Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, trist at en klubblegende forsvinner ut uten noen ordentlig avskjed. Er vel en kombinasjon av:

  • Klubben så an situasjonen, ville forlenget med De Gea om det ikke dukket opp noen andre alternativer på markedet.
  • Som vanlig mangler det en tydelig plan for hva målet med årets overgangsmarked er. Dvs, alt for ofte virker det som om United heller går etter navn, enn å søke etter de spillertypene vi trenger i posisjonene der vi er svakest.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror ikke noen er uenig i at hans tid er forbi, men han hadde fortjent et bedre farvel med klubben, fans og spillere. Men slik er det, en kan ikke forlenge kontrakten med han bare for at han skal få sagt farvel. Tipper de slipper han inn om han ønsker så han kan møte hele gjengen igjen. On ikke har de vel råd til å leie lokale for å holde en avskjedsfest 😅

Håper de får inn en ny keeper snart 

Lenke til kommentar

Ser helt ærlig ikke for meg at han vil være gira på det mtp hvordan han er som person. Lønn står vel heller ikke helt øverst på prioriteringslisten hans, mtp hva United har betalt han de siste årene. Og det har jo tidligere vært snakk om at kona ville tilbake til Spania. Samtidig, Saudi har jo hentet alt av eldre kjente navn den siste tiden...

Lenke til kommentar

Tror summa summarum at De Gea bør tenke at han har karret til seg veldig mye flere av the King's finest enn han egentlig fortjente, så jeg vet ikke hvor mye sympati jeg egentlig har for han. At avskjeden kunne vært gjort mer ryddig er det jo ingen tvil om, men her må man kanskje være litt kyniske fra klubbens side. 

At folk over her kaller han "tidenes United-keeper" er jo et regelrett hån mot bl.a Van der Sar og Schmeichel. Han har hele tiden vært en begrensende faktor i Uniteds spill, både i feltarbeidet, men først og fremst som ballfordeler og sweeper. Folk har blitt blendet av refleksene og klassen på strek.

Vil påstå at det å bytte ut De Gea med en type som Onana (vet ikke om han nødvendigvis er DEN rette, sett for lite av han) er en upgrade på lik linje med å få inn en klassespiss. 

Endret av Amoralsk
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Idag er det en måned til seriestart i PL og enda ikke fått på plass spissen. Martial skadet ei stund(sjokka!..) Greenwood usikkerhet rundt fortsatt. Må vel snart få avklaring der...Best for alle parter.

Ingen ren spiss utenom Rashford som kan spille der tilgjengelig. Mest sannsynlig Hugill eller Amad på topp imorra mot Leeds.. Sier litt.

Veldig viktig å få på plass spiss og keeper til USA touren. Litt redd det må selges unna før spiss kjøp og da er det fort ut i august før det blir kjøp av Højlund eller en annen. Det går bare ikke.

Onana sies skal bli klar denne uka. Så får vi håpe det stemmer nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...