Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Nerdebula di v.2! (Les førstinnlegg!)


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt akkurat samme skrivebord som deg, Evil-Duck, men så meg nødt til å få et større ett for noen måneder på grunn av plassmangel. Hvordan er de stolene der i forhold til vanlige kontostoler i samme prisklasse?

 

Tidligere hadde jeg en stol til rundt 1500 fra fagmøbler å DXracer stolen ligger på rundt 3K så det er jo helt klart en prisforskjell. Det er uansett den beste investeringen jeg har gjort, ble faktisk betydelig bedre i ryggen bare etter noen uker, samt den er generelt sett mye bedre å sitte i. Men det skal nevnest at jeg er typen som i perioder nærmest kan leve i datastolen :p En annen ting som er verdt å nevne er jo at jeg har hatt stolen i overkant av 1 år nå, og stolen viser ingen tegn til slitasje i form av at sitte puten og slikt er blitt hardere som den på veldi mange andre lignende stoler hadde blitt. Jeg er rett og slett storfornøyd!

 

 

 

Kan jeg også få komme inn i leiligheten din og .. rydde mens du er borte? Jeg skal ikke røre stacken din, jeg lover :ph34r:

 

 

Haha :D kommer du å rydder skal du få røre stacken så mye du vil!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Battlestationen min for dagen. Ellers er det lite som har skjedd i leiligheten siden de siste bildene. Langhelg, så måtte neste sprette en goøl :fun:

Strøkent og pent oppsett det der :) Har lenge vurdert å bytte ut min slitene IKEA stol med DXRacer, ser veldig komfortabel ut. Noen her som har prøvd AKRACING stolene som bla. Komplett selger? Endret av - Rudi
Lenke til kommentar

 

Strøkent og pent oppsett det der :) Har lenge vurdert å bytte ut min slitene IKEA stol med DXRacer, ser veldig komfortabel ut. Noen her som har prøvd AKRACING stolene som bla. Komplett selger?

 

 

Takker ! :) Når jeg ser på AKRacing stolene er det så og si akkurat samme konstruksjonen som DXRacer stolene, både på rammen og vippe mekkanismen. Enten så er det en form for søsterselskap som kjøper delene fra samme produsent, eller så er det en grov rippoff. Mtp. prisingen så tipper jeg på førstnevnte :) Så er nok ikke dumme stoler.

Lenke til kommentar

Er det noen som har anbefaling i forhold til led lys (kanskje dimmbart ?) som kan settes på for eksempel på en hylle, har tenkt å sette opp noe på hver side av sofa. De skal da tjene som litt dim atmosfære/bakgrunns lys, altså med hovedlykta i tak slått av, for å har det koselig, dokke skjønne nå, jeg er forferdelig i å forklare.

 

Har lenge tenkt på å skaffe meg slike, men alltid bare søkt litt i 5 min og aldri funnet noen(bare spots, eller bordlampe med arm og alt). Tenkte mer på noe som kanskje bare er forma som en terning eller noe sånt.

 

Legg ut bilder etter rydding i mårra :) men ikke mye som har endret seg, bortsett fra at jeg flytta til en annen by, like liten hybel som den forrige. Bilen spise opp alle pengen fortida.

Lenke til kommentar
Har skjedd mye her siden forrige post, omøblering og så og si helt nytt oppsett, bortsett fra platespiller og DAC :) Eksperimenterer med plassering av Rega platesilleren her, det er godt mulig den må tilbake på vegghyllen der den stod,men er litt nysgjerrig på phono-trinnet til den herlige gamle Sony forsterkeren, derfor er den plassert sentralt i forhold til forsterker. Godt mulig en av mine eldre spillere vil håndtere TV-bord plasseringen langt bedre i forhold til vibrasjoner...men Rega`en passer desidert best inn blandt resten.


Fikk TV opp på veggen i helgen, og det ble meget pent om jeg for lov å si det selv, er kjempe fornøyd ihvertfall :) Selv om 65" nå har "krympet litt da :(


pa9ute4e.jpg


e8enyge9.jpgemyseqam.jpgymu2ete7.jpgburuga4y.jpg


Så svartna det for meg her i helgen, og Samsung BT-tastaturer måtte bøte med livet..

nadyba7y.jpgugyhy3y3.jpg


Så da gjorde jeg det enkelt og gikk for ett billig Logitech K400 :)


8ysu8y5e.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Hva i all verden fikk deg til å gjøre det der mot det stakkars uskyldige tastaturet?! :omg:

 

I utgangspunktet var det et forbanne piss tastatur, som jeg skulle ha levert tilbake for lenge siden. Skulle bruke det på TV`en, men ingen apps støtter jo faenskapen (som jeg bruker) Tenkte å i det minste bruke det midlertidig til HTPC`en...men det var lettere sagt enn gjort. Kom til ett punkt der det bare tilta helt. 1 sekund senere så låg det sånn på bordet, vet ikke helt hva jeg gjorde i gjerningsøyeblikket :p

 

@ MariusJS: Ja til 249,- er det faktisk ikke noe å klage over, helt konge! Og takk :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...