Jump to content

WebSurf

Medlemmer
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gud være med deg. for de som tror på slikt (ikke at jeg gjør det heller da, men men)
 2. Ikke tull en gang. Jeg mener hvorfor er det enkelte folk som absolutt ikke skal bruke normal høflighet? ikke bare:; jeg skal ha. før de så får det, og så går, hva har skjedd med hallo? og takk skal du ha? nå skal det sies at de fleste sier det. men de som ikke gjør det, merkes mer enn de som gjør det.
 3. feil, det er de som har valgt løsningen, ergo de som burde vite hva de selv har valgt. og jeg gjentar, jeg er ikke i samme selskap som dem. btw nok OT
 4. jeg hadde en litt kjip èn etter jeg hadde vært i ny jobb i noen måneder. dette er noen år side nå. er da i serviceyrket, IT. er innleigd, og følger bedriften jeg er innleigd i sine regler. det vil da si, at brukere ikke bare kan komme innom oss, og forvente service, men må ringe ett nummer, slik at det blir logget som en sak, og når vi har fått saken kan vi hjelpe bruker, no exceptions. nå husker jeg ikke hva personen trengte hjelp til, men uansett: K: hei. jeg trenger hjelp, kan du komme og hjelpe meg? M: har du ringt, og fått ett referanse nummer slik at vi får saken? K: nei. M: jeg kan dessverre ikke hjelpe deg da. vi trenger en sak før vi kan hjelpe deg. kunden sa noen sånn som ok, før han gikk neste dag kom han tilbake: K: kan du hjelpe meg nå? M: har du ringt inn og fått ett referanse nummer? K: nei M: som jeg sa i går, så kan jeg ikke hjelpe deg før jeg får en sak. K: jamen kom ann da!! (kunden var på dette tidspunktet litt hissig) M: nei dessverre. og tro det eller ei, dette gjentok seg dagen etter. og jeg trenger vel ikke si at han da var enda hissigere. men så, senere den tredje gangen han hadde mast, kom han inn, og sa han hadde ringt, og fått nummer. jeg sjekket dette alt ok. så sier kunden: bare bli med meg opp du da så viste det seg, at det var en av topp sjefene i da naturlig nok toppetasjen for bedriften. helt utrolig at de selv ikke vet hvilken løsninger de har i bedriften. nå skal det sies at sjefene etter denne hendelsen så og si aldri kom ned til oss og forlangte service, før de hadde ringt inn. så det hjalp visst og for og si det slik: jeg vet hvem som er sjefer i toppetasjen nå
 5. mulig du har gjort dette. men jeg fikk store æ,ø,å bokstaver når jeg hadde det fysiske tastaturet på EN altså engelsk, da dette så ut til og være på default. endret dette til norsk, får helt vanlige æ,ø,å nå
 6. Til dere som lurer på det med HTC Sense, jeg har stilt spørsmål til HTC og fått følgende svar: HTCsense er fremdeles ikke fullstendig, du vil derfor oppleve at en del funksjoner ikke fungerer eller ikke fungerer som de skal. Dette er noe vi jobber med å få ordnet så fort som mulig. Og når jeg spurte om hvilken tid det vil komme opp svarte de: Vi har dessverre ikke fått noen ETA fra vår tekniskeavdeling enda, men dette er en prioritet. Jeg har også HTC Desire Z og sense har aldri fungert på min i det hele tatt.
 7. Takk! Kom også inn på en pc ved og følge oppskriften over. Jeg gjorde dette uten og sjekke hvilken versjon av windows det var, og bare for og bekrefte dette fungere også på Windows 7 home premium 64bits engelsk.
 8. Etter at de har blitt omgjort til XviD (er ingen kvalitetstap), så er filene på 1.21gb på 3 timer, og 839mb på 2 timer. Og i nero så velger du bare lag din egen dvd, så omgjør den disse filene til dvd video. med andre ord 5 timers vhs på dvd. (352 X 288) 45gb er mye ja, men av en eller annen grunn så er det slik det blir, bare til og ta en om gangen, og så gjør du de om til xvid etter hvert. husk; audio inn på den som jeg linket til, ikke er av noe kvalitet (skurrer og diverse), så jeg anbefaler at du bruker lyd inn på pc'en i plassen.
 9. få nå vekk samsung harddisken da. er kun WD som gjelder. ellers en fin guide
 10. hehe, humor. uansett, jeg har brukt denne: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5707 eneste problemet er at programmet gjør filene ca. 45gb store for en 1,5 timers vhs. men du bruker bare ett program for og konvertere og til xvid, og så over til dvd. er vel også programmer som kan pynte litt på farger, mens jeg kjørte de rett igjennom. fungerte ganske greit egentlig.
 11. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=308813 denne sikrer deg mot lynnedslag. selvom jeg forsatt ville anbefalt og koble fra det du har tilkoblet den, når det tordner, just in case. skal også sies at jeg også har ups: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=119793 har 80 minutt med pc, switch, router, skjerm, anlegg før pc'en skrur seg av automatisk. jeg har aldri koblet fra ups når det har tordnet, ei heller det som har vært koblet til den, så ser ingen problemer med og la den være tilkoblet.
 12. Skru og banantilkoblinger er det på min. Så de har nok "oppdatert" den litt. Ellers så ser strøm og spenning likt ut.
×
×
 • Create New...