Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Hyrlen: House VAR the shitt, men har blitt bøtta. Sesong 1 og 2 av Lost er tidenes seriemateriale, selv om HBO wannabe coolguysa vil prøve å hevde noe annet ;)

 

Sesong 2 av Lost er søppel med stor S. Reddet seg litt igjen med sesong tre, men da de startet med tidsreiser tidlig i fjerde sesong så ga jeg faen. Lost har ingenting på HBO-serier som Sopranos og the Wire, samt AMC sin fantastiske Mad Men. HBO har den statusen den har pdd for en grunn :)

Lenke til kommentar

Entourage <3

 

HERLIG Serie! :D Ari og Turtle er helt konge karakterer :p

 

Nå kommer HEEEELT sikkert noen til å syns jeg har dårlig smak, men har dere sett på deres egen smak først? Smaken er som baken :D

Entourage er temmelig awesome ja. Tror ganske mange her inne på forumet kommer til å være enig med deg i det.

Lenke til kommentar

Lost, Chuck, How i met your mother, Big bang theory og det meste som produseres er søppel. Ingen serier holder nivået til The Wire. Nærmeste blir Sopranos. Mad Men er også ganske nærme med tanke på gjennomføringen, men selv om gjennomføringen er perfekt blir det vanskelig å gjøre et reklamebyrå like spennende som kriminelle miljøer i Baltimore eller NJ.

 

Entourage er bra. Reddes av Drama og Gold samt jevnt over ganske gode skuespillere og solid produksjon. Dexter og Breaking Bad er også solide serier, selv om begge tidvis skjemmes av for mye kjedelig familiefokus. House er fortsatt bra, selv om den forrige sesongen var svak til House å være.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dexter og Breaking Bad er også solide serier, selv om begge tidvis skjemmes av for mye kjedelig familiefokus.

 

I siste sesongen av Dexter er jo Rita død og kidza har flyttet til besteforeldrene, så lite familiefokus i siste sesong.

 

 

Overraskende mye med tanke på omstendighetene. Spesielt i starten av sesongen med Astor og Cody, barnevakten etc. Siste sesong var forøvrig svak til Dexter å være, men fortsatt bra til tv-serie å være.

 

Lenke til kommentar

Jeg er så heldig at jeg ikke har sett Six Feet Under, The Sopranos, Oz og The Wire + BoB, The Pacific og Generation Kill. Jeg har med andre ord er fin tid i møte. Midt inne i første sesong av The Wire nå og elsker det. Generation Kill i hylla, så blir det vel BoB og The Pacific i løpet av året og en eller to av de andre, ved siden av alle bøkene jeg må få lest i løpet av året.

 

Takk for den lista, Jørgen. Hvorfor har ikke Oz lagd mer buzz rundt seg? Ser ut som et veldig bra show når man studerer det på IMDB.

 

Når vi er inne på bøker, snart kommer Game of thrones som tv-serie. DET er noe jeg gleder meg til.

 

Har fulgt twitter-fuglen deres ganske lenge, ser rimelig spennende ut. Sean Bean og hele pakka.

 

RedCafé - Coffee & Prawn Sandwiches : Den nye TV-serietråden :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...