Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sekk er så utrolig 2003. Tror nok ingen dømmer deg om du kommer med sekk eller veske. Personelig har jeg gått over til skulderveske, men jeg dømmer ikke de som velger å bære bøker og andre gjenstander i en sekk.

 

Klar du skal begynne på Dragvoll og der er jo alle hipstre så kanskje en gammal muggen sekk fra 1953 er tingen.

Lenke til kommentar

Hvordan definerer du 'byfolk', Horrorbyte?

 

Tror 90% av alle jeg har møtt på Gløs i løpet av snart 7 år har kommet fra steder jeg selv ville kalt for bondeland, så jeg vil tippe at det er flere 'bønder'enn byfolk som reklamerer for Bergans her.

Endret av drgz
Lenke til kommentar

Har tatt et årsstudium ved ntnu for å innkassere 2 tillegspoeng for å komme inn på et annet studium ved ntnu. Har ennå ikke fått tilbake karakter i et emne (psy1014). Vil jeg trenge å ettersende noe for å få det siste poenget (sånn siden ntnu er saksbehandler i begge ender) ?

Fristen for ettersending er 1.juli.

Endret av Pluskvamperfektum
Lenke til kommentar

@Pluskvampperfektum; -jeg har å si dette til 1.juli-og ettersending-spørsmålene; så lenge du er proaktiv i forhold til Opptakskontoret på NTNU(dem på kjellern på Gløshaugen) vil du få en frist utover 1.juli.

 

Derimot så du omgjøre eventuelle prioriteringer på nettsøknaden på SO's sider 1.juli.

Lenke til kommentar

Beklager om jeg skyter inn i diskusjon om noe annet. Men er nær 99% sjans for at jeg kommer inn på NTNU til høsten. Så da må jeg finne ut om jeg skal skaffe ny sekk eller om jeg skal gå for skulderveske (en skikkelig tøff en fra Bioware)

 

Anyways, skal gå lektor i Engelsk og Historie (ja, dragvolling blablabla) hva er... "normen" blant studentene i dag og hva ser dere på som generelt enklest, best og mest komfortabel å bruke?

 

Det kommer helt an på hva du liker best! Går på Dragvoll selv og veklser mellom skulderveske og sekk, avhengig av hvor tunge bøker jeg skal ha med meg.

 

Historie har visst et par skikkelige mursteiner, så med mindre du vil bruke en liten formue på kiropraktor er helt klart sekk veien å gå!

 

Men, folk går med alt fra Remaposer til fjellsekk til vesker, og du skal kle deg og oppføre deg innmari rart før folk legger merke til deg :)

Lenke til kommentar

Lat og sløv som jeg er glemte jeg og poste ettersendingsslippen (med karakterkort fra UiA) før på lørdag. Det betyr at jeg mest sannsynlig har levert for sent. Hvem/hva kan jeg ringe/maile for å forklare meg. Har lyst på de to poengene!

 

Opptakskontoret selvfølgelig. Hvis flere lurte så mente damen i telefonen at dette ikke var noe problem!

Lenke til kommentar

Det der var ikke tidenes peneste Matte 2-statistikk, nei. 33% stryk, gjennomsnittskarakter D og nesten fire ganger flere fikk E enn A.

 

Har sett værre statistikk :p

 

Kan ikke se at det har vært noe verre statistikk i Matte 2 tidligere, men jeg vet om 50%-stryken i fag som 4D og algdat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...