Jump to content

Aeternus

Medlemmer
 • Content Count

  818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Aeternus

 • Birthday 05/17/1980
 1. Jepp, er noen av oss som har levd så pass lenge at vi har opplevd litt av hvert. Foretrekker selv barbert. Passer også på å pynte litt der nede selv også. Er nesten et minstekrav. Hårløs pung forever Edit: leif
 2. Jo, men politifolk skal være trent til å handle annerledes en oss andre i slike situasjoner.
 3. En dyktig politimann burde ikke ikke ha nødt til å skyte for å drepe sånn, men kjenner ikke sakens fakta at jeg kan utale meg helt bombastisk på om det var rett eller galt. Det som bekymrer meg er retningen samfunnet tar. Dette kan føre til at fler og fler "småkriminelle" tar med seg våpen på "jobb" og at dette blir mer vanlig. Huff, vold er trist
 4. Sliter noe helt jævlig selv med å slutte
 5. Kontrer med et annet idiot spørsmål Har far til dama di kystskippersertifikat?
 6. Er dette den eneste regelen som gjelder? Selv er jeg godt voksen, og har ikke noen kurs/førerkort for båt. Kan jeg kjøre båter opp til 15 meter lange, med så stor motor jeg bare vil? Det stemmer ja
 7. hmmm... Hvordan kommer man seg bort dit enklest mulig?
 8. Har nå tatt alle quest i Brill og en god del i silverpine forrest. Hvor er det bra og dra videre? Er veldig lei Silverpine forrest for øyeblikket og føler jeg trenger noen nye quester med omtrent samme vanskelightesgrad.
 9. Huff... Hadde det bare vært litt nærmere lønningsdag så hadde jeg bestilt i dette øyeblikk Får ta og kikke litt om jeg får skrapt sammen nok så lenge.
 10. Takk for tips så lang Må da være flere folk med 20" LCD skjermer her inne som har noe å fortelle meg?
 11. Jepp. Og en annen ting folk ofte ikke forstår er at det som kan være en bagatell for dem, et ubetydelig filleproblem. Kan være nok til at jeg tipper over. Men det gjelder å finne noe å gripe fast i.
 12. Kjenner desverre alt for mange som har tatt selvmord. Er vel nærmere bestemt 8 stykker de siste 4 åra.... Alt en sitter igjen med er bare et stort HVORFOR??? Har selv vært nede på det stadiet der jeg har forsøkt, men mislykkes heldigvis. Nå har jeg heldigvis funnet de små tingene i livet som gjør det verdt å fortsette. Å hjelpe en selvmordskandidat er utrolig vanskelig. Vil vedkommende virkelig dø, så dør han. Så enkelt er det bare... Symptomer på en selvmordskandidat? Desverre ser man de ikke som oftes før det er for sent.
 13. Skal etterhvert ha meg ny skjerm til pc`n. Lurte på hva dere har å anbefale. Bruksområdet blir variert med hovedvekt på spilling.
 14. Den var faktisk litt artig:)
×
×
 • Create New...