Jump to content

Anathema

Medlemmer
 • Content Count

  4773
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

356 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvem ville vunnet i en tautrekkekamp mellom en Tesla Cybertruck vs 2 hester? Altså en klassisk tautrekkekamp, der motstanderne er "festet" i hverandre for å dra den andre over streken.
 2. Jo, det er det. Det er et valg du tar hver dag. Hvis du virkelig vil endre tankemønsteret ditt, så er første steg på veien å innse nettopp det. Lykke til.
 3. Noen her med erfaring med jakker fra Quartz? Har en CG fra før som begynner å dra på årene, og ser etter en ny varm vinterjakke. Har også vurdert Cedrico men erfarer ikke at kvaliteten er så god som prisen skulle tilsi.
 4. Interessant. Jeg har tatt nøyaktig 0 hensyn til at jeg kjører elbil, så kjører slik jeg alltid har gjort - dvs ingen redusert hastighet for å spare strøm etc. Får se an hvordan dette utvikler seg.
 5. Hvilke erfaringer gjør dere på reell rekkevidde? Jeg ladet i dag til 84%, kjørte en tur på 60km, og hadde da 62% strøm igjen. Dette inkluderer 10 minutter forvarming både før og etter, samt bruk av stereoanlegget underveis. Mesteparten av strekningen tilbakelegges på motorvei i ca 120 km/t - men er allikevel forbauset over strømforbruket.
 6. Gidder du slenge opp lenke til hvor vingen er kjøpt? Har lett etter en fin en som ikke er i carbon fiber look.
 7. Fortiden høres ikke helt bærekraftig ut.
 8. Angående referral kode: Endrer de ofte på hva man får for å bruke disse? Hva er fordelen akkurat nå?
 9. Amundsen Ink & Dagger er fabelaktig. Klarer dog ikke å unngå å lure på hva som er i den krukka i bakgrunnen...
 10. Jeg avventer mer kjøp til jeg ser tydelige positive signaler igjen.
 11. Fikk bestilt det inn via Power. Google temp tech så får du opp utvalget. Pris på modellen jeg har der er 10'
 12. Absolutt. Må nevnes at denne modellen er laget for resturanter/barer etc, og har et forholdsvis tilstedeværende lydnivå. Det egner seg dårlig i alle former for oppholdsrom - men pent er det uansett. Respektabelt oppsett! Ser vi deler samme forkjærlighet for Caractère Rouge, får forhåpentligvis tak i 2016/2017 vintagene idag. Kjører selv lagring og oppbevaring i en temperert bod. Ser bra ut! Hadde 6 flasker Rouge, 2 er forsvunnet. Hvor kjøper du fra? Var ganske vanskelig å få tak i de flaskene via vinmonopolet.
 13. Ble lei av å ha halve kjøleskapet fullt opp med øl, så tok inn et slik i stedet. Må si det gjorde seg!
 14. Gode venner av Ne Obliviscaris, som jeg antar du har vært borti?
×
×
 • Create New...