Gå til innhold

Filmprat - vårt lille tilholdssted.


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Veldig lenge siden jeg så denne filmen, men "Tigerland" er det egentlig en bra film?

7121853[/snapback]

 

 

Tigerland er meget bra, er nok et bevis på jo mindre penger man gir Joel Schumacher jo bedre blir filmene hans :thumbup:

 

Og nok en gang Michael Mann ingen over ingen ved siden av :yes:

Lenke til kommentar
Tigerland er meget bra, er nok et bevis på jo mindre penger man gir Joel Schumacher jo bedre blir filmene hans :thumbup:

7123749[/snapback]

 

...Dessuten beviser Tigerland (og Miami Vice) at Colin Farrell faktisk kan spille om han bare har lyst.

7124100[/snapback]

 

Det er flere en bare de to han viser at han er en god skuespiller, Minority Report, Phone Booth og The Recruit gjør han også meget bra roller. Han er fremdeles ung og vil nok bare bli bedre ettersom årene går tenker jeg...

Lenke til kommentar

Han spiller temmelig godt i The New World også. Ettersom den filmen var såpass bra må omtrent alle elementer ha klaffet, inkludert Farrells innsats i barnerovrollen. Han er da en gjennomsnitlig god skuespiller med en distinktiv væremåte som får ham til å virke litt kaldblodig og beregnende.

Lenke til kommentar
The new world har jeg ingen planer om å se, ikke etter at jeg så the thin red line, følte at jeg hadde hvert en uke i kinosalen når den filmen var ferdig og fikk litt den samme følsen når jeg så traileren til the new world.

7124727[/snapback]

Nå må du roe ned, unge mann. Jeg foraktet The Thin Red Line, men bestemte meg for å se The New World uten fordommer. Det viste seg å være en god handel, ettersom den filmen er blant de mer karakteristiske i moderne tid. Har aldri sett en mer suggerende og bindende film (spesielt mot slutten).

Lenke til kommentar

MTV-programmet er faktisk mye mer langtekkelig enn The New World. Filmen fungerte mye bedre enn The Thin Red Line, ja. Fremdeles ivarehar den særheten og langsomheten, og den er slettes ikke for alle og enhver. Jeg så filmen sammen med tre andre som alle uttrykte ønske om å skru av filmen før den var ferdig, men jeg tvang dem til å se den ferdig. Konklusjonen blir vel at det eneste man kan gjøre er å se filmen og gjøre opp sin egen mening.

 

Angående "unge mann" - jeg bruker det på folk som er 60 år eldre enn meg også, så du er blant de yngste :wee:

Lenke til kommentar
Tigerland synes jeg er en veldig bra film. Den skildrer godt forholdet mellom soldater, slik Jarhead gjør, men Tigerland er litt mer seriøs, og litt mer mørk. Jarhead er litt mer av en komedie.

7121995[/snapback]

 

Synes ikke noe særlig om Jarhead, fikk ikke noe spesielt inntrykk av den.

komedie?

Endret av chris
Lenke til kommentar
er selv Mann fanboy, og tror av alle regissørere er han min favoritt, han lager ikke så mange filmer men til gjengjeld er alle bedre, Manhunter slår red dragon lett.

 

når jeg ser filmene til Mann har jeg liksom ikke noe å klage på, hadde jeg vært regissør og kunne dette yrket og hadde sammme forutsettinger før en film som Mann, ville jeg lagd filmene helt likt, når jeg ser en av han filmer tenker jeg slik ville jeg lagd den også.

7121404[/snapback]

 

Så Manhunter her om dagen faktisk, men den suger jo masse ræv i forhold til The Red Dragon. Var ikke en eneste ting jeg synes var bedre i Manhunter enn The Red Dragon, alt var bare bedre i sistnevnte.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...