Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Sliter ennå med å finne ut av hvorfor rigg 3 ikke får lest arbeids fila ( Error: Could not open work file), så denne kjører vanlig SMP med bonus som gir max 16K PPD. Hadde denne kjørt bigadv så ville jeg passert 200K lokalt i dag avlest med HFM.NET (3 siste) med god margin.

 

Beklager at jeg quoter meg selv, men nå fant jeg ganske tilfeldig feilen som gjorde at rigg 3 hos meg ikke kunne lese arbeidsfila, noe som er rimelig uforståelig for meg ennå, men var enkelt å fikse når jeg først så forskjellen mellom riggene. Siste versjon av bios for Asus P6T var ver.1303 og kun rigg3 hadde denne. De andre brukte 1201 eller tidligere utgaver. Ved å bytte til 1201 kjører nå også rigg3 bigadv, og PPD økte med 15K umiddelbart. Jeg forstår ennå ikke hvorfor bios ver.1303 gjorde at WU ikke kunne leses, men noe galt må den jo ha forårsaket. Det er ihvertfall verd å notere seg at dette skjedde og sikkert kan skje igjen!

 

Rigg2 har nå en 2684 gående (gir kun 15 - 16K PPD) som når denne er ferdig og annen WU er hentet vil øke total PPD til over 200K lokalt, kanskje også i statistikken hos extremeoverclocking i løpet av uka. Endelig kjører samtlige i7 rigger her big slik planen var.:thumbup:

 

Edit:, noen timer senere: Fikk en ny 2684 på rigg4 så da når jeg ikke 200K denne uka siden den tar 3 dager 11 timer å kjøre. Mest sannsynlig blir det flere også siden disse sjelden kommer alene. Planen er likevel å nå 200K i løpet av måneden og stabilisere meg der slik at vi samlet klarer å ligge omkring eller helst over 600K PPD framover.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men kjenner jeg meg selv rett så setter jeg de gamle 250x2 inn i en ny rigg igjen for å få 10k til.

Da er vi 2, jeg gjorde akkurat det samme selv for noe tid siden, men med 2 stk. 9800GX2 som bare lå og støvet ned. Strømforbruket økte med 610Watt sammen med en Amd 9950 som også bare lå der, men nå kjører SMP med -advmethods og gir 2 - 3K PPD, men skitt au, det er PPD som gjelder, og hvis ikke Kjetil Lura gjør noe dramatisk så skal jeg ta han igjen før jul.:dribble:

 

Håper at jeg klarer 5mill poeng denne måneden hvis ikke noe tar fyr her.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Det var mest humoristisk ment da, jeg har en fastavtale på strøm som varer fram til 1. november, men håper å få denne fornyet igjen. Var heldig med tidspunktet da jeg tegnet den til 31,9 øre / KWh. Blir nok også å trappe noe ned fram mot jul, helst til under et forbruk på 1500 Watt med en døgnproduksjon på mellom 120 - 130K. Planen var jo å utvide antall i7-rigger, men jeg har ikke helt bestemt meg siden det koster relativt mye i innkjøp. Jeg kikker av gammel vane ofte etter demovarer hos komplett, og dukker det opp noe som kan brukes så er det ikke umulig at ikke fornuften må gi seg.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar
Skal bli herlig å få ut den flymotoren fra min pc, skal inn med 2x460.
Hva gjør du med 295`en, selger du den? Hører gjerne om det i en PM. En 295 produserer vel opp mot 16 - 18K PPD hvis jeg ikke husker feil, og fungerer vel ennå bra til spill etc. Har flere barnebarn som sikkert kunne tenke seg noe slikt i julegave.
Lenke til kommentar

Drista meg til å sette folding på CPU (i7en i hovedmaskinen) med bigadv, siden det går native i Windows nå og kanskje få noe bonus om jeg har gjort det riktig. Time vill sjåv. ;P

givz feedback ;)

 

Ei57.

Holder det med at jeg har kjørt BigAdv med samme passkey i desember/januar? Eller er det en "best før" dato på disse.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Once qualified, always qualified on all clients - tut og kjør.

 

Har akkurat vært oppi 860'n, måtte på med et par hyssingstumper til, slik at radiatoren på H50'n har feste i alle hjørnene. Tukla litt i bios samtidig og fikk den opp i 3.675GHz (175x21). Den har overlevd den første halvtimen, men det gjenstår å se om den er stabil. 3.6GHz (180x20) holdt et par timer.

 

Har også fått liv i wattmeteret og med et GeForce G210, så er trekk fra vegg maks 190W. Om jeg ikke husker helt feil, var det ca 230W med et HD 3870, samtidig som cpu'en kjørte på 3.3GHz.

Lenke til kommentar

Det er nå ikke stort å vise, boksen er jo nesten tom og moddene er såvidt synlig. Forøvrig gjenbruk av strips som fulgte med kjøleren og rester fra jul. Siden jeg klokket opp, så lot jeg også være å sette på sidedøra. Kjernene har såvidt vært oppe i 60C.

 

post-120316-1282773892,039_thumb.jpg

 

Det blir mye mer rot med GPU'er.

 

post-120316-1282774477,1384_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...