Gå til innhold

Skytesport i OL.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ekke mye konstruert for å drepe de riflene de bruker i konkurransene.

Akkurat, de våpna der er laget bare for ett bruk og det er konkuranse skyting, uansett om det er hagle, luftgevær elller hva nå enn de skulle finne på å bruke. Man kan drepe folk med en diskos og spyd også, hvorfor skal rett bruk av skytevåpen bli kastet ut av OL?

 

Man må virkelig være en skjør sjel om man blir påvirket av at folk skyter med luftgevær i OL ass. Ikke er det noe publikums sport heller akkurat.

 

Forresten er det nok mindre sjanse for skade i skytesportene enn det er i noen av fri-idrettsportene.

 

I fare av å bli tatt som Charlton Heston fanatiker : "Guns don't kill people, people do"

Lenke til kommentar
Så det er et helt greit signal å gi til barn og unge at pistoler er morsomme.

Så du syntes det er morsomme tv-sendinger som oppfordrer en 8 åring til å gå ut å kjøpe seg ett våpen skyte hele familien og gå for statskupp?

 

Helt rett det Aeternus sier om våpenvett og. Gikk på skytnig i mange år jeg, fryktelig kjedelig og "slitsom" sport, men lærte mye om respekt for våpen og hvordan man skal oppføre seg rundt dem og andre som har dem. "Ingen brå bevegelser" :p

Endret av bugbear
Lenke til kommentar

Jeg prøver bare å fri til den ekstreme anti-skytevåpen grupperingen her inne. Jeg trodde de fleste var klar over at jeg kun har "trollet" frem til nå, men ja, jeg har vanskelig for å skjønne at det til nå ikke er et menneske som er "enig" med meg når jeg ser hvilke holdninger som vanligivs rår her inne. Kanskje er de som ikke poster enige. Selv er jeg stor tilhenger av Heston og våpenlobbyen i USA, her har vi mye å lære i Norge.

Lenke til kommentar
Jeg trodde de fleste var klar over at jeg kun har "trollet" frem til nå

Hehe, no shit sherlock. Det nærmest lyste av deg. Jeg synes at våpen ikke nødvendigvis er en negativ ting, men problemet til f.eks USA er at det nesten ikke stilles noen spørsmålstegn til personene som kjøper våpen. Bare se på "Bowling for Columbine". (ikke kom her med Moore lyger, for tallene han kommer med på starten ER korrekte, hva han sier senere gir jeg faen i.) Der KNUSER USA resten av verden når det kommer til drapsstatistikken. Virker jo som om folk skyter hverandre over en lav sko der borte. :-\

Lenke til kommentar
Der var dere med en gang ja. Du vil kanskje ha våpen kun til en utvalgt elite nr.4?

JA!! og den eliten skal være utlært i Våpen håndtering og sikkerhet angående våpenbruk og oppbevaring av våpen. Folk som ikke kan noe om det burde ABSOLUTT ikke være i nærheten av våpen.

^What he said.

Lenke til kommentar

Hei, fjotten, hvis du hadde lest igjennom forumet ville du kanskje sett at det faktisk ikke finnes folk her som argumenterer for et totalt våpenforbud i Norge.

 

Det er slett ingen "rett" å kunne bevæpne seg her i landet, men et privilegium som gis til de som har vært gjennom opplæring i våpenbruk og dertil følgende sikkerhetsregler. Slikt sett er fakstisk norske våpenlover blandt de mest tolerante i Europa. Men for deg er det altså altfor restriktivt at man må utvise et minimum av egnethet (f.eks. bestå jegerprøven) for å få kjøpe skytevåpen?

Endret av Olethros
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...