Jump to content

logaritmemannen

Medlemmer
 • Content Count

  2436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2257 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18726 profile views
 1. Det så ut som en hard økt! Min letteste utveksling er 36-28 (foran/bak), men tenker kanskje å få noe litt lettere bak
 2. I dag sykla jeg opp en bratt og lang bakke med opptil 20 % stigning enkelte steder. Bra at jeg trener knebøy regelmessig, siden dette føltes nesten identisk ut på de bratteste partiene. (jeg klarte ikke å sykle opp hele bakken uten pause)
 3. Jo, men den gikk ned veldig kort tid etterpå, så da var jeg allerede i minus og ville vente og se.
 4. Definitivt gøyere enn lotto, ja. Jeg holdt den i ca. tre uker om jeg husker rett. Hvis du har lyst på enda høyere gearing, så tilbyr Nordnet opptil X18 på europeiske indekser.
 5. X10 er interessant. Kjøpte selv en sånn for 100 kr for noen mnd siden. Solgte meg ut igjen på 15 kr. Ikke så gøy allikevel.
 6. Sett pengene inn på en høyrentekonto uten begrensninger på uttak etc
 7. Tja. Det finnes noen leger som kan lite om slike problemer. Men, ja, TS får ta medisinene først og se om det hjelper. Hvis ikke bør han kontakte fysio eller oppsøke annen behandling.
 8. Jeg ville prøvd å få henvisning til fysio. En fysioterapeut kan prøve å finne ut av årsaken til problemene og gi deg opptreningsøvelser for å behandle problemet ditt. Betennelsesdempende kan fungere, men ofte behandler man bare symptomene, ikke selve årsaken.
 9. Jeg vet ikke hvordan det er nå, men da jeg gikk på NTNU var det i prinsippet mulig å bli innordnet til riktig årstrinn via samordna opptak.
 10. Hva med indøk på NTNU? Da kan du få både emil og økonomi i ett og samme studie
 11. Hva slags skuldersmerter har du? Når får du vondt? Har du vært hos fysioterapeut?
 12. Har du forsøkt med noen form for trening mot betennelsen?
 13. Hvorfor skulle noen "milfs" registrere seg på milfjakt.com og ikke bare bruke tinder eller liknende?
×
×
 • Create New...