Skosåle Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Dere som er redde for å trene bank alene? Er dere virkelig så blåste at dere trener med låsene på stanga? ekke redd for bank 4
Dufen Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 (endret) http://www.dagbladet...helse/27167836/ Hurrrrrr........... Endret 14. mai 2013 av Doofenschmitz
Primer4 Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Var jo ikke så dumt det der, "Superform" kan være så mangt
Akse Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 To halvtimer i uka med knebøy hadde sikkert gitt ok form det.
€uropa Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Poste bilde av meg selv under min treningsøkt i dag, og se hvor mange likes jeg får? Jeg har en følelse av at du er feil kjønn.
Herr Brun Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Fisk. Hvor mye spiser dere uka? Ikke en dritt, er allergisk. Tar selolje til den stooore gullmedaljen.
Primer4 Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Fisk. Hvor mye spiser dere uka? 1-2 dager med hvit fisk i uka og 1 gang rød i gjennomsnitt tenker jeg. En porsjon vil tilsi en 300-500g råvekt med fisk.
wingeer Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Fisk. Hvor mye spiser dere uka? 3 ganger i uka kanskje. I varierende porsjon, men sjeldent mindre enn 100g.
Swolebraham Lincoln Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Hvordan tilbereder dere denne fisken på den mest hensiktsmessige måten mtp. smak?
joakimz Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 Fisk. Hvor mye spiser dere uka? 1-2 ganger + tran eller selolje hver dag. Problemet med fisken nå dag er at den inneholder mindre omega 3 en før, så man burde uansett ta tilskudd.
Notatblokk Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 Spiser vel ca aldri fisk. Fikk ikke noen vane hjemmefra med å spise fisk, så da har det ikke blitt noe i voksen alder heller. Får vel finne meg en mann i fremtiden som spiser litt fisk.
Dufen Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 1-2 ganger + tran eller selolje hver dag. Problemet med fisken nå dag er at den inneholder mindre omega 3 en før, så man burde uansett ta tilskudd. Merk at det gjelder kun laks/ørret/røe av oppdrettsfisk. Heldigvis.
joakimz Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 Merk at det gjelder kun laks/ørret/røe av oppdrettsfisk. Heldigvis. Ja.
Primer4 Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 Hvordan tilbereder dere denne fisken på den mest hensiktsmessige måten mtp. smak? Fisken skal bare trekkes litt, serveres med potet, gulrot, brokkoli, lever, rogn og flesk.
€uropa Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 Spiser vel ca aldri fisk. Fikk ikke noen vane hjemmefra med å spise fisk, så da har det ikke blitt noe i voksen alder heller. Får vel finne meg en mann i fremtiden som spiser litt fisk. Er det et hint? Driver du og "fisker" nå? 7
Primer4 Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 Tredje dagen med småtung bøy på rad, blir spennende
Primer4 Skrevet 15. mai 2013 Skrevet 15. mai 2013 Har bortimot uendelige mengder laks her om du trenger hjelp til å venne deg til smaken...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå