Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Diskutant, pass bare på her nå :whistle:

 

 

Yeye. Merker stor progresjon nå! Hadde en stor t-skjorte(i forhold til min kropp) jeg brukte i desember før jeg starta med styrketrening. Har ikke brukt den før i går! Gjett hva som skjedde? Den var altfor liten :) Klarte ikke å få inn armene, det er så deilig når sånt skjer :D

Lenke til kommentar

Da var jeg hjemme etter en forferdelig skuffende økt. Tok én intervallsekt før jeg hoppet av møllen og gikk videre til styrkerommet hvor jeg presterte svært dårlig og dro hjem. Er inne i nest siste uke av RYP programmet (uke 12) og motivasjonen faller sakte men sikkert nedover. Tror mye av grunnen til dagens katastrofale utkast var mangel på søvn og ødelagt døgnrytme. Tenker å komme meg igjenom den siste uken etterfult av en eller to ukers fri, før jeg melder meg inn i SATS.

 

En ting jeg lurer på. Hvor kan jeg finne en konkret oversikt over hvor mange kalorier, proteiner, karbohydrater osv. en mosjonist skal ha i seg daglig?

 

Takker på forhånd!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-211409

Vet noen om treningssentre nært Bergen sentrum som er åpen i dag?

 

Eneste jeg kommer på er fitness 1 express i sandviken, men jeg kjenner ingen som trener der og de har ikke bemanning så det er umulig å ta prøvetime der...

 

Edit: Stikker på SATS. De har åpent

Endret av medlem-211409
Lenke til kommentar

Hugol: Hvorfor trener du intervaller før du trener styrke? Føler du ikke at mye av energien går til intervallene?

 

Høres sikkert dumt ut, men jeg føler ikke øktene blir beinharde heller. Om jeg kjører intervall og styrke annenhver dag, føler jeg nesten det blir litt meningsløst. Liker å bli svett :D

Lenke til kommentar

Hjemme på ferie, ble overtalt til sykkeltur. Min første tur over 4.5mil i år, stort sett ikke trena det siste halvåret noe som har gjort at formen er langt ifra god. Sykkelturen ble på 9mil, 30kmt i snitt på de første 5milene og endte på rundt 27 totalt, klarte ikke stå distansen ut. Da jeg kom hjem ble jeg med familien på en 3 timers orienteringsøkt i skogen. Nå skal jeg ligge på senga resten av kvelden.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Spiste noe av det beste jeg noen gang har spist i dag: Stekt ost. Vanlig norvegia stekt til den ble sprø på begge sider på pannen.

Jess. Dette er noe av det beste som fins, og er omtrent det eneste (unntatt bacon) som er skikkelig digg med å gå på lavkarbodiett ;)

 

Tar man dem på et bakepapir i ovnen blir de også nice. Og snillere næringsverdi enn chips :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...