Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

  • Jarmo gjenåpnet denne emne
Videoannonse
Annonse

Synes det var en meget spennende kamp i går. Og jeg synes vi spilte en god kamp, som vi burde ha vunnet.

I etterpåklokskapens lys, så burde selvsagt Fred vært tatt av banen før han fikk det andre gule kortet. Han er en av våre viktigste spillere, så forstår at Ole ikke ønsket å ta ham ut. På den andre siden, så luktet det litt rødt av Fred i går, og han kunne fått det røde tidligere.(taklingen hvor Paredes fikk rødt). Minus til Solskjær i margen. Selv om vi er bedre med Fred på banen, så er jo 10 mann mye verre enn alt. Dommeren gjør det riktige i skalle-situasjonen.

Vanvittige sjanser som ikke går i nota.

Liten skade på Rashford? Vi trenger han til kampen mot Leibzig. Kommer nok også til å savne Fred i den kampen. Blir en meget vanskelig kamp. Taper vi, så er vi ute av CL.(om PSG vinner sin kamp) Er så dritt at vi ikke slo Istanbul i begge kampene.

-----------------------------

McTominay var frustrert på at PSG-spillerne faller lett. Kan ikke si at jeg er uenig.

Sitat

“They fall too easily. You can see, can’t you? It’s not football whenever teams play like that. The reaction of their players is [shakes head]… I’ve got nothing to say about that, you get in trouble if you start speaking about that and the referee.”

UWQYTnQ4?format=jpg&name=small

 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Odds ute på Leipzig 2.80 - 3.80 - 2.60 Man Utd.

Ut i fra det er det 64% sjanse for avansement. En sjanse man hadde takket ja til før gruppespillet, men nei til før bortekampen mot Istanbul Basaksehir FK.

Ved lik poengsum vil PSG gå foran United, og Leipzig bak United pga innbyrdes oppgjør. EDIT: Feil, med 3 like lag vil det være poengene mellom de 3 som teller, da er det United som topper tabellen

Endret av kim_InnleggNO
Lenke til kommentar
Danielzu skrev (20 minutter siden):

United fikk vell flest gule kort for filming sist sesong?

Siden 18/19:

VP-SPORT-GRAPHIC-DIVERS-COMP-v2.jpg?stri

Kilde: https://www.thescottishsun.co.uk/sport/football/4865593/arsenal-have-most-yellow-cards-for-diving-of-premier-league-teams-since-start-of-last-season-and-nobody-else-is-close/

Denne er oppdatert i oktober 2019. Uniteds to gule kort her er begge Daniel James. Den ene mot Wolves, den andre mot Crystal Palace (finner ikke video dessverre) som var streng, siden han ble sparket til. Dette skjedde i to kamper på rad.

Siden det kan jeg huske ett gult kort for filming til United, og det var til Fred mot Manchester City. Det var helt feil idømt, og skulle vært straffe.

Video av situasjonen under for spesielt interesserte:

Spoiler

 

Virker forresten som gult for filming har forsvunnet litt i Premier League. Flere åpenbare dives som det ikke har blitt gitt kort på denne sesongen, og som dommeren har sett. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Danielzu skrev (11 minutter siden):

Er det ikke?

Ikke på isolerte dives, som jeg vet om. Du husker jo Lamela episoden? De tar ikke på sånt. Men på Penalty Check så er det det, om spilleren bevisst filmer seg til straffe. Spillere som Neymar er plagsomme, og de hylles for det da de egentlig bare utnytter systemet. Mourinho feks liker sånt, dette er en del av gamet. Dessverre :(

Endret av bshagen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (15 minutter siden):

Siden 18/19:

VP-SPORT-GRAPHIC-DIVERS-COMP-v2.jpg?stri

Denne er oppdatert i oktober 2019.

Siden det kan jeg huske ett gult kort for filming til United, og det var til Fred mot Manchester City. Det var helt feil idømt, og skulle vært dømt straffe.

Video av situasjonen under for spesielt interesserte:

  Vis skjult innhold

 

Virker forresten som gult for filming har forsvunnet litt i Premier League. Flere åpenbare dives som det ikke har blitt gitt kort på denne sesongen, og som dommeren har sett. 

De to episodene jeg husker ja, som er åpenbart feil. Irriterende trend å la filming/diving gå, men ei heller ikke dømme på frispark/straffer der spilleren holder seg på bena.

Lenke til kommentar

I dag ble Martial riktig nok skadet, men han var igjen rusten før han gikk av med skade. Det virker rett og slett ikke som om konkurranse på spissplass gjør den gutten skjerpet. Han virket enda mer mutt og sur enn han vanligvis er på en halvdårlig dag. 

Håper han plukker opp litt fra Cavani på hvordan man løsriver seg i boksen. Mulig det ikke faller seg naturlig for Martial. I mine øyne er han klart best når han driver ut på venstrekanten. Han får sannsynligvis ikke nok skryt for hvor god han har vært som oppspillspunkt for oss under Ole. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...