Gå til innhold

ParadiseCity

Medlemmer
  • Innlegg

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ParadiseCity sine prestasjoner

655

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og ja det er de. IDF soldatene har tatt nærbilder av likene med deres pass ved siden av.
  2. sirkulerer nå screenshots fra IDF tilknyttede telegram kanaler av de drepte hjelpearbeiderne fra blant annet Polen og Australia, «pig dead» «whore dead» og «terrorist dead» med latterfjes emojis.
  3. Ifølge Olaf så er FN, og absolutt alt av NGOs involvert i Gaza Hamas-styrt eller Hamas-sympatisører. Også er alle Palestinere drept i konflikten Hamas-terrorister. Virker som han mener det nesten er en internasjonal sammensvergelse mellom media, FN og diverse NGOs om å sverte Israel.
  4. Tja, det spørs helt hvor du bor. Jeg har eid sånne svære flak i en del år nå og har egentlig aldri hatt noe problemer med å komme meg fram noen sted. Jeg har kjørt gjennom Oslo sentrum med en Mercury som er nesten 6 meter lang og det gikk helt fint. Når det kommer til prisstigning og klassiske biler hadde jeg absolutt satset på amerikanske. Jeg tror ikke du får like mye gevinst ut av en gammel opel eller noe sånt i forhold til en amerikaner. Kanskje titte litt på en 60-talls Thunderbird? De er ikke sedaner men er jo plass til 4/5 i de. Jeg eier selv en 64 Thunderbird og de er veldig morsomme å kjøre, og du har tilgang til alt av deler på nett på for eksempel nettsider som Bird's Nest. De fra 60tallet ligger gjerne ute til 100-200k i grei stand. Så ikke særlig dyrt heller! Verdt å titte litt på Ford Fairlane og Galaxie også. Er ikke så sykt dyre men ikke alle liker utseende på de, spesielt Fairlanen (Noen av de er veldig firkanta og boksete). Ligger ikke så jævlig mye ute på finn ennå, men om en måneds tid så dukker det nok opp en del forskjellige biler.
  5. 60-tallerne er jo desidert kulere og har også som regel grommere lyd. Men da må du også spytte inn betydelig mer penger også. De mest ettertrakta devills er vel fra 1958-1964/5. Men de er jo svindyre. Så det kommer jo helt an på budsjettet dit. Jeg personlig har en 50taller Mercury, og siden det er en Mercury og ikke en Cadillac betalte jeg betydelig mye mindre enn hvis jeg skulle kjøpt en Cadillac eller en Lincoln. Uansett hva du kjøper må du jo også tenke at så lenge du vedlikeholder den, og holder den i god stand så taper du ikke penger hvis du skal selge den igjen en gang.
  6. Kanskje en 70-talls Lincoln eller Cadillac? Svære flak da men de pleier å ligge ute til en ganske god pris. Blir en helt annen kjøreopplevelse også for du svever nesten av gårde på veien.
  7. Dette vil nok neppe bli et særlig stort tema i Norge da de som kan få det har vel allerede mer eller mindre innført det. Hjemmekontor er vel et annet ord for 4 dagers arbeidsuke som "kontorklassen" innførte litt under bordet når Covid kom.
  8. Ser også nå at flere økonomer har tatt til orde for stønader til leietakere mao offentlige midler blir direkte overført til øvre middelklassen/overklassen
  9. Ironisk at svenske journalister skal uttale seg om oppførselen til publikum under et idrettsarrangement. Aldri hørt om allsvenskan før? Er jo ikke så mange år siden en ble til og med slått ihjel før kamp der borte. Edit: Jeg refererte til denne artikkelen her : Kollen-kaoset skaper reaksjoner i Sverige: – Verste jeg har opplevd i idrett (aftenposten.no)
  10. Er jo bare å forby privatjet i Norge så skal du se at de kommer krypende tilbake hele den gjengen der oppe i fjella.
  11. Jeg må gjerne mene det? Jeg mener ikke det, jeg sier at det er definisjonen på en konfliktsone. Mener du at jeg tar feil? Mener du at det ikke er en konflikt/krigssone på Vestbredden per definisjon? Mener du det? Hvis vi da fastsetter at det er en konfliktssone mellom IDF og Palestinere på Vestbredden også, men Hamas styrer jo ikke der. Da kan vi jo faktisk genuint spørre oss selv hvem er det Israel fører krig mot, er det kun Hamas eller kanskje jeg vet ikke hele det Palestinske folk?
  12. Mtp hvor mange Palestinske sivile som har blitt myrdet av israelske soldater og/eller israelske militsgrupper på vestbredden er det per enhver definisjon ansett som en konflikt eller krigssone det også.
  13. – Når vi ser så store beløp til så få personer, så vil dette dreie seg om et anselig beløp. Så må vi se hvor dette beløpet skal hentes fra, om det så er skattebetalerne som skal stå for deler av denne kostnaden og hvor mye som utbygger og kraftprodusent må ta. Håper inderlig at utbyggere/kraftprodusentene tar en stor del av den regninga. Vi må ikke glemme at de faktisk valgte å fortsette utbyggingen selv om det pågikk en rettsak om det var lovlig å faktisk bygge dette.
  14. Men det eneste du gjør i den tråden her er å spamme/forsøple md fullstendig irrelevante utsagn sagt av fullstendig irrelevante karakterer. En konstant strøm av forsøpling som er fullstendig irrelevant i forhold til denne tråden.
  15. Vi tar vel meningene til en fundamentalistisk religiøs ekstremist som han kronidioten der med en klype salt håper jeg. Forøvring hva er relevansen til at du stadig vekker poster meninger til tilfeldige zionister på twitter? Skal vi også poste screenshots fra 4chan fra forskjellige personer der angående deres meninger om jøder? Jeg skjønner ikke relevansen.
×
×
  • Opprett ny...