Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ReaveЯ skrev (1 time siden):

Mye bra signeringer inn der men tviler på Werner, Eriksen og Raphinha kommer inn portene. Sistnevnte er veldig nærme Barca meldes det nå. Lamptey har jeg sansen for og trenger gode offensive skyts på backene. Men tror DM, spiss og kant prioriteres pga mye tynt.(Stopper og om noen forsvinner..?)Spesielt når mange stikker etter sesongen. Pogba må kanskje erstattes og? Evt de Beek som "ny" signering der. Garner blir og ett spennende tilskudd på midtbanen!

Nå ryktes jo Haller fra Ajax som nye spiss i sommer. Usikker på hva jeg syns om det men kjenner jo godt til Ten Hag selvfølgelig

Håper uansett på Nunez, Tchoameini/Kamara/Rice (en av de hvertfall) og Antony. 

Redd Rice blir for dyr gitt. Betalt usaklig høye summer av engelskmenn har ikke funka bra før akkurat

Enig i det meste du skriver. Antony har vært sterkere linket til oss en Raphinha, men sistnevnte er etablert i Premier League, virker mer som en lagspiller og hadde vært et tryggere valg. Personlig så hadde jeg foretrukket han hvis det hadde vært mulig å få til. Antony er spennende men fremstår som noe mer gambling. Werner er noe usannsynlig, men hadde vært et rimelig og greit spissvalg. De fleste andre spissalternativer koster fort det dobbelte. Tenker at Werner begynner å spille seg varm i England og kommer til å forbedre seg neste sesong.

Eriksen er er lite spørsmålstegn, tenker at han kunne erstattet Mata/Lingard og blitt en solid og gratis backup. Haller fikk det ikke til sist han var i Premier League så kjenner at jeg er litt skeptisk, men han er også ganske rimelig. Det ryktes at prisen som kreves for Nunez blir nærmere milliarden, han er uprøvd i Premie League og har ikke vist så veldig mye mer enn èn fantastisk sesong i Benfica. Men absolutt en spennende spiller. Tchouaméni er også interessant.

Rice koster mye, men vi har et skrikende behov etter en sentral midtbanespiller som kan gå rett inn på laget. Det stemmer som Blured skriver at han har tilknytning til Chelsea, men samtidig så kan han også være ferdig med den klubben for godt, det er vanskelig å vite. Kalvin Philips som vi har vært linket til er sterkt knyttet til Leeds og kan også være uaktuell.

Endret av Avero
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi har nå en manager som har satt krav til klubben før han sa ja til jobben, og et av disse kravene er full kontroll over signeringene. Mange gode spillere som nevnes her, men nå er det forhåpentligvis slik at man begynner å kjøpe spillere som passer systemet som sjefen ønsker å spille.

Tenk ballspillere sentralt og backer som har evne til å holde i kula, trekke inn sentralt og fungere som midtbanespillere i etablert. Ten Haag virker også å ha en forkjærlighet for en stor, sterk spiss i sine lag (Haller i Ajax nå). 

Vil tro man i stor grad vil forsøke å kjøpe et par ikke fullt så dyre spillere fra andre ligaer, som for eksempel Bundesliga, ettersom man faktisk trenger å hente inn ganske så mange i det kommende vinduet. Gjerne spillere som Rangnick og Ten Haag har sett seg ut i lengre tid.

Blir veldig spennende å se hva man prioriterer i sommer, og hvilke spillere vi har fra før som Ten Haag tenker at passer godt til hans måte å spill på.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Danielzu skrev (4 timer siden):

Hva tenker dere om neste sesong hvis 4.plassen ryker? Bedre med null europaspill enn el\confrence league?

Conference er mer nederlag muligens med god sjanse for Ten Hag å matche laget med talenter og benken. 

Heller mot at det er bedre uten europacupspill enn å komme til Conference i hvert fall, det kan være en stor fordel i ligaen. Kanskje spesielt for United, som antageligvis vil ha en litt tynn stall neste sesong, og hvor flere er veldig skadeutsatte (Shaw, Varane, Bailly osv).

Er noen fordeler ja, man kan i stor grad spille unggutter i Conference. Bakdelen er reising til grisgrendte strøk og mye ekstra jobb for manageren.

Men Europa League tar jeg imot med åpne armer. Blitt en gøy turnering med høyere kvalitet og mer stas å vinne enn tidligere. Vil gjerne vinne den igjen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
bshagen skrev (1 time siden):

@blured Vi har hatt mange legender i klubben vår som en gang var fans av en annen klubb eller som ble fostret der :)

Joda. Men alt det jeg skrev kommer i tillegg til at Chelsea de siste årene har hatt langt bedre sportslige resultater enn oss.

