Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rojo trenger tilpasning. Han har spilt i en treer bak de siste årene, og han trodde nok (som flere av oss) at han skulle spille i en treer bak hos oss også. Han må tilpasse seg å spille med bare en partner bak, og etter hvert tror jeg han kan bli veldig bra.

 

Shaw ser bra ut. Han er akkurat kommet tilbake fra skade og sikkert ikke helt i form. Han spurter fram og tilbake, og ser veldig defensiv trygg ut. Det var en feil av han på mandag og det vil komme enda flere. Han er bare 18 år!

 

Jones derimot ser ikke bra ut. Han har null ballkontroll og virker ekstremt nervøs. Håper Smalling et tilbake snart og at vi kan teste Smalling / Rojo eller Evans / Rojo. Håper Jones ikke faller av og blir en spiller på Sunderland. Potensialet er der, han er enda en veldig jeg midtstopper.

Lenke til kommentar

Synes Rojo viste en del bra ting nå, liker hvordan han stormer frem og bryter. Han har også en god pasningsfot, minner litt om en ung Rio eller Silvestre. Trenger bare å bli mer selvsikker defensivt.

 

Når det gjelder Mata så passer sånne kampbilder utrolig dårlig for han. Han trenger rom i midten for å skinne, og det får han ikke mot lag som parkerer bussen. Samtidig så vet vi jo at de aller beste spillerne, som f.eks Silva og Fabregas får det til uansett, så Mata har litt å bevise.

 

Så ut som det var litt tidlig for Herrera, han løp mye mindre nå og pasningspillet satt ikke helt. Ble mye mer rom å dekke for Blind (som gjorde en bra kamp).

Lenke til kommentar

Klipp!

Enig med det du sier om Rojo. I spillestil minner han meg veldig mye om Kompany (ruser ut), men vi får se om han klarer å tilpasse seg å ikke ha ekstra sikring i 3 midtstoppere. Han har definitivt blitt bedre av å spille lit VB. Han er rask til å skaffe seg overblikk og sentre ballen presist.

 

Mata burde helt klart å prestere bedre enn hva han gjorde mot WBA. Jeg håper og tror at han vokser seg til den spilleren han var i Chelsea!

 

Viss vi spiller som vi gjorde på vårt beste på USA-turneen, så kan vi slå hvem som helst!

 

Hadde vært så sinnsykt rått viss vi slo Chelski til helga! :)

Pre-season kan dessverre ikke brukes som målestokk. Spillerne vet at det er en treningskamp som handler om å komme inn i rutinene igjen. Når sesongen er startet er de sammen lagene vi møtte vanskeligere å spille mot.

 

Rått ja, men jeg har ingen tro :hm:

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Jeg vil faktisk se Fellaini mot Chelsea.

 

Med Mata og Van Persie får vi spillere langt utenfor toppform. Samtidig synes jeg ingen av dem har den x-faktoren som kan vinne oss en slik kamp.

 

Fellaini er en treg jævel, men å bruke han fremme på banen som en slags "off the ball"-AMC er faktisk ikke nødvendigvis så dumt. Vi vet at Chelsea vil legge seg lavt og kompakt, så hvorfor ikke utfordre dem på det de ønsker å være best i? Med Fellaini og Falcao inne i boksen, og med Januzaj og Di Maria på kantene så har vi teknikk, uforutsigbarhet og duellstyrke til å krangle inn en seier.

 

Jeg er som sagt ikke opptatt av å slå Chelsea på pent vis. Det kan vi gjøre i øvrige kamper. Nå vil jeg ha en skrot-seier, med 8-25 i attempts favør Chelsea og 1-0 til oss. Da trenger vi ikke stille med hundre tusen playmakere.

 

De Gea

Rafael-Jones-Rojo-Shaw

Carrick/Fletcher-Blind

Januzaj-Fellaini-Di Maria

Falcao

Endret av LimeCanes
Lenke til kommentar

 

Jeg driter litt i hvem som spiller - bare vi starter med Falcao. Får vi Falcao i slag, er sesongen reddet.. :)

One Man Team... ;)

 

 

Det er vel mer Sterling som er det for dere om dagen. Han var nesten den ensete offensive spilleren som var god mot QPR, til Coutinho kom inn.

 

E: Viss vi er one man team, så er Di Maria mannen! ;)

Endret av noctua_nh-d14
Lenke til kommentar

Enig med flere her at Falcao må starte. Vet at han var jetlagged sist match, nå må colombianeren ha fått det biologiske uret riktig innstilt og klar for å herje. Sånn som RvP er nå så har vi ikke behov for ham, ser ham gjerne solgt etter sesongen, han har gjort ekstremt mye bra og var helt sinnsyk 12/13-sesongen, men nå må han vike for Falcao, Rooney og evt. Wilson (den mannen er KONGE).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...