Jump to content

Mannen1

Medlemmer
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. Leste artikkel fra dagbladet idag om skader på mus pga miljøgiftene fra fluorsmøring som har hopet seg opp i naturen. Det hevdes at det kan bli farlig for mennesker også over tid. Er det snart helseskadelig å ta seg en skitur i marka? Hva trur dere? Dette må forbys ASAP! Folk som har brukt fluorsmøring har dødd av kreft men det er vel over tid og når den smøres på?
 2. Utd fikk straffe. Det var overraskende
 3. Vær så snill ikke kom inn Arsenal tråden å spre kvalme
 4. Bare vrøvl dere kommer med. Ikke narr meg til å le. 22 straffer ifjor. Bare tull og tøys. Mane, bruno og salah er gullguttene som har dommern i lomma og får jevnlig dommerhjelp
 5. Så hvis ballen treffer foten kan man handse så mye man vil? Den er grei. Ikke lur oss til å tro at utd og pool ikke hadde fått straffe der. Pepes røde kort er en vits. Det er skuespill fra alioski , noe som er mye verre enn litt uskyldig kroppskontakt.
 6. Fernandes fikk en straffe mot WBA ved kort avstand. Leicester samme mot Wolves forrige runde. Aubas skudd kunne blitt mål og han gjør seg større. Klarere enn alle pools straffer i år. Leeds hadde sjanser men mange av de skulle vært annulert for offside om de ble mål.
 7. Jo, klart vi kan skylde på dommeren. En soleklar hands. Det er faktisk helt sykt at det ikke blir straffe der, når man har VAR i tillegg. Pepes røde kort er latterlig. Skulle vært gult på filming til juksemakeren fra Leeds. Men så lenge det går Liverpools og United vei med dommeravgjørelser klager ingen. Da Everton fikk uavgjort mot Liverpool gikk hele forumet amok. Nå er det liksom helt greit.
 8. Finner den ikke igjen. Men redningen er av Leno klassen.
 9. Vi bør klage dommerne og VAR inn til domstolene. Dette er bare absurd at vi ikke får straffe da Leeds spilleren kaster seg inn og redder Aubas skudd med armen. Nå har vi blitt bortdømt mot Liverpool, City, Leicester og Leeds. I 4 av 5 kamper vi har droppet poeng er altså dommeren direkte skyld i at dette har skjedd. Slikt jevner seg ikke utover en hel sesong.
 10. Arteta utelot Ozil pga sportslige grunner. Oppsigelsesgrunn i seg selv. Det er helt skandale. Jeg blir kvalm. Han har fikset det defensive, men det har virkelig gått på bekostning av det offensive. Vi er allerede syv poeng bak tabelltoppen, og fem poeng bak fjerdeplassen. Idag kan vi skylde på dommeren. Pepe skal ikke ha rødt kort der. Vi husker Mane slo Tierney i ansiktet, men slapp med gult. At dette er rødt da blir bare latterlig inkonsekvent. igår fikk United en straffe etter et skudd i hånda til en WBA spiller. Idag redder Leeds-forsvareren med hånda. Men vi får ingenting. Da skjønner man at det er en konspirasjon mot oss.
 11. Typisk at Jerv skulle være motstander på lørdag. De som allerede har en hengekamp pga koronaviruset.
 12. Omar, King, Berg, Lode og Henriksen. Rossbach er den eneste som er i karantene av de ikke smittede som har hatt kontakt med smittede.
 13. Er det krav til slakting som gjør det trygt å kjøpe viltkjøtt i butikk eller restaurant?
 14. Nå har NFF bestemt å legge Eliteseriekampene midt i EM neste sommer da. Nok en gang et sjakktrekk fra NøFF Men både Ukraina og Sveits er med i mesterskapet. Kunne vært en fin oppkjøringskamp for dem.
 15. Har denne latsabben bare ligget på stranda i pausen? Ikke rart dette går dårlig. Burde vært hjemme i London og trent med de andre. Sikkert en del av kontrakten hans dette disse frihetene.
×
×
 • Create New...