Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kom igjen nå gutta..Lets move on? :)

 

PS: Ikke alle har like mye baller som Snurreleif og forteller folk hva som kanskje er årsaken til at vi ikke klarer å få med oss nye medlemmer på fotballforumet her med vår varme velkomst og lun humor. Tenk over dette.

 

Nå erre straks ballhelg igjen!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Robin har bommet på én straffe og du konkluderer med at han bommer ofte? Han prøvde på en frekk variant mot Soton som ikke helt gikk etter planen, og han puttet mot Liverpool. Det er de to straffene han har tatt.

 

Robin må ta samtlige straffer fra nå av. Han scorer på 9/10.

 

@RickRoll

Nei selvfølgelig ikke, men vi trodde da at da Rooney misset på straffe første gang sså var det bare et engangstilfellet, RVP scorer jo som oftest på straffer, men det var jo så vidt han scoret på straffe mot Pool.

Da Rooney skulle ta straffe mot West Ham hadde jeg rett og slett bare en dårlig følelse av at han kom til å bomme...føler meg mye mer avslappet og rolig når Giggs tar straffer. Plassert helt nede i hjørnet som Ronaldo pleide å gjøre i United :) (Hvis jeg ikke husker feil da).

 

Hva er det folk krangler om uansett? Orker ikke å finne den første posten fordi det er så jævla mange av de. Ser ganske off-topic ut uanset..

Endret av RollsReus
Lenke til kommentar

Stort talent, men altfor utålmodig, hadde sikkert dratt fra United når sjansen bød seg om han spilte fast også. Han sitter jo mye på benken hos Juventus også.

 

Vi har ikke råd til å bli kvitt talentene våre. Det var en periode der jeg gledet meg skikkelig til alle cupkampene, det skulle være så spennende å følge utviklingen til ungguttene våre.

 

Nå gror det lite på den fronten. Cupkampene blir brukt til å gi kamptrening til stallfyllet. Powell er det nærmeste vi kommer et talent, men ikke engang han blir vurdert god nok til cupene. Mulig vi har et par gode gutter på u18, men de ser vi nok ikke noe til før om flere år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...