Jump to content

Purify

Medlemmer
 • Content Count

  2195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har sett etter akkurat det samme selv en god stund nå. Har prøvd Airplay + Airport i 3-4 timer og finner det vanskelig å betjene og ustabilt. Har også sett på Squeezebox, men dette er heller ikke veien å gå for meg - litt rotete betjening og mange unødvendige funksjoner som tar opp menyplass (Airport har også uendelig mange unødvendige funksjoner). Etter å ha trålet markedet for enkle, gode løsninger har jeg endt opp med at DAC er veien å gå. Legger ved link til en test av flere DACer i forskjellige prisklasser. Personlig har jeg Abrahamsen A-DAC på vei i posten. http://www.dagensit.no/tester/article2090772.ece
 2. Har faktisk akkurat det tilgjengelig, men problemet er at eneste utgangen for lyd fra den er minijack. Vil helst slippe å komprimere lyden.
 3. Hei Er på utkikk etter gode løsninger for trådløs lyd fra Android-telefon og pc til forsterker, hovedsaklig fra telefonen. Bruker kun Spotify. Bluetooth er uaktuelt på grunn av komprimering. Apple sine løsninger fungerer så vidt jeg vet ikke på Android-OS. Har sett på Squeezebox som ser ut som en grei løsning, men har til gode å bli helt overbevist. Noen med erfaringer fra enten Touch eller Duet som kan fortelle litt mer om hvordan de er i bruk? Er det problemfri overføring via Wi-Fi og optisk? Ellers mottas andre forslag med takk.
 4. Du kan jo ta for deg hvordan enhver religion peker på alle andre og sier at det er de som er stormannsgale fordi de har en annerledes moral/etikk enn de selv. Sofistene i det antikke Hellas var de første som i møte med andre kulturer vendte spørsmålet inn mot seg selv - er det vi som har gal etikk? Du kan nevne Nietszche (kjent bl.a. for "Gud er død" fra Slik talte Zarathustra) som i stor grad var den som definerte nihilisme. Som en følge av å avvise all etikk insisterte han på at enhver selv har ansvar for selv å fylle livet med mening og hensiktsmessige personlige etiske normer. Ellers kan et blikk tilbake på Tyskland under krigen være et godt eksempel - man kan ikke uten videre påstå at jødeutryddelsen er feil moral/etikk kun fordi majoriteten mener det. Akkurat som det de fleste her i Norge ser på som okei moral og etikk er nedfelt i norsk lov, var tysk lov konstruert slik at den åpnet for Holocaust. Er det kun intensjonen bak som gjør noe ondt, eller kun handlingen? Eller må du både mene og gjennomføre noe for at det skal kvalifisere til ondt eller godt? Spørsmålsrekken er endeløs, det er tross alt rundt 2500 års tenkning som ligger bak dette temaet. Objektivismen er også en retning du kan se litt på, en helomvending fra hevdvunnen moral og etikk. Euthyphron-dilemmaet bør du kikke litt på. Forresten betyr ordet "pious" i dilemmaet mer eller mindre "vakker".
 5. Den eneste rene partiavisen nå er Klassekampen som representerer kommunistene, hovedsaklig Rødt! vil jeg tro. Tidligere har alle de store partiene hatt hver sin partiavis, og alle de store avisene har hatt en klar politisk profil. Morgenbladet er et eksempel på en avis som har hatt en borgelig profil i alle år som gradvis har dreid over til å bli en intellektuell og akademisk avis uten politisk agenda. Ellers finner du stort sett i alle større byer en "rød" og en "blå" avis, her i Tromsø hvor jeg bor er det henholdsvis Avisa Nordlys og Bladet Tromsø. Som en konsekvens av det skillet som var mellom borgerlige aviser og mer sosialistisk orienterte aviser økte naturligvis også polariseringen mellom arbeiderklassen og de med penger.
 6. Noen som vet noe om et program som lar meg kjøre flere forskjellige versjoner av IE i Vista? Multiple IE, som jeg har brukt i alle år, funker ikke. Eventuelle andre løsninger er jeg selvfølgelig også åpen for...
 7. Purify

  Hvor mye veier du?

  75 Nei 90 191 Gutt Ja 17,8
 8. Du angir en separat div og plasserer inni headeren, som du angir plasseringen på med padding, evt. minusmarginer.
 9. Du kopierer jo ditt eget arbeid fra tidligere, omtrent i alle fall. Da tenker jeg spesielt på Frisk Grafiske sine sider. Riktignok ser det bra ut, men det ville jo vært litt kjedelig om alle sider på nettet var like. Eller?
 10. Nå må det da nevnes at hvem som helst kan redigere artikler på wikipedia - så ta det med en klype salt. 90 % av logoene på markedet i dag kjennetegner ikke produktet/tjenesten til den det er snakk om på en direkte måte, slik wikipedia påstår at det er. Men for all del - det er ikke negativt om en logo kjennetegner et produkt eller en tjeneste. Tvert imot er det en fordel, men ikke et must. Syntes logoen din er grei den, men savner å se litt mer av c-en. Ikke mye mer - litt. Litt vel heavy gradient på "eo", jeg tror å gjøre den litt svakere ville vært en fordel. Ellers pen.
 11. Hehe... Du bør tenke på å minimere filstørrelsen på headerbildet - det tar en liten evighet å loade det på mitt nett som ligger godt over gjennomsnittet hastighetsmessig.
 12. Forelskelse kommer plutselig over en - tror nok det er det du opplever
 13. Nettopp derfor kan du jo la være å poste den "mentale" alderen din når det er så åpenbart håpløst...
 14. Det er så forbanna mange av dere som lyver som faen på den testen der for å få mest mulig cred her. Eller så er dere så ung at dere ikke kan feste hele natten eller drikke cognac - for eksempel vår lille nils på fjorten som tror han er syvogtyve.
 15. Vi elsker det Jeg sto og dansa på TV i alt for mange land. Heh. Whole Lotta Love var sinnsykt rått.
×
×
 • Create New...