Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Chelsea og City er fortsatt favoritter til å ta gullet, men faen så kult det er at vi er med i diskusjonen ti runder før slutt. God periode, herlig fotball og leverer underholdning i kamp etter kamp. Har tatt større steg enn forventet denne sesongen. Vi har et ungt lag og en av de mest spennende managerene i Europa, alt ligger uansett til rette for at det skal bli gøy fremover, og i det fjerne hører jeg CL-hymnen runge over Anfield igjen. Dagens seier var en av sesongens diggeste så langt, seierspils er drukket.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Må si jeg er meget imponert over Brendan Rogders håndtering av spillematrialle.
Klart han har gjort et par feilkjær her og der(Aston Villa kampen) men gjør fort grep som førte til at Liverpool

gikk fra 0-2 til 2-2. Det er temmelig bra. Så det igjen sist kamp mot Swansea, satte innpå Allen som var vekten på skåla for 3poeng, samme med Texideira mot Fulham(hadde passnigen til Sturridge som endte i straffespark).
Lenge siden Liverpool har hatt en manager som vet å bytte riktig.
Rafa Benitez var veldig irriterende på den fronten og byttet så og si ALDRI før 74 min, Roy Hogdson

gidder jeg ikke å nevne engang og King Kenny var heller ikke det store game-changer'n. Hadde tre bytter som han gjentok i hver kamp.

 

Brendan Rogders er akkurat hva vi har skriket etter i Liverpool :)

Lenke til kommentar

Utrolig hvor stor forandring det har vært på få år altså. Når jeg så Hodgson på tribunen i dag, så tenkte jeg over hvordan jeg nesten gruet meg til LFC kamper for ikke mange år siden, ettersom jeg visste at det ville bli både kjedelig, lite scoringer og ofte poengtap. Og et mønster man ofte så i kampene våre var at vi scorte først, lå bakpå, slapp inn en scoring og resultatet ble 1-1.

 

Jeg er enormt glad over å se at Rodgers har lykkes så til de grader med å få ut det beste av hver enkelt spiller i laget. Har alltid hatt troen på han, og han har faktisk innfridd langt raskere enn hva jeg turte håpe på. Faktisk, skal jeg ærlig innrømme at jeg så på det som langt fra garantert at vi ville ligge så bra an til topp 4. Var forberedt på at vi kunne måtte gå en sesong til uten, og nå ligger vi jo veldig bra an. Gjelder bare å ikke ta helt av nå, og se hvor dette bærer hen. Litt av en sluttspurt vi får. CL-spill er målet og jeg er megahappy så lenge vi får det. Om vi klarer å kjempe om gull helt inn og, ja det hadde vært fantastisk. Fotballen vi spiller er også veldig moro å se på, og det er noe jeg har ettersøkt lenge. Glade dager, og vi går mot sommer :)

 

Forresten, Man United... Hahaha er så digg å se de ha litt motgang nå. Selv om de kommer tilbake igjen, så må de gjerne slite litt i noen år nå ;)

Lenke til kommentar

Når jeg ser over tabellen og hvilke kamper som er igjen så føler jeg nå at Liverpool er favoritter til å ta 3.plassen. Er greit med 4.plass men nå er 3.plassen der vi skal. Det vil gjøre starten av 14/15 sesongen så veldig mye enklere.

 

10 kamper igjen

Lenke til kommentar

Hva tenker dere om dene matchrekka for Arsenal;

 

På en snau måned fremover skal de møte;

 

H - Everton (Fa cup)

H - Swansea (TBA)

B - Bayern Munchen (CL)

B - Tottenham

B - Chelsea

H - Man City

B - Everton

- det er 7 kamper på 28 dager.

 

I samme periode skal Pool møte;

B - Man Utd

B - Cardiff

H - Sunderland

H - Tottenham

B - West Ham

- sier ikke at dette er lett, dog mindre slitasje og flere sjanser for poeng en Arsenal har i sine PL kamper.

Lenke til kommentar

Jesus. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg hadde sett for meg at vi skulle ligge et godt stykke lengre bak teten nå enn vi faktisk gjør. Nå er vi jo nærmest garantert 4. plass som dårligste plassering, ihvertfall så lenge vi ikke fucker opp noe allmighty på slutten. Vi ser sterkere ut for nesten hver kamp som går, og målene ser ut til å bare renne inn...

Men når jeg begynner å bli optimist, da kan man jo være sikker på at det går til helvete snart. Brace yourselves.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...