Gå til innhold

Hva er det værste din PC har overlevd?!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
cd-rommen min spiste en "unge høyre" cd, ble sjokket da skuffen kom tom :eek:

 

den hadde gjemt seg under skuffen, var ikke vanelig cd, men sånn liten, rar sak, minicd som var delvis kuttet opp(orginalt)

:p

 

 

Har klart å legge en cd oppå en cd i spillern. Da kommer det mange rare lyder!

Lenke til kommentar

Tomat-Ulf: samme her, har faktisk lagt cd`r opp-ned også, som ikke er blanke på begge sider...

 

tror ikke cd`ne har det bra når de ligger 2 stk i samme cd-rom, blir jo sikkert slitt veldig

 

 

forresten så har en kammerat overlevd pc`n sin, flere ganger har den "skutt" ut cd`r når han har åpnet skuffen, han har byttet cd-rom nå da...

Lenke til kommentar

jeg er stort sett veldig forsiktig med utstyret mitt. delvis fordi jeg ikke har så mye penger å bruke, og om noe ryker så kan jeg bli sittende der en gooood stund :hrm:

 

mene jeg har en historie med min gode gamle 286 ibm kasse tilbake i 94. dette var ikke så lenge etter at jeg hadde kjøpt den. jeg var helt grønn på den tida, (14år) og hadde kun spillt litt på pc før hos venner. jeg hadde dos 5.0 og min mor hadde hatt data litt på skolen på kveldskurs et par år føre dettte så ho lærte meg å lage mapper og kopiere filer og sånt såtteri. en av tinga ho lærte meg var å ha et godt system på filer og mapper for da blir det mye lettere å finne fram til det du skal ha senere. så da jeg ble alene litt senere så la jeg merke til at det lå en del filer rett på rota på harddisken, og dette så jo veldig rotete ut synes jeg, så jeg laga en mappe, kopierte filene over i denne og sletta orginalene.... jeg var happy jeg, hadde rydda opp og alt så fint ut :D

 

så slo jeg av maskina, stakk til en kompis og fortalte han om dette og gjorde da akkurta det samme der...mene der så restarta vi maskina også...det funka ikke så bra gitt... :roll:

 

maskina mi ble sendt til en fyr som hadde peil (han gikk under navnet dansken :roll:) og fiksa problemet. maskina til kompisen min ble ikke sendt av gårde og ble aldri fiksa... :whistle:

Lenke til kommentar

Hehe

 

Mine pcer har vært utsatt for mye rart også

 

Å starte pcen med en rambrikke delvis nede i ramsloten er ikke smart, men jeg har faktisk gjort det flere ganger...

 

Et par diskettstasjoner har blitt ødelagt ja, men hva kan man vente når man kobler de på når strømmen/pcen står på...

 

noen pioneer dvd rom spillere med slot in har jeg klart å ødelegge, delvis grunnet lakkering og mislykket firmwire oppdatering, gjerne i samarbeid med dårlig diskettstasjon..

 

Overklokking har krevd sitt også, selv om at det ikke var så farlig, men jeg tror at både hk og cpu gikk den veien høna sparker...

 

Lakkering av tastatur og mus har jeg også utført, mer eller mindre vellykket...

 

Men litt svinn må man jo regne med...

Endret av tintin77
Lenke til kommentar
Lynx: kan du utdype historien din litt? hvordan i all videste verden overlevde den maskina?

 

Vel.. PCen ble ikke direkte truffet av lokmotivet da.. Den stod i det mindre toget som ble truffet av det 100 tonns lokmotivet. Hvordan den overlevde veit jeg ikke, det var krefter nok i sving til å kaste 90kg mann 10 meter gjennom 8 seterader, men pcen overlevde.. Knakk ikke viftefestene engang (utsiden av kabinettet er en annen sak)

Lenke til kommentar
vi har enda windows 95 på vår skole ;)

 

kobler opp på en server da. da er det windows xp... men vi bruker 200mhz'er :(

Det heter Terminalserver og da kan man glatt kjøre tynne klienter, men 200Mhz er _kanskje_ litt i minste laget ;)

jah terminalserver heter det jo ;)

 

200mhz ER tregt! pluss at serveren bruker å klikke relativt ofte. så da må læreren springe opp å restarte den. (og vi får 10-15 min ekstra friminutt :p ) men nå har de satt opp en til server, som da er nyformatert og den har ikke klikket en eneste gang hittil :p. bruker uansett å logge på den gamle for da er jeg alene på den (alle andre logger på den nye og da blir den treg) det er foresten to 900mhz som er servere.

 

kjapt regnestykke: er 300 elever på skolen, + ca 30 lærere. alle har 2 gig på hver terminalserver til rådighet. hvor stor hdd er det tilsammen på serverne da? alle har 2 kontoer med 2 gig. en på hver server.

 

orker ikke regne ut :p .. noen som gidder?

 

edit: leif was here again

Endret av complexity
Lenke til kommentar

Nå skjedde nettopp det uungålige: jeg sølte et fult glass cola ned i toppen av pcen. Der sitter det en fin liten 80x80 vifte som sørget for å spre det hele godt utover alt av innhold i pcen.

 

Det første som sjedde var; ingenting. Det varte i ca 30 sekunder, også ble skjermen hvit, men masse vannrette striper over. SHIT, tenker jeg og flekker strømkablen med utrolig pressisjon.

 

Så tar jeg ut HK brettet og lar det tørke i ca 5 minutter, for jeg kunne jo ikke vente lenger (måtte jo sjekke om min kjære pc var i live)

 

Starter ikke... Trykket på start knappen om og om igjen, men ikke tegn til liv. Ikke noe lys, ingenting. Etter en halvtime med fingertvinning, og venting, prøver jeg igjen. Hurra, den startet. Men midt under loadinga av XP restarter dritten, og dette fortsetter den med i ca 1 halvtime, i loop. Så jeg lar den hvile enda en halvtime. Etter dette kom jeg i allefall inn i XP men det bare i 10 sekunder, før restart.

 

Nå funker pcen knirkefritt igjen, og spørr ikke hvorfor. Det så temmelig mørkt ut når jeg så colaen renne på innsiden av pleksiglasset :cry:

 

 

Folken, selv om det er sagt en million ganger før, hold colaen unna pc'en, i allefall når den er rett under deg på gulvet :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...