Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Vi har jo hatt ledere som Keane, Schmeichel og Cantona. Hva har dem alle til felles? Hissige, kjefter og smeller, organiserer, pusher spillere, går foran som ett godt eksempel(men dem har alle svin på skogen). Og blør mer enn alle andre for drakta. Er Fernandez slik? Til tider, men mangler evnen til å organisere og rettmessig kjefte på spillere. Er han en passende kaptein for dette united-laget, tja. Casemiro og Varane er nok hakket bedre egnet, men de mangler litt de også. 

Litt mer varm i trøya, så vil jeg utnevne Lisandro Martinez som kaptein. Han har det meste. makan til tøffing!

Endret av TwoFace
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tilbake på vinnersporet etter en terapeutisk andreomgang i går. Betis er ingen kasteball, de har nylig spilt uavgjort mot Real Madrid, holdt på å ta poeng mot Barcelona og er på femteplass i ligaen, så det var en ganske bra prestasjon. Vi burde ha scoret noen flere enn fire mål i går, men 4-1 er et bra utgangspunkt for å ta oss videre til kvartfinalen.

Godt å se at så mange av spillerne reiser seg og står frem når det buttet såpass imot sist. Det viser personlighet og mental styrke å håndtere presset på den måten. Forhåpentligvis var Liverpool-fadesen mer en sjuk blipp enn starten på en trend.

Bruno fortjent man of the match. Tilbake sentralt i en posisjon som passer han bedre enn i eksperimentet på venstresiden mot Liverpool, og satt i en litt dypere rolle hvor han tok tak i tempoet og dikterte det meste. Et mål, en assist og involvert i det første målet. Kapteinsbindet verdig ;) 

Dalot hadde en stinker, så Wan-Bissaka-byttet gjorde underverker og utviklingen hans er gøy å se på. Smarte bevegelser og god til å finne rom høyere i banen. Gjorde livet mye lettere for Antony i andreomgang.

På den negative siden var De Gea helt håpløs i pasningsspillet som lett kunne straffet seg. I tillegg bommes det på for mange svære sjanser. Teller tre-fire muligheter som er så store at de nesten bare må sitte. Dalot finner ikke tilbake til formen han hadde før VM, og ser nå mer ut som han gjorde før.

Dette ble ikke mål:

FqztVuBWcAALetI?format=jpg&name=large

Noen hyggelige stats:
- Seier nr. 31 denne sesongen, 4 flere enn noe annet lag i Europa
- Rashford oppe i 26 mål, to spillere i Europa har flere denne sesongen; Haaland (33) og Mbappe (30)
- Bruno hadde like mange key passes (5) som hele Real Betis
- United har 2+ mål i 15 hjemmekamper på rad for første gang siden år 2000
- Ubeseiret i 22 hjemmekamper på rad (20 seire, 2 uavgjort)

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Casemiro hadde aldri fått rødt kort før han kom til oss. Så erfaringen tilsier jo at han nettopp kunne takle på den måten han gjør. 
 

Bør slå Everton, og enten Newcastle eller Brentford uten han. 6-7 av 9 poeng. Hvis ikke så kommer lagene bak litt vel tett innpå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Taylor stod tett på situasjonen og ga gult kort først. Så blir han servert kun én vinkel, i slowmotion på VAR-skjermen. Ikke baaare hans feil.

All frustrasjon til side, så var det godt man klarte uavgjort og ikke tap. Å spille med 10 mann mesteparten av kampen er vanskelig uansett hvem man møter i Premier League, særlig når man mister sin viktigste spiller og blir snytt for en straffe eller muligens to. Og selv om Southampton ligger sist på tabellen har de vært i bedre form i det siste med seire over Chelsea og Leicester.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes det er merkelig at det ikke tas grep. Premier League har vokst til å bli den beste ligaen i verden. Men kvaliteten på dommerne har ikke holdt følge overhode.

De burde starte med å gjøre det vesentlig mer attraktivt å være dommer på lavere nivå, slik at tilsiget / konkurransen om å være dommer helt i toppen blir mye høyere.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Garnacho forlot stadion på krykker og med beskyttelsesstøvel. Ble saksetaklet stygt på samme måte som Eriksen.

Den tredje United-spilleren som ender opp slik etter å ha blitt offer for stygge taklinger denne sesongen. Eriksen, van de Beek og nå Garnacho.

Ingen konsekvenser for noen av taklingene. Bare en av dem ble et frispark, ikke ett kort. Det er helt latterlig!

Dommerne svikter i å beskytte spillerne.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...