Gå til innhold

Militærtråden - for de som er i militæret


Kurt P

Anbefalte innlegg

Slikt utstyr er vel ikke vanlig å kjøpe når man kun er inne til førstegangstjeneste?

 

Absolutt ikke, bare de verste kit-horene som gjør dette :p

Jeg tok UB-utdanning og selv ikke på befalsskolen var dette vanlig praksis. En ekstra kniv på GRU-en var toppen av pimping.

Leatherman, en god kniv og snus, stort sett det du trenger :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle stemme bra det ChrisReeve.

 

Angående "kit horer", ene sjanten i min gamle eskadron var en sånn en. Første gangen jeg så han, var det med med privat caps, med stormesk 3 ulven påsydd i panna, acog sikte på HK'en, cato ringstads ripstoff uniform som ifølge vedkommende "er som å gå rundt i en deilig pysjamas.... Med våpen!" I tillegg kommer selvsagt et utall dubbeditter til HK'en, noen stridsvester, lårhylstere av forskjellige slag og farger.... And the list goes on.

Lenke til kommentar

Kommer nok helt an på hvor du tjenestegjør, og befalet. Ting som; hensikt? Skyter du noe med HK'en så du faktisk får skutt inn siktet ditt hvis du får lov? Er ting som spiller en rolle også. Kjører du EoTech og får utlevert 3x, hva gjør du?

 

Ja, har sett folk ha EoTech og ACOG her jeg jobber, men FLO Våpen blir ikke så veldig glad i det hvertfall hvis du ikke har tatt det av før kvartalsvis osv :p

Lenke til kommentar

Ja, angående kit-hore. Kan en, om en vil feste et annet sikte på 416'n? Som f.eks om du hadde kjøpt et ekte holo-sikte?

Eller er det regulert hva du faktisk kan feste her og der?

 

Ikke verdt 5 tusen bare for førstegangstjeneste og skal man da ha forstørrelse på den blir det jo oppe i 8 til 10 tusen kroners klassen altså 2 måneder med dagpenger. Viss man da drar ned til A.stan er det jo selvsagt noe helt annet. Da ville jeg nok kanskje ha byttet sikte selv syntes aimpointen var vanskelig å finne med engang flere ganger.

Endret av Zimmerh
Lenke til kommentar

Tror neppe du får feste noe annet enn standard kit på våpen. Kjenner ikke til noe befal som hadde godtatt kithoring på våpen.

Vi hadde litt av det i avdelingen jeg var inne i når folk var plassert på respektive stillinger, men jeg tror ikke noen andre enn befalet hadde andre siktemidler enn standard Aimpoint (Comp4 er det vel?). Men kolber, railcovers, lykter, frontgrip og bipods ble det litt av etterhvert..

Lenke til kommentar

Noen som vet hva en søknad om omfordeling skal inneholde? Er det noen som vet om en mal? Har søkt litt, men det ligger utrolig lite informasjon om det på både forsvaret.no og andre steder. Har prøvd google.

 

Siden jeg har ganske stor flyinteresse vil jeg prøve å komme i Luftforsvaret istedenfor Militærpolitiet, på sommerinnrykket. Noen som vet om det er stor sjanse for at dette blir innvilget, eller blir det fort fullt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...