Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, slik Solskjær ønsker at dette laget skal spille, og gitt Pogbas styrker og svakheter, og gitt at Bruno tydeligvis må starte hver kamp, vil Pogba trolig aldri kunne få noe mer enn en perifer rolle i dette laget.

Spørsmålet er vel hva en annen manager vil kunne gjøre for å få mer ut av Pogba, og i hvilken grad Pogba og engelsk fotball egentlig er noen ideell match.

Endret av SuperKrokodille
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (1 time siden):

Er ikke helt enig i at vi har en stall som på papiret bør kunne vinne ligaen. Til det er det fortsatt ikke en god nok midtbane, og andre klubber er fortsatt et lite stykke over oss til at jeg synes det er rimelig å ha det som krav. Men United bør være med der oppe og kjempe om trofeer med denne stallen, sånn som målet var før sesongen. 

Hvis det i siste tweet stemmer så må Pogba bort i januar.

Høres ut som tidenes oppspinn det Pogba ryktet, begynne å sette krav når man oppfører seg som en total idiot på banen og får rødt kort.

Lenke til kommentar
Cappo skrev (På 25.10.2021 den 22.32):

Jeg har liksom lurt litt på dette. Er problemet kun Solskjær eller er problemet at apparatet rundt han (trenerne) rett og slett ikke er gode nok?

Et lite søk på Transfermarkt:

  • Martyn Pert, assistenttrener (Cardiff 13-14, Vancouver 14-18)
  • Kieran McKenna, assistenttrener (Spurs U18, United U18)
  • Michael Carrick, assistenttrener (ingen erfaring)
  • Craig Mawson, keepertrener (Burnley U18 10-19)
  • Mike Clegg, fysisk trener (Sunderland 06-19)
  • Mark Dempsey, talentkoordinator (hovedtrener for Haugesund, Start og Djurgården, assistent i flere norske klubber)

Da har jeg sett bort fra Mike Phelan, som er den i apparatet med klart best CV på dette nivået. 

Det som slår meg er at det er et trenerteam helt uten kontinental innflytelse - foruten Solskjær og den australske analytikeren Andrew Meredith er det utelukkende folk som kommer fra England. Selv den litt gammeldagse Ferguson så at det var akutt behov for å utvide horisonten sin litt. Derfor var kontinentale trenere som Queiroz og Meulensteen en viktig brikke i arbeidet med de utenlandske toppspillerne. 

Det er ikke det minste overraskende at United sakker akterut målt opp mot de beste i Europa når det arbeidet som gjøres uke inn og uke ut utføres av det som i hvert fall på papiret ser ut som et Championship-apparat. 

 

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Jeg har lenge vært litt skeptisk til trenerteamet. Ikke til noen av de som enkeltpersoner, erfaring eller typer, men som du er inne på at de alle kommer fra den "samme skolen".

Angående trenere så har det gått rykter om at noen spillere mener Kieran McKennas treninger er monotone og lite inspirerende. Dette er ikke et nytt rykte nå, men noe som har gått igjen over årene, så det kan være verdt å nevne. Han var vel den eneste som fortsatte i omtrent samme rolle etter Mourinho fikk fyken, og er blitt beskrevet som et kjempetalent, en av de beste "unge" trenerne der ute av mange og så videre og så videre.

Phelan fikk nylig forlenget kontrakt, mens Carrick og McKenna er på trappene til forlengelse (om de ikke allerede har signert).

Darren Fletcher mangler i lista over, han var med i førstelagstrener-teamet fra januar til mars, da han ble teknisk direktør. Men jeg har sett han jevnlig på bilder fra treningsfeltet siden.

En annen som mangler i lista er Eric Ramsay som United hentet fra Chelsea som dødballtrener i sommer.

Denne mannen var forresten tilbake på trening i går. Får håpe han er klar til i morgen.

FCuX2CNX0AwvuxT?format=jpg&name=4096x409

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Synes dette var interessant, selv om det ikke er så mye. Men Ole nevner her akkurat det veldig mange har snakket om, og som vi også har diskutert litt her inne i det siste.

Sitat

– Vi har blitt kritisert for å spille med to defensive midtbanespillere. Denne sesongen har vi forsøkt å sende fram den ene midtbanespilleren i større grad og få fram backene våre. Men det har gjort oss mer åpne og sårbare for kontringer.

– Derfor gikk vi tilbake til Scott McTominay og Fred på søndag. Men vi var fortsatt for åpne. Det er ingen vits å skjule det, selv om det skal sies at vi i noen av disse kampene har vært nødt til å satse alt på grunn av en dårlig start på kampen.

– Det korte svaret er at, ja, vi har selvfølgelig sett på ulike løsninger.

https://www.united.no/nyhetsarkiv/jeg-forventer-ingen-forsikringer-fra-styret/

Lenke til kommentar
17 minutes ago, Svein M said:

Jeg håper Solskjær beholder jobben og at det går bedre nå i kampene fremover.

De fleste skulle vel ønske at Solskjær lykkes, men det er ingenting som tyder på at det skal gå bedre.

Det er ikke lenge siden vi har vunnet en kamp, men det er pinadø lenge siden vi har vunnet overbevisende. Er så lei av at vi skal slite oss til en marginseier, noe det har blitt mye av i det siste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...