Jump to content

Nicklas

Medlemmer
 • Content Count

  1913
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå må du tenke utenfor den firkanta hjernen din som består av KUN det du har lært på skolen og i mattebøker osv.
 2. At du ikke tør å gjøre det du har lyst til. Nettopp f.eks å si til en jente at du liker ho. "Snill" er en som ville unnskyldt seg til en jente for at han er en mann. (Hvis dere skjønner) Eller f.eks en som ville gjort alt for en jente, en som gir henne masse ting osv.
 3. Ja, du sa ikke noe feil nå. Du oppfyller kanskje det jenter har behov for og er en mann. Selvom jeg er som jeg er, så kommer jeg med smil og gjør søte ting også. Selvfølgelig må man gjøre det, men ikke være fløtepus døgnet rundt og virke som en pingle uten baller.
 4. Du liker altså Rosenzweig, Von Tetzchner og Larsen? --- Det finnes ingen universell oppskrift på å kapre damer siden alle er forskjellige. Det eneste som er sikkert er at man kommer ingen vei i det lange løp ved å oppføre seg som det du beskriver ovenfor. Drittsekker tiltrekker uansett bare søplete kjerringer som det ikke er verdt å samle på. 5551188[/snapback] Beskriv hva "drittsekk" er ifølge det du har lest av meg.
 5. Hadde du lest hva jeg skrev så fortalte jeg om begge skjønn. Hvem kan nekte for det jeg sa? Det er jo sant det jeg skrev. Nekter du har du ikke akkuratt studert menneskehjernen og forskjeller på skjønn. Og, nei, du må snakke om alt mulig selvfølgelig. Ikke bare hva som helst. Men det nevnte jeg også. Drama. Dere har fått en sånn innstilling til meg at uansett hva jeg skriver så er jeg en tulling. Men les hva jeg skriver da, istedenfor å høre på LarsP snakke dritt om alt jeg sier for han er visstnok dette forumets kommentator, virker det som. EDIT: Egentlig så er det håpløst å diskutere jenter med noen som aldri går ut av døra. Dere kan tro hva dere vil. Det fungerer sikkert, men hvorfor ikke bli den beste med det samme. En som er pen og kjekk får damer uten å åpne kjeften... En fyr som vet hva jenter vil ha og liker får damer ved å bruke evnene sine. En som er snill og god er som alle andre og må jobbe hardt og lenge for å få seg dame. Det er ikke uten grunn at det virka som når dere gikk på skolen at jenter likte de dere syntes var "idioter". Og det er ikke uten grunn at menn sier de ikke forstår seg på damer. Jeg har lest de fleste og de beste bøkene om psykologi, dating, kjærlighet, sex og alt du kan tenke deg. Hvordan kan profesjonelle psykologer ta så inderlig feil som dere påstår? Det jeg har skrevet hittil er kanskje 1/100000 av det jeg vet uten å gå ned i detaljer. Ikke rart dere mener metodene mine ikke virker. Men fortsett å les så kanskje dere skjønner etterhvert. Jeg er den samme personen som jeg var før, men jeg har endret måten å tenke på. F.eks om jeg hadde sagt: "Du skal tenke på jenta som noe dritt". Hva hjelper det? Det hjelper på selvtilliten osv. Det er ikke dermed sagt at du skal si at ho er noe forbanna dritt. Du skal bare tenke det. Dette var et dårlig eksempel, IKKE noe dere skal gjøre. VÆR EN MANN!! Det er nesten hele opplegget med å være såkalt "idiot". Ikke oppfør deg som en jævla pingle. Du er ikke mann når du ser på jenta som noe hellig og gruer deg for å fortelle henne at du liker ho. Pingler!! Jenter liker ikke pingler! (Det er mitt syn og det fungerer for meg, så bare si hva dere vil om det) Hvis dere enda ikke skjønner meg: Etter min mening er alle dere "snille gutter". Hvis dere leser denne posten så går jeg utifra at dere ikke får dere noe dame, eller vil lære mer, eller vil dra flere damer (eller vil le av mine metoder)? Fortell om dine metoder og hva som gikk bra og hva som gikk dårlig. Eller bare tenk på de. Hva fungerte, hva fungerte ikke?
 6. Kan du forklare bedre hva han skal snakke om med denne jenta?
 7. Det med at du er for pinglete er det bare du som kan gjøre noe med. Les mine tidligere poster om akkuratt det. Bare gjør det! Hvis ho ikke kjenner deg så kan du jo bare presentere deg ta henne i handa og hilse. Så er vel egentlig praten i gang. Du kan jo f.eks kommentere ting rundt deg som skjer f.eks. Bare prat i veg om alt mulig rart. Jenter prater bare om piss uansett, jeg har aldri forstått hva som er så intressant i samtalene dem seg imellom når de prater med andre jenter. Det er liksom ingen mening, de bare babler om alt, spesielt drama. Jenter og gutter har forskjellige ønsker og behov. En mann kan si: "Jeg hater all drama! Hvorfor gidder jenter å se på slikt!" - Drama oppnår en haug med ting på EN gang. Det får oppmerksomhet, det sender følelser gjennom kroppen, det er en måte å være selv-rettferdig, det er ofte morsomt, det er intressant og det forhindrer kjedsomhet.. Det gir ting mening osv. Det er mange gode grunner for drama. Menn forstår det ikke fordi de oppfyller ikke behovene som de fleste menn IKKE har! En jente kan si: "Jeg hater fotball! Hvorfor gidder menn å se på fotball!" - Hva slags behov oppfyller sport for menn? Konkurranse, adrenalin, makt, dominasjon... alle de typisk gutte greiene. Slike behov som jenter bare ikke trenger å oppfylle. Tenkt på hva jenta du er intressert i trenger og vil ha og IKKE anta at det er de samme tingene som du trenger og vil ha. Og ikke anta at det kommer til å gi noen mening for deg, for det gjør det sannsynligvis ikke. Alt som betyr noe er at det funker.
 8. Jack Daniels og en god cigar Det er vel rundt 40% så er ikke noe nybegynner greier, pluss at den er litt dyr, 350 kr i Sverige. Blue Nun koster 50-60 kr på polet i Sverige. Den er god og inneholder rundt 7% (Hvit Vin) Forøvrig så er jo Baileys og Advokat (Eggeliqur) godt til kaffen
×
×
 • Create New...