Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Istemmer, har en 350W seasonic i et AC kabinett. Tror det har gått daglig i ca tre år nå, trodde det hadde røket nå, men målinger viser at det er ok, er nok heller biosen på HK som har røket. Litt pussig at et kort med dual-bios skal ryke på en slik måte. Litt driver bla-bla og kanskje oppgradering av bios (var nok siste versjon uansett) i blåskjerm. Men så tok den bare kvelden fikk ikke fram noe bilde på skjerm etter å ha prøvd tre forskjellige grafikkort, så da får opteronen en SMP-pause, litt irriterende det var også min Skype, Web og postmaskin.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mange foldere ser etter gode PSUer som ikke har for høy effekt og kan drive litt mindre specede maskiner. SeaSonic er kjent for god kvalitet, men jeg kan ikke utelukkende gå god for denne. Men alikevel er dette helgetilbudet såpass interesant at jeg hvertfall informerer om det.

 

I og med at vi har gode erfaringer med Corsair HX (som er Seasonic-produserte), så skal det vel ikke være noen fare siden de i bunn og grunn nesten er av samme ulla. :)

 

Edit: Bestilte likesågodt en i går kveld før tilbudet gikk ut jeg, hehe. Det var såpass bra at impulskjøpnerven i musehånda slo inn da pekeren var over "kjøp"-knappen. :D

Endret av Smirnoff
Lenke til kommentar

FahCore_14 har overtatt hele GPU-parken men er ikke spesielt vennlig med hensyn til PPD. Kan registrere en nedgang på ca. 3 - 4K PPD. Imidlertid så er FahCore_14 bedre for maskinvaren og senker temperaturen med 7 - 8C i forhold til FahCore_11 jobbene. Likevel, har ikke hatt EUE eller noen feil med FahCore_14 så jeg er positiv! Jakter nå på et 8800GTX eller Ultra for rigg nr. 2 så hvis noen har slikt liggende så vet dere hvor jeg kan kontaktes.?

Glemte nesten å legge ut PPD med FahCore_14:

post-53451-1236990440_thumb.jpg

Tidligere med FahCore_11 lå jeg vel på et gjennomsnitt av 16 - 18K PPD for 4 x GPU.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar
Hm. Disse 5902-WUene er noen skikkelige "blekker". 1680 poeng også da, men. Tar saftig lang tid, hehe.

Ja godt over 12 timer for 1680 jobbene nå på mine GS/GTS kort. Til å begynne med synes jeg det tok "bare" 8 timer. Noen FahCore_14 gir også bare 420 poeng og tar omkring 2 og en halv time.

Lenke til kommentar

Pussig med den pulserende behandlinga i CPUen. Sammen med SMP gir det bra utbytte, men man skulle kanskje kjøre flere GPU pr CPUcore, men da vil det bli tregere igjen når Fahcore 11 prosjekter kommer tilbake.

 

Er det noen som har funnet noen forklaring på pulseringa, er det virkelig laget slik med hensikt?

Lenke til kommentar
Hm. Disse 5902-WUene er noen skikkelige "blekker". 1680 poeng også da, men. Tar saftig lang tid, hehe.

Noen som vet om det vil vedvare at pakkene ikke krever så mye ressurser som tidligere? Pakkene tar opp til fire ganger så lang tid å behandle nå, men CPU-last og GPU-temperaturer har jo sunket betraktelig. Maskinene blir jo nesten ikke varme :-)

Lenke til kommentar

Hmmm opplever noe veldig merkelig på et 8800GT 512MB ( uklokket ) kort nå. Har ikke kjørt klienten på en stund og den bruker nå 6min per % completed som virker helt merkelig tregt.

 

Den var 6.20 versjon så jeg byttet den ut med 6.23 men samme oppførsel. Fjernet alle parametere på kommandolinja og samme oppførsel. Ser også som kjellms at den innimellom lager 5-6 kremdotter opptil 70% av last på en tilfeldig CPU kjerne så er det nesten ingen bruk på en stund så etter 3-4% completed driver den å danser litt rundt 0-10% last på en kjerne.

 

PPD ligger på kun 3665 ( uklokket ) på prosjekt 5903(1680 points).

 

Kan andre bekrefte at PPD og tid den bruker per % er omtrent riktig? Kortet pleier å ligge rundt 80C ( sterkt klokket ) men nå ligger det kun på 68C. Har hørt at FahCore_14.exe kjører kortet mye kjøligere, men 6-7 minutter per % virker veldig tregt?

 

EDIT:

Forøvrig gir den meg 8500 PPD på samme prosjekt på et GTX 285 :)

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Ok :) kjører en klokketest på kortet nå for å se om det påvirker PPD i særlig grad... tempen er så langt kun 4-5 grader høyere.

 

EDIT:

GTX 285 kortet kjører P5900 og er ant. derfor den får så bra som 8500PPD. Hmm virker ikke som klokking av kortet gjør noe som helst med hastigheten på P5903, strange heh. Tempen på kortet er identisk nå, rundt 70C og den bruker fortsatt 6-7min per %.

 

EDIT2:

Hmm ok den brukte 5min på 1% nå men PPD er fortsatt den samme på 3650PPD. Får la den stå en stund og se om klokking har noen virkning. Tempmessig er den helt lik default klokk.

 

EDIT3:

Med maksklokk økte den til 4500PPD. Så da er vel alt normalt after all. All is good then heh. Liker dog at tempen ikke overstiger 69C på maks klokk, ikke opplevd før på dette kortet.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Ok, kom meg hjem og fikk sjekket. Ser ut som at PPD kan variere sterkt her, i følge Fahmon i alle fall. Dette for 9600GSO-kortet. Ikke sikker på om det kan være p.g.a at kortet står i et x4 PCIe-spor, eller andre grunner.

 

 
Min. Time / Frame : 6mn 27s  - 3750.70 ppd
Avg. Time / Frame : 7mn 47s  - 3108.18 ppd
Cur. Time / Frame : 9mn 50s  - 2460.20 ppd
R3F. Time / Frame : 8mn 47s  - 2754.31 ppd
Eff. Time / Frame : 9mn 12s  - 2629.57 ppd

Lenke til kommentar

9k :wow: Så du har fått igang den nye kreasjonen. Jeg mente pulserninga i CPU-bruk var kjent fra de først prosjektene allerede. Nå er det lenger pauser som dere nevner. Virker som disse prosjektene trenger langt mindre støtte fra CPU. Da jeg kikket i FF første gangen la jeg merke til at noen fikk spennings og lydproblemer pga pulseringa. Jeg fant ikke noe offisielt fra Pandegruppa om hvorfor programmet er slik, men det er vel antakelig nødvendig da, og tar jeg ikke feil betyr det at en cpukjerne alene kan betjene flere GPUer.

 

Ellers synes jeg de poengsummene som Smirnoff og Alias har nevnt virker OK. Og synes 5903 gir litt mer enn 5802. For å gi noen tall så ligger nå min 3 x 8800GS på ganske nøyaktig 10890 stabilt med en SMP, da jeg hadde fjerna SMPen og kjørte GSene for fullt var de av og til over 13000, så det har nok godt ned betydelig. Jeg har ellers litt tregere 8800GTS, har forsiktig prøvd å øke litt på klokkeverdiene for å unngå så skummelt lave temepraturer. Men som nevnt tidligere, det er grenser uansett