Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Corey: Fant ut det etter hvert.

Reagerte bare på "very few, if any blablabla". For det blir litt feil.

Virker for øvrig som det er veldig mange gode midtbanespillere rundt det årskullet. Trodde midtbanespillere tradisjonelt sett var blant de som "blomstret" senest, sammen med keepere.

 

Joda,enig med med deg der.Var vel egentlig utsagnet om at man ikke burde dømme Gibson som "the next big thing" før om 3 sesonger som jeg var mest enig i,selv om jeg føler Gibbo har det som trengs for å lykkes.Eneste han trenger forbedre imo. er å bli giftigere for laget,slik som Carrick var i sin første sesong.Han safer litt for mye atm.

Lenke til kommentar

Jeg må bare si: Jeg blir ekstremt imponert over Man Utd hvis vi vinner ligaen i år. Altså, vi har ikke forsvar for faen! Hvilket lag er det som klarer å fortsette å vinne kamper når de ikke engang har reservene til forsvaret klare? Husker jeg skrev det samme ifjor da vi hadde 12 skadet ( kanskje det var 11 ), dette var i den perioden der vi slo rekord i å holde nullen i mest antall kamper!

 

Det er stygt ut på papiret for øyeblikket, men hvis det er ett lag som skal komme seg igjennom en slik periode så må de være Man Utd.

Lenke til kommentar
Noen som kan hjelpe meg litt her? Skriver en engelsk stil om personlige verdier, og har valgt å bruke Solskjær som et eksempel på hvordan jeg syntest en fotballspiller skulle være. Men hva var det som egentlig var så spesielt med personligheten hans, og hva slags personlige verdier hadde han?

 

Satt alltid laget først, klagde aldri på mangel av spilletid, donerte store deler av inntektene fra testimonial-kampen til veldedighet, aldri stjernenykker (f.eks samme kjæreste gjennom hele profflivet eller slibrige mms til norske kjendisdamer) osv osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...