Men vi får se. Behovet for en DM er i hvert fall veldig stor. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
bshagen skrev (16 minutter siden):

Rashford har vel egentlig ikke vært god siden ryggskaden? Jeg mener over tid? Har vel hatt en god kamp her og der, men han er jo ikke kamerat med ballen lenger

Å joda! Ryggskaden var vinteren 2020, han var på sitt beste etter han kom tilbake etter den operasjonen i oktober 2020. Så forrige sesong ble det hele 21 mål og 15 assist (36 målpoeng på 56 kamper), og han var god så og si hele sesongen.

Han har ikke vært god hele denne sesongen. Helt ute av form, på samme måte som Shaw, Maguire, Wan-Bissaka m.flere. Virker som flere spillere ikke forstår/passer til rollene i laget under Rangnick og jeg tror Rashford er en av spillerne som er veldig frustrert over å bli flyttet mye rundt. Han blir sjeldent brukt på venstre. Og jeg tror ikke han matcher så godt opp mot Ronaldo på topp slik vi spiller nå.

Rashford vil komme tilbake i bra slag, det er jeg helt sikker på.

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
bshagen skrev (15 minutter siden):

@Snikpellik Du har rett, men likevel - denne sesongen er ved slutten og det er leeenge siden Rash var i godt slag. Jeg har dog trua på at han skal komme tilbake, men tror det blir når resten av laget er tilbake også

Ja, ett år siden nå snart. Bare hatt noen gode enkeltkamper denne sesongen, før jul.

Sesongen startet bra, men da den siste signeringen var på plass var det akkurat som om lufta bare plutselig gikk ut av en del av laget, inkludert Rashford.

Han har bare ikke vært seg selv siden september, likt flere av de andre spillerne våre. Jeg tror ikke flere spillere plutselig går fra dritbra til dritdårlig av seg selv, derfor har jeg egentlig veldig god tro på at Rashford og de andre kommer sterkt tilbake til sitt vante nivå etter sommeren, når de får seg en pause, en veldig tydelig manager og ordentlig pre-season.

Tror den heftige forrige sesongen, EM-finale og kort ferie ble for hardt for Shaw, Maguire og Rashford. De har spilt ekstremt mye, og ble for lite rotert forrige sesong, pluss noen ganske heftige skader. Dette er de tre spillerne våre som klart har falt mest i kvalitet denne sesongen og det tror jeg ikke er tilfeldig. Shaw og Maguire var bokstavelig talt på flere av sesongens lag, og på de fleste sine EMs beste lag. Det har gått fra bortimot verdensklasse til nedrykksnivå på de tre. Kanskje også to finaletap på kort tid har hatt innvirkning på å forsterke motgangen da den kom i september.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (15 minutter siden):

Eh.. var ikke hele poenget med hele greia egentlig den rådgiverrollen? 🤷‍♂️

Vanskelig å bli helt klok på hva som var planen, men han skulle være rådgiver og manager frem til sommeren, og deretter rådgiver i to år. Eller "consultant". Dette tror jeg ikke har vært ment å være en heltidsjobb. Rangnick sa noe om det i et intervju tidligere, men finner det ikke igjen.

Så jeg tror at hvis han tar en landslagsjobb, så betyr ikke det nødvendigvis noen endring i planen.

Lenke til kommentar

Det kan også være at klubben føler at man har fått ut av Ragnick det man kan hente/har hatt bruk for og at det dermed er enighet for å avslutte arbeidsforholdet. Eventuelt at klubben sitter med en følelse av skuffelse over det han har oppnådd. Det er ikke alt som kommer i avisene. Man kan ha blitt enige om en mer positiv avskjed ved at Ragnick aksepterer et annet jobbtilbud.

Endret av Avero
Lenke til kommentar
Avero skrev (18 minutter siden):

Det kan også være at klubben føler at man har fått ut av Ragnick det man kan hente/har hatt bruk for og at det dermed er enighet for å avslutte arbeidsforholdet. Eventuelt at klubben sitter med en følelse av skuffelse over det han har oppnådd. Det er ikke alt som kommer i avisene. Man kan ha blitt enige om en mer positiv avskjed ved at Ragnick aksepterer et annet jobbtilbud.

Absolutt, eller også at Rangnick selv ikke ønsker å fortsette av diverse grunner. Som f.eks mindre innflytelse enn lovet. Men som sagt, tror ikke det er noe enten-eller, siden rollen i United aldri har vært planlagt som en fulltidsstilling.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Jeg kan ikke tenke meg en annen grunn enn at det er ledelsen i United som fremdeles ikke forstår at de spiller fotball og ikke er en klesbutikk.  Tipper de rett og slett ønsker seg en ny Woodward som snakker «penger i kassa per kvartal»fremfor sportslig fremgang. Vi er supportere av en klubb som gir faen i hele fotballen og det begynner å se stygt ut for fortsettelsen om vi ikke får noe kontinuitet snart

Sorry for ranten, men er så møkkalei denne ledelsen, de bør se til helvete å stikke. Faens drittfolk som ødelegger det vi elsker :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...