Jump to content

brannmannsam

Medlemmer
 • Content Count

  594
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Skjønner. Men hva med de panelene jeg fikk tilbud om, som jeg nevnte i første post? Noen som kjenner til de? 5 års garanti på Inverteren stemmer??‍♂️ Ikke bytte. Holder til i Stange. Hamar regionen.
 2. Men er det noen her som kan fortelle meg litt om type solcelle som er best? Og om det finnes forskjellige? Det ble nevnt her SMA inverter. Hva er det?
 3. Taket skal byttes. Noe jeg gjør selv. Blir i så fall delvis lån delvis egen invistering. Har allerede vann til vann varme, og etter isolering er gjort. Inverteren fikk jeg oppgitt at måtte byttes hvert femte år. Det jeg er mest bekymret over er at jeg ikke får det siste innen solcelle teknologi.
 4. Vel det er begge deler. Får oppgitt en forventet virkningsgarati på over 80% i 25 år. Og forventet energiproduksjon er på 8.415 kWh/år.
 5. Vurderer å investere i ett solcelle anlegg på taket på rundt 9,9kwp. Har fått ett tilbud av det lokale energi elskapet på montering av 36 stk GCL 275Wp polypaneler(eller liknende), og 1 stk Solis 10kW inverter. Dette til ca 150k. Jeg har ikke erfaring med solcelle i det hele tatt. Har heller ikke hørt med andre om tilbud, men hvem andre er det som kan levere sånt? Noen som har noen tips eller erfaring å dele? Takker for svar.
 6. Noen som vet hva slags model syklene er basert på?
×
×
 • Create New...