Jump to content

Olethros

Medlemmer
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

183 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så ingen faktiske branner. Men godt det endelig blir slik at elektrikere hele landet rundt kan flå folk for prisen av en billig bruktbil med loven i hånd, da.
 2. Lynangrepet mot Kiev og den ukrainske regjeringen har kanskje mislykkes, men russere har alltid en plan B. Og plan B er alltid å jevne hele røkla med jorden med tungt artilleri og så sende inn hauger på hauger av landstridskrefter uten noe spesielt hastverk. At de ikke har tatt Europas nest største land i løpet av en uke betyr ikke nødvendigvis at planene deres har gått så totalt til helvete slik mange ser ut til å innbille seg. M.a.o. det Sentinelle skrev lengre oppe. De har gitt opp å leke USA mot Irak og gått over til å gjenta suksessen med Russland vs Tsjetsjenia.
 3. Når det gjelder Strela-10en ser det ut til at dette er et ukrainsk kjøretøy, ikke russisk, som rett og slett treffer motgående trafikk ved et uhell. Dette er tross alt pansrede beltevogner og det er ikke mye sjåføren ser ut det bitte lille vinduet han har. Disse har også vanligvis rene stålbelter, ikke med/av gummi som våre Leo og Stormpanservogner, og kjøreegenskapene på asfalt er mildt sagt utfordrende. Så hvis du får sleng på denne er det ikke bare å ratte motsatt vei og hente den inn igjen som på en vanlig bil.
 4. ...i motsetning til Russerne, som allerede opplever elendighet og økonomisk ruin.
 5. Hvis jeg tolker bildene riktig ser det ut til at vannslangen har løsnet fra den ene gjennomføringen. I beste fall er det bare å skru den fast igjen, men problemet er vel helst at du må komme til "baksiden" av panelet på en eller annen måte. Uten å vite hvilket kabinett det er snakk om kan jeg ikke si noe mer enn det. Muligens finnes det en adkomstluke e.l. eller så må du bare dra det et stykke ut fra veggen og se hva som finnes bak der.
 6. Så og si nøyaktig samme greia hendte mellom meg og en en standardmodell Karen i en X1 i går, så alt i alt er bayersvinas minuspoengene fortjent.
 7. Hvis kursen fortsetter der den sluttet i går og synker nedover under 200 i dag kan det bli mange som var heldige og kom seg inn på 100-150 som selger seg ut. Lite gøy å se på grafen for tiden selv om man visste hvor ekstremt risikabelt det var og begrenset investeringen til noen skarve tusenlapper man ikke kommer til å savne stort likevel.
 8. Lurer på hvor mange paller med dollarsedler Melvin & Co har brent for å skvise kursen ned i dag. Hvis den likevel ender over 320 har de jo i praksis gått rett i lomma på WSB-hopen. @Buddy Dakota: Går hedgefunda konk eller overskrider marginene de har for å shorte aksjer er det handelsbankene som stiller sikkerhet for dem som må ta tapet. Har jeg blitt fortalt.
 9. Det er penga som rår, ja. "It's a rotten game, Charlie, but it's the only game in town." Og nå som den gemene hop har funnet en måte å vinne bittelitt av det på, henter huset inn sin Jack McCall for å skyte dem i ryggen.
 10. Hva tror dere blir endgame her egentlig? At bankene som sikrer hedgefunda biter i det sure eplet og gir dem kreditt til å kjøpe ut aksjene for en pris WSB-diamanthendene faktisk vil selge for (si mellom 1000 og 2000) eller at de får tusket seg til en rentestopp/handelsstopp e.l. for aksjene de skylder til folk går lei og prisen daler til et levelig nivå for dem (si under 100)? Eller hvis de får en bailout fra politikerene de tross alt har ærlig kjøpt og betalt, kommer de til å bruke denne (minus velfortjente bonuser til seg selv, må vite) til å kjøpe ut eller vente ut?
 11. Faller den under 200 blir det fristende å sikre seg et par aksjer til.
 12. Jeg bomma totalt på dippen i går og kjøpte meg inn på 420 da det så ut som den skulle gå videre til himmels like etter at NYSE åpnet, så jeg håper virkelig du har rett. Spørsmålet er hvor mye shorterjævlene klarte å dekke inn da kursen lå og vaket rundt 200 mesteparten av dagen. Volumene var vel ganske sparsommelige, så det er ikke utenkelig at Citadel et.al. ennå sitter godt nede i hølet til tross for fanteriet sitt. Om ikke annet så er det i alle fall over og ut for RH etter dette, og det kan jeg aldri tro de ikke var 100% klar over så det kan jo tyde på at de er temmelig desperate når de ofrer en god pengeku så kort og brutalt som det.
 13. Her på min arbeidsplass (gratis lading fra schuko) er det såvisst ikke en engangsforeteelse fra ferske elbilister. Det er 100% konsekvent kukskalleri fra folk som bare ikke gidder å lære seg god ladeskikk og/eller rett og slett driter i alle andre enn seg selv. Det er ikke flere som kjører elbil her enn at man kjenner igjen hvem det gjelder. Det er stort den samme gjengen med Nissan Leaf samt en og annen Ioniq og E-NV200 som står der med to solide og en blinkende diode på dashbordet hver eneste morgen. M.a.o. typisk folk som har kjøpt elbil uten å sette seg noe nærmere inn i hvordan man bør lade.
 14. Slike folk, som tar en ladeplass en hel arbeidsdag for å lade fra 80-90 til 100%, fortjener å få rutene knust, sidespeilene revet av og lakken godt nøkla. I tillegg til grisebank, selvfølgelig.
×
×
 • Create New...