Jump to content

Kurt P

Medlemmer
 • Content Count

  2062
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About Kurt P

 • Birthday 12/28/1914
 1. Heisann. Lenge sida her nå Keratoconusen min er ganske stabil vært en stund. Men har fått noe dårligere klarthet uten linser/briller det siste året. Så nå som vintern er i gang og mørket er her så er det litt kjedligere hehe. Men nå bruker jeg briller på jobb hver dag og det funker fint på høyre øyet som er det beste. Det som jeg opplever nå for tiden ( startet ca for 1 år siden det og) er at jeg har mye leamus/muskelrykninger rundt venstre øyelokk. Så det kan være ganske så irriterende og man prøver å styre unna for mye øyekontakt med folk når det "herjer" som værst. Ellers skal jeg ikke klage Jeg er 27 nå og jeg tror ikke det blir så mye forværret fremover. Angående crosslinking undersøkelsen, så valge jeg å la vær. Rett og slett fordi det er så nytt og man vet faktisk ikke helt bivirkninger i fremtiden enda.
 2. Hei, lurer på hvor jeg kan kjøpe en brukbar mikrofon til å ta opp no gitarspill og sang med. Noe som er litt bedre kvalitet enn mikrofonen på den bærbare pcn. Ønsker å kunne koble den eksterne mikrofonen til den bærbare pcn. Bør helst ikke være altfor dyrt, men kunne gjengi klart og pent en akkustisk fremførelse.
 3. Heisann, trenger meg nå nye hodetelefoner etter at mine ble stjelt på ferie:( Jeg hadde Sennheiser HD280Pro, veldig fornøyd med dem. Kravene mine er at de er : -Gode å ha på seg over lengre tid -Demper godt med lyd fra støy utenfra -En bra lydgjengivelse (gjerne litt godt med bass) -Lettspilte (må kunne yte bra med effekt kun fra bærbar pc) Mvh Preben ; )
 4. Jeg, dama, og en kompis og dama hans skal egentlig på tur til tunisia om en ukes tid. Men her om dagen klarte dama til kompisen min og knekke ankeln, og de får ikke dratt nå. Vi bestilte hver for oss (2 og 2) Er dette gyldig nok grunn til at jeg kan avbestille reisa vår og? Kreves det noe dokumentasjon ?
 5. Ser kanskje ut som vi går får tunisia, sousse. I april engang. Noen erfaringer der? med mat og drikke/ all inclusiv hotell?
 6. Et par dager sida så ble en haug norske turister evakuert fra et hotell i sharm el sheik, (som er ansett som trygt feristed) pågrunn av bombetrussel. Så jeg vet ikke helt hvor trygt det er der lenger jeg Er ihvertfall dårlig stemning for egypt i gjengen nå. Dessverre.
 7. Heisann, vi er 2 par som skal ut på tur i slutten av mars engang tenkte vi. Vi er veldig lystne på å prøve 4-5 stjerners all inclusive hoteller m/mat (og drikke hele døgnet.) For oss er det viktig at tempraturene er såpass at vi kan gå lettkledd på kveldene helst. Det snevrer seg da inn mot kanariøyene eller nord afrika. Men er det andre steder/land som holder brukbare tempraturer, så si ifra. Vi hadde egentlig tenkt å bestille til egypt (sharm el sheik), men etter all uroen der nede nå, så drøyer vi den! Så, kom med tips. Prisen bør helst ikke være noe særlig over 11-12000 for 2 stk (all inclusive) 1uke
 8. Vet ikke om det er noe som skal være sånn. Men i flere 720p /1080p (HD), spesielt serier lastet opp/streamet fra internett, opplever jeg i at noen scener blir øker og synker bakgrunnslyden veldig. Når noen sier noe så synker den, når det er ikke noe snakk, så øker den kraftig. Hva er dette fornoe? Det gjelder ikke i alle scener av episoden(e). Spiller av fra en ganke ok Laptop m/ eget lydkort.
 9. Jeg kan legge til at jeg spiller kasse gitar Liker mye fra 50-60-70. Ikke like fan av nymotens musikk.
 10. Heisann ! Jeg har en hobbygitarist, spilt i ca 3 år nå. Siste året har jeg stagnert veldig i utvikling selvom jeg spiller sikkert annenhver dag. Jeg føler rett og slett at jeg ikke klarer/gidder å utvikle meg mer på egenhånd uten noen form for hjelp/motivasjon. Er det noen som har vært i samme bås? Og har noen tips til å komme over "kneika". Evt noen bøker for å forstå musikk/gitar bedere. Eller forslag til musikalske miljøer hvor det går ann å finne folk med tilsvarende musikk smak som meg? Mvh Preben
 11. Heisann. Bor i en leilighet fra 2010, (klasse C hus). Fikk tatt en lydisolerings test noen mnd etter jeg flyttet inn pågrunn av at jeg hørte masse skritt og dunkelyder fra naboen under meg. Og den var innenfor kravene. Jeg er fortsatt etter et år plaget av trinnlyder til naboen under meg, syns det er i det meste laget. Er det noe man kan gjøre for å få trinnlyd/kontakt med gulvflate mindre hørbar opp til meg?
 12. Ja dette er ett vanlig mannlig "problem" Jeg begynte også å bli tynnere i toppen i en alder av 22-23 (er nå 25) Kom som et lite sjokk egentlig. Heldighvis har det stoppet opp for en periode og jeg har såpass greit med hår at jeg føler jeg kan ha hår på hodet uten at folk tenker over mitt lille hårtap. : ) Men jeg er klar over at jeg har hårtap i genene, og er forberedt på å holde det kort når neste fase skulle komme ! Det beste, er som sagt, ta det som en mann. Blir det for tynt, ikke bli deprimert og prøve all slags fantasikurer og lage rare sveiser for å skjule hårtapet. Når jeg opptaget mitt lille problem for et par-tre år siden begynte jeg, kanskje litt vel dramatisk, og barbere det rimelig kort ned (2-3mm) over hele hodet. Og jeg merke til at damedraget var bedre med kort/lite hår på hodet. Så lenge du klarer å innfinne deg selv med dette mannlige fenomenet og akseptere det, så har man ingen sorg i vente. Hår er jo en del av personligheten til folk, men det finnes så mange værre ting som kan skje enn dette.. tenk heller på det.
×
×
 • Create New...