Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-EIV2CS

Jeg har garantert aldri vært så trøtt i år som i dag tidlig. Rulla meg ut av senga halv 7 og mekka havregryn. Så var det en middels rask tur på dassen for å blåse ut gårsdagens frukter. Med litt flaks fikk jeg pakka treningsklær og sprang opp til bussen med 10 sekunders margin. Husker svært lite fra bussturen, sov stort sett hele veien. Har fri i første, hver tirsdag og torsdag så stikker ned i treningsrommet og pumper jern i 40 min. Lite besøk siden 3. er i Spania/Tyskland, kjenner at det var trist der uten de spinkle stakkarsene fra påbygg som sliter med 35-40kg i benk. Viktig å komme seg skikkelig i form til russetida, satser på toppen av svartelista. Ellers gikk det i logaritmer og eksponentiallikninger... Fikk i meg en proteinshake + dagens lunch, dvs cyckling. Resten av dagen var et stort gjesp. Var hjemme ca 15:45, spiste middag og slukna på sofaen. Våkna akkurat, nå står tømme ryggen høyt på to-do lista, før det er fotballtrening også kamp. Muligens årets tristeste oppladning, med andre ord.

 

Har ikke lest noe nyheter idag, men antar at vi stiller med 4-5-1 / 4-4-1-1 med Rooney som bindeledd og Hernandez som jager i bakrom, da Chelsea må fremover. Egentlig ville jeg heller sett Berba fra start, siden han har flere spillemessige kvaliteter og er bedre til å holde på ball / gjøre andre gode. Håper på Nani/Val men Park er nok bankers på ene vingen. Giggs og Carrick sentralt. Idag er jeg overraskende rolig, og det er et bra tegn. 1-1 etter 90 min og 1 stk glad Fergie.

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med Viaplay.no her? Hvordan er kvaliteten? Finner lite informasjon på sidene dems. Dog er jeg dårlig til å leite.

 

Er vandt med TV2 Sumo fra før og er ganske fornøyd med det.

Har kun prøvd det en gang, 49kr kampen er det vel det koster, og kvaliteten var jeg i hvert fall godt fornøyd med, ingen problemer i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Jeg sa før kampen på Brua at å tape 2-1 var et godt resultat. 0-1? Føler meg virkelig ikke trygg. Håper og tror United går for å angripe. Som én vis mann sa; angrep er beste forsvar.

 

Haha, samme. Tenkte at om vi tapte med 1 så var det absolutt godkjent. Nå som vi vant med 1 er jeg faen meg livredd!

Lenke til kommentar

1-1 etter 90 minutter betyr at vi ryker ut. Om det er 1-1 sammenlagt han mener er ikke det heller noe å hoppe i taket for.

Hvordan ryker vi ut med 1-1? :ph34r:

 

edit: HA! fikk det på papiret.

Godt samarbeid her! Eg lurer utav niko det han tenker, og du siterer han når han gulper det ut på nett.

 

TEAMWORK!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...