Jump to content

Varmo

Medlemmer
 • Content Count

  5044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1380 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. For all del. La oss stille så svekket som mulig. Pokaler er noe dritt.
 2. http://www.liverpool.no/Nyheter/Ryggskade-for-Can.aspx Let the landslagspause begin. Et av få lyspunkt fra de to siste matchene. Dritt.
 3. Heller mot at det var straffe, men vi kan takke oss selv for at vi tapte i dag. Ikke vår verste kamp denne sesongen, men fortsatt totalt ufarlige fremover og dårlig bedriftsnivå på mye av det defensive.
 4. Han er i hvert fall bedre enn Lovren. Jeg mener helt seriøst at vårt beste stopperpar pr. nå er Toure-Sakho, men siden sistnevnte er ute med skade håper jeg på Skrtel-Toure mot Chelsea.
 5. Rimelig sikker på at dette er bull. Den banneren som er avbildet der er uansett ikke mulig å bruke fra et fly. Har vært fly med reklame for strippeklubb som har flydd over Anfield et par ganger denne sesongen, faktisk. Håper det er det som kommer på lørdag også. Edit: Du vet like godt som meg at de aller fleste Liverpoolsupportere her inne og andre steder ikke er av en sånn oppfattning, og at ingen oppegående supportere - kritiske til Rodgers eller ei - ville støttet en slik aksjon. På samme måte som det var sånn med United forrige sesong.
 6. Det verste om dagen er at det er vanskelig å se hva som er planen. Allerede fra første kamp under Rodgers gikk det an å se hva han prøvde å få til. Det tok riktignok litt tid før resultatene begynte å komme. I fjor var vi også helt enorme på overganger og kontringer som ga spillet vårt ytterligere en dimensjon. I år er det vanskelig å kjenne igjen noe av det vi tidligere har gjort under Rodgers, og det synes jeg er merkelig. Så langt minner denne sesongen mer om det vi presterte under Hodgson og Kenny enn det vi har gjort så langt med Brendan. Så klart salget av Suarez og skadene til Sturridge har noe å si, men jeg synes likevel det er rart at vi fremstår så annerledes enn de to forrige sesongene. Hvis prestasjonene ikke tar seg opp, er jeg usikker på hvor mye Sturridge kommer til å tilføre dette laget. Selvfølgelig en del, men tror ikke han er løsningen på alle problemene.
 7. Vet ikke hva som er verst, at det er komikveld i forsvaret flere ganger hver kamp, eller er totalt ufarlige og ikke klarer å skape noenting offensivt. Blytungt.
 8. Hvor lenge varer klippekortet til Lovren? Hårreisende i dag igjen, dessverre. Gi meg Sakho, Toure eller Kyrgiakos.
 9. Skrtel kommer til å starte, men skulle ønske Toure fikk sjansen. Bortsett fra den stygge glippen til Lovren fungerte forsvaret bedre i går enn det har gjort tidligere i sesongen. Tilbøyelig til å mene at Jones bør få starte til helgen også.
 10. Håper på dette laget til helgen: ---Mignolet---- Manquillo-Toure-Lovren-Moreno -------Gerrard------- ---Henderson---Coutinho--- ------Sterling------ ---Borini---Balotelli--- Kom igjen da, Brendan!
 11. Jeg nevnte det i forrige kamp og sier det igjen. Hvorfor tenker folk slik? Ja, serie og Europa er viktigst, men disse cupene betyr jo også noe?! Bedre å vinne LIgacupen og/eller FA Cupen enn ingenting hvis det går dårlig i Europa. Ja det blir flere kamper, men det vet vi fra før og derfor er det Rodgers sin oppgave å fikse en såpass bred stall slik at vi kan prestere i alle mesterskap. Dette! Greit at ligacupen er turneringen med minst prestisje, men seier og avansement er uansett deilig. Folk som bruker tid og penger på å komme seg på kamp fortjener at de som spiller kjemper, og det var i hvert fall tilfellet i dag. Hyggelig å se flere kids enn normalt på Anfield i dag også, tror ikke noen av de satt og håpet på at vi skulle ryke for å kunne prioritere PL/CL.
 12. Balotelli er det minste problemet vårt om dagen. Draktbytte i pausen er teit, men en ikke-sak i mine øyne. Forsvaret og Mignolet er en farse, tror ikke det har vært så ille i min tid som supporter. 18 kamper uten clean sheet. Parodi.
 13. Kommer i bolker. Hvilken runde tenker du på?
×
×
 • Create New...