Gå til innhold

Avero

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Avero

  1. Hvis flere hadde gjort dette så hadde nok butikkene ganske kjapt sett et marked for bananer uten skall og tatt på seg denne jobben selv, altså solgt ferdig skrelte bananer innpakket i plast tilsatt diverse holdbarthetsforbedrende tilsetningsstoffer og solgt det for dobbel pris. Når du da hadde kommet til kassen med skrelte bananer så hadde du blitt anklaget for å ta bananbitene ut av plastemballasjen og blitt avkrevd full betaling.
  2. Et stykke fra det jeg foretrekker, plusspoeng for den korte lengden 3/10
  3. Aha, jeg hadde fått det for meg at det skulle være en kort gratis open beta av en eller annen grunn, men da får jeg eventuelt gi det et nytt forsøk når alle problemene er fikset heller 🙂
  4. Ganske bra spill, men ganske mye tull med kø, verifisering og servere. Jeg lagget en del og ble kicket fra en server uten at jeg vet hvorfor så da endte det med uninstall. Mulig det blir prøvd på nytt neste gang det er gratis.
  5. Norge burde ha atomkraftverk i en eller annen form, i det minste for å opprettholde kompetanse på det området og legge til rette for bred diversifisering av kraftproduksjon. Tenker at større tradisjonelle atomkraftverk burde være forbeholdt statlig eierskap i første omgang, men det er ingenting i veien for private investeringer i mindre modulære kraftverk. Staten har mulighet til å opprettet ordninger, lover og regler for inspeksjon, vedlikehold, sikkerhet og felles statsstyrt håndtering av avfall.
  6. 25. juli 2000 Air France Flight 4590 tok fyr og styrtet halvannet minutt etter avgang fra Charles de Gaulle internasjonale lufthavn. Det krasjet inn i et hotell i Gonesse i Frankrike, seks kilometer sørvest for flyplassen. Alle de 100 passasjerene og mannskapet på ni om bord omkom i ulykken. På bakken ble fire mennesker drept og én kritisk skadet. Dette var den eneste dødsulykken i løpet av Concordes 27 år lange operative historie. Den endelige havarirapporten konkluderte med at årsaken til brannen var at en 43 cm lang metallgjenstand hadde falt av på rullebanen av et foregående McDonnell Douglas DC-10 passasjerfly tilhørende Continental Airlines. Metallgjenstanden punkterte et eller flere av hjulene på Concordes venstre side ved takeoff, og et stort fragment fra de punkterte hjulene traff deretter undersiden av vingen i en beregnet hastighet på 504 km/t. Det kraftige sammenstøtet sendte ut en trykkbølge som fikk drivstofftank nr. 5 til å sprekke på det svakeste punktet, rett over de bakre landingshjulene. Drivstoff som strømmet ut fra bunnen av vingen, ble mest sannsynlig antent av en elektrisk gnist i hjulbrønnen eller ved kontakt med ødelagte elektriske kabler. Air France Flight 4590 – Wikipedia What Happened on July 25, 2000 - On This Day
  7. Kan nevne RoomSketcher som er veldig enkelt for amatører og laget nettopp for å tegne hus. Et minus er at du kun får sett èn etasje av gangen og at det koster noen kroner for å få med Live 3D. Du får heller ingen 3D filer som kan lagres for bruk med andre programmer. RoomSketcher Pro - YouTube Ellers er Sketchup Free også ganske greit. Free 3D Modeling Software | 3D Design Online | SketchUp Free Subscription
  8. Hvordan tok du opp problemet med firmaet? Siden han skriver "det var synd det ser for jævlig ut" så tolker jeg det som at du har vært litt skarp med kritikken? Hvis du har skrevet til de at resultatet ser for jævlig ut og at du nekter å betale så er nok ikke det den beste fremgangsmåten.
  9. Ønsker ikke nødvendigvis at det skal være 40 grader her, forstår godt at det kan ha ulike konsekvenser, men hvis det hadde skjedd så hadde jeg personlig kost meg ganske godt på terrassen med noe kaldt i glasset.
  10. Høye temperaturer er bare positivt for meg også, det er faktisk gjerne det som er grunnen til at mange drar på sydentur. Basseng eller strand er som regel like i nærheten.
  11. 5/10 Treffer ikke helt, litt mørk for min smak, men jeg hører jo at det er dyktige musikere. Har nok en personlig preferanse for litt roligere tempo.
  12. Hvis det faktisk er mulig å skru av platen så er det no-brainer å gjøre det og banke litt på baksiden
  13. Det er selvfølgelig også en diskusjon på Trine Skei Grande sin side, limer inn noe av det også. Tenker at det gir et ganske godt svar på spørsmålet ditt.
  14. Jeg logget inn nå og ser at det ble startet en diskusjon rundt dette for et par uker siden.
  15. Wikipedia:Hvem skriver Wikipedia – Wikipedia Karianne Solbrække er en beskyttet side på Wikipedia sånn at trådstarter ikke får endret den. I beskyttelsesloggen står det blant annet "utsatt journalist" og "redigeringskrig" som årsak til at den er beskyttet. Beskyttelseslogg – Wikipedia
  16. Rumpejuice på kontorstolen? Kom deg til legen
  17. September 1936 Beryl Markham ble en anerkjent luftfartspioner etter at hun gjennomførte en solo flyvning over Atlanterhavet. Den britisk-fødte kenyaneren tok av fra Abingdon i Sør-England med flyet sitt "The Messenger" og satte kursen mot New York. Etter 20 timer i luften fikk hun problemer med drivstofftilførselen på grunn av ising på tankventilasjonen. Det førte til at hun i stedet krasjlandet på øya Cape Breton, som er en del av Nova Scotia, sør-øst i Canada. Til tross for den harde landingen ble hun den første personen som fløy fra England til Nord-Amerika non-stop fra øst til vest. Fun fact: Den internasjonale astronomiske union (IAU) har oppkalt nedslagskrateret Markham på planeten Venus etter henne. Beryl Markham - Wikipedia
  18. Du har høyere rente på BSU enn boliglånet så den kontoen bør du beholde. Du sparer noe renter dersom du betaler ned boliglånet med pengene på sparekontoen.
  19. Helsearbeidere er ikke ute etter å dope ned eller ødelegge folk. De ønsker å hjelpe og anbefaler de behandlingene eller medikamentene som de mener er best for deg. Når du skriver dette så forstår jeg at du har hatt noen negative opplevelser med helsepersonell, men det er ikke fornuftig å avskrive alle som jobber i helsevesenet av den grunn. Kanskje du kan snakke med noen andre enn de som du har vært i kontakt med tidligere? Putin har utdanning innen juss og økonomi men han har ingenting med saken å gjøre. Han er et veldig spesielt menneske som sannsynligvis har flere narsissistiske og psykopatiske personlighetstrekk. Hvis du vil ha mer konkrete råd så er det lettere hvis du svarer på noen av spørsmålene som Frank Olsen har stilt angående din sosiale livssituasjon.
  20. Hvis Bergen hadde lagt i Telemark så hadde nok Bryggen og fisketorget forsvunnet, så det kan tenkes at det hadde vært mer likt Oslo. Støtter at spørsmålet er ganske merkelig. To byer trenger ikke å ligne på hverandre fordi at avstanden mellom er mindre, men det øker sannsynligheten for at f.eks terrenget, menneskene, kultur og tradisjoner er mer like. Det kan selvfølgelig påvirke valg av løsninger, arkitektur og lignende. Når det er sagt så er det litt avstand mellom Oslo og Telemark.
×
×
  • Opprett ny...