Jump to content

fenele

Medlemmer
 • Content Count

  3673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

fenele last won the day on July 5 2013

fenele had the most liked content!

Community Reputation

2354 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Nice, håper på tilbakemeldinger her :-) Update: Librem 15 er nå >100% funded! De jobber også med en 13":
 2. Librem 15: A Free/Libre Software Laptop That Respects Your Essential Freedoms2 uker igjen.
 3. Ja, problemet her er ikke Netflix men ISPer som har monopol. De nekter å oppgradere infrastruktur og driver heller med mafiavirksomhet der de presser Netflix og andre store aktører for penger. #murica
 4. Klorin også Har du prøvd å blande salmiakk og klorin. Det er veldig digg.
 5. Løp om kvelden/natten, evt veldig tidlig om morgenen. Da er det minst pollen i lufen.
 6. Ebok.no har rundt 4000 norske bøker de kan sende direkte til din Kindle. Hvis ikke kan man skaffe bøker og fjerne DRM med f.eks Calibre. Er helt klart fordel med Kindle over papirbøker, man kan ha med seg rundt 2000 bøker på enheten, er som å lese papirbok med e-ink skjermen og man kan lese med en hånd. Med Paperwhite utgaven av Kindle kan man også lese i mørket med "forgrunnslys" som ikke er sterkt og vondt for øynene. De som har "mistet" bøker de har kjøpt fra Amazon har brutt Amazon sin EULA/ToS på en eller annen måte. Så lenge du ikke gjør noe shifty så er du rimelig trygg. Det er også veldig lett å fjerne DRM på bøkene du kjøper så du kan ha lokal backup hvis noe skulle skje.
 7. Tesla sitter fremdeles på patentene, det å "åpne de opp" betyr at de ikke vil saksøke noen for å bruke deres patenter. Når vi snakker om GPL kode håper jeg deres neste steg er å frigi GPL kode de har brukt. (Tesla bruker blant annet en modifisert versjon av Ubuntu).
 8. Metro, Civ V, Civ Beyond Earth, Witcher 3, Tropico 5, CryEngine og Unreal Engine er/blir native nå. GNU/Linux begynner å få en god AAA lineup.
 9. Finnes allerede en fix for dette: http://piratebrowser.com/
 10. Spørs hva definisjonen på tøying er da. Det Aleks855 refererer til er PSS i studien under: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22692125 Hvorfor skal man tøye(og eventuelt overtøye) når man kan varme opp godt med vekter i den ROM(range of motion) man skal trene uansett. Det jeg og PSS ref til er at man tøyer og holder over tid(15-60s), ikke lett tøying med kort varighet(dette funker på samme måte som oppvarming). Hvis man har problemer med bevegelighet ville jeg varmet opp og så tøye(PSS), ikke motsatt. Jeg ville heller ikke trent bevegelighet på samme dag/før man skal trene maksstyrketrening(f.eks 5x5).
 11. Syns det er trist at det ikke er funnet opp noe spillkontroll-standard for PC, som feks noe lignende Logitech G13 (http://gaming.logitech.com/en-us/product/g13-advanced-gameboard) med analog styring og et par analoge knapper. Ville kombinert styrken i en gamepad med presisjonen til en mus. Forøvrig er det jo festlig at Watch_Dogs hadde PC som "primærplattform" og allikevel så er mange av menyene håpløse. Like stor løgn som at BF3 var PC main platform. Alle vet at dagens AAA-spill blir laget for og til console. WD er en elendig console port.
 12. Rart at overvektige NTNU har forsket på har klart å ligge i 85-95% av makspuls i 4x4 minutter da >De mener også at mosjonister ikke har noen effekt av den type trening. Vil gjerne se kilder på dette.
×
×
 • Create New...