom, hilste vi, og gikk inn i bilen. Han fortalte hvordan prøva skulle foregå, hva den ville omhandle og hvordan den ville bli vurdert. Jeg fikk stille de spørsmåla jeg ville. Så gav han meg et kort med to spørsmål jeg skulle forklare og vise svaret til, noe jeg gjorde. Gikk greit.

 

Før vi begynte å kjøre, spurte han om jeg ville at vi skulle småsnakke eller ikke. Jeg valgte småsnakking, for å roe nerver og sånt. Vart mye roligere av å snakke med ham. Ikke det presset. Jeg slapp dessuten å tenkte på hva han tenkte. =P Han sa det at selv om han kom til å notere en del, så var ikke det nødvendigvis ille, som mange tror. Det var mest positivt, som regel, sa han. =P

 

Så kjørte vi. Enkel rute, egentlig. Ble bedt om å kjøre hit og dit, finne egna snuplasser, parkere bilen osv. Ikke store greiene. Så dro vi tilbake, og han sa hvordan han syntes det hadde gått. Var veldig greit. =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...