Gå til innhold

Avero

Medlemmer
 • Innlegg

  189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 229 profilvisninger

Avero sine prestasjoner

248

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hvis flere hadde gjort dette så hadde nok butikkene ganske kjapt sett et marked for bananer uten skall og tatt på seg denne jobben selv, altså solgt ferdig skrelte bananer innpakket i plast tilsatt diverse holdbarthetsforbedrende tilsetningsstoffer og solgt det for dobbel pris. Når du da hadde kommet til kassen med skrelte bananer så hadde du blitt anklaget for å ta bananbitene ut av plastemballasjen og blitt avkrevd full betaling.
 2. Et stykke fra det jeg foretrekker, plusspoeng for den korte lengden 3/10
 3. Aha, jeg hadde fått det for meg at det skulle være en kort gratis open beta av en eller annen grunn, men da får jeg eventuelt gi det et nytt forsøk når alle problemene er fikset heller 🙂
 4. Ganske bra spill, men ganske mye tull med kø, verifisering og servere. Jeg lagget en del og ble kicket fra en server uten at jeg vet hvorfor så da endte det med uninstall. Mulig det blir prøvd på nytt neste gang det er gratis.
 5. Norge burde ha atomkraftverk i en eller annen form, i det minste for å opprettholde kompetanse på det området og legge til rette for bred diversifisering av kraftproduksjon. Tenker at større tradisjonelle atomkraftverk burde være forbeholdt statlig eierskap i første omgang, men det er ingenting i veien for private investeringer i mindre modulære kraftverk. Staten har mulighet til å opprettet ordninger, lover og regler for inspeksjon, vedlikehold, sikkerhet og felles statsstyrt håndtering av avfall.
 6. 25. juli 2000 Air France Flight 4590 tok fyr og styrtet halvannet minutt etter avgang fra Charles de Gaulle internasjonale lufthavn. Det krasjet inn i et hotell i Gonesse i Frankrike, seks kilometer sørvest for flyplassen. Alle de 100 passasjerene og mannskapet på ni om bord omkom i ulykken. På bakken ble fire mennesker drept og én kritisk skadet. Dette var den eneste dødsulykken i løpet av Concordes 27 år lange operative historie. Den endelige havarirapporten konkluderte med at årsaken til brannen var at en 43 cm lang metallgjenstand hadde falt av på rullebanen av et foregående McDonnell Douglas DC-10 passasjerfly tilhørende Continental Airlines. Metallgjenstanden punkterte et eller flere av hjulene på Concordes venstre side ved takeoff, og et stort fragment fra de punkterte hjulene traff deretter undersiden av vingen i en beregnet hastighet på 504 km/t. Det kraftige sammenstøtet sendte ut en trykkbølge som fikk drivstofftank nr. 5 til å sprekke på det svakeste punktet, rett over de bakre landingshjulene. Drivstoff som strømmet ut fra bunnen av vingen, ble mest sannsynlig antent av en elektrisk gnist i hjulbrønnen eller ved kontakt med ødelagte elektriske kabler. Air France Flight 4590 – Wikipedia What Happened on July 25, 2000 - On This Day
 7. Kan nevne RoomSketcher som er veldig enkelt for amatører og laget nettopp for å tegne hus. Et minus er at du kun får sett èn etasje av gangen og at det koster noen kroner for å få med Live 3D. Du får heller ingen 3D filer som kan lagres for bruk med andre programmer. RoomSketcher Pro - YouTube Ellers er Sketchup Free også ganske greit. Free 3D Modeling Software | 3D Design Online | SketchUp Free Subscription
 8. Hvordan tok du opp problemet med firmaet? Siden han skriver "det var synd det ser for jævlig ut" så tolker jeg det som at du har vært litt skarp med kritikken? Hvis du har skrevet til de at resultatet ser for jævlig ut og at du nekter å betale så er nok ikke det den beste fremgangsmåten.
 9. Ønsker ikke nødvendigvis at det skal være 40 grader her, forstår godt at det kan ha ulike konsekvenser, men hvis det hadde skjedd så hadde jeg personlig kost meg ganske godt på terrassen med noe kaldt i glasset.
 10. Høye temperaturer er bare positivt for meg også, det er faktisk gjerne det som er grunnen til at mange drar på sydentur. Basseng eller strand er som regel like i nærheten.
 11. 5/10 Treffer ikke helt, litt mørk for min smak, men jeg hører jo at det er dyktige musikere. Har nok en personlig preferanse for litt roligere tempo.
×
×
 • Opprett ny...