Jump to content

:---{D

Medlemmer
 • Content Count

  5271
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About :---{D

 • Birthday 04/14/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11730 profile views
 1. Jeg syns det er greit å bo i Oslo, jeg.
 2. Hei, der vi bor har vi nå Telenor ettersom at det er det vi har i veggen. Jeg ser nå at NextGenTel bruker samme linjer og at det derfor ikke er noe stress å bytte til de. Er det noen andre som gjør det? NextGenTel sier de kan tilby raskere nett enn Telenor ettersom at de har forskjellig utstyr.
 3. Jeg tror ikke jeg ligger så godt an i år. Btw, jeg nominerer Dorian Gray. Hvorfor ikke lix.
 4. Navnet. Nettby hadde masse grupper som het «For oss som digger...» ol..
 5. Og risikere og bli som deg? Nei takk Oioioioioioioioi. Den Store Kinodagen er egentlig ganske ubrukelig. Er aldri billetter å få. Men angående det, er det bare jeg som syns kino har blitt sykt dyrt? Jeg så Piranha 3D på Ringen i Oslo. Billetten kosta 120,- + briller 20,- + popccorn og bruk over 50,- (?).
 6. Nei, du slipper inne inn på Harry Potter-premieren med de billettene. Salene er fulle, og da slipper du ikke inn.
 7. Jeg tror du må se Avatar, jeg. : )
 8. Levde faktisk opp til de høye forventningene. Det er akkurat samme historien som Spider-Man.... nesten. I stedet for å bli bitt av en edderkopp og få superkreft, så blir han bare enda mer nerd. Og noen søt kjæreste får han seg heller ikke. Og i stedet for fighting, så er det rettsak. Men ellers ligner de veldig. Anbefales!
 9. Hmmmm Hva er det som er så herlig med user comments for My Little Pony: The Princess Promenade? For det er dit linken dit fører meg... Du kan prøve å lese annet enn tittelen på siden kanskje? Tror jeg må skaffe meg den. Virker som om man får evig liv om man ser den en gang i året...
 10. "Tråden for oss som digger Icheckmovies", wtf? Jeg trodde nettby var lagt ned.
 11. Hm. Denne pluss Firesheep kan faktisk skaffe en del rar info.
 12. Er det samme iTunes som du synca med tidligere? Det finnes måter å synce opp med Google, men jeg gidder ikke google det for deg.
 13. Jeg har en unibody Macbook fra sent 2008. Den er fortsatt like sexy, men ikke så kjapp som jeg skulle ønske. Derfor tenkte jeg at det kanskje er greit med litt mer enn de 2 GB med RAM jeg kjører nå. Hvordan type RAM-brikker må jeg da kjøpe? Og hvor mye støtter den? Og eventuelt, hvor får jeg dette best og rimeligst?
×
×
 • Create New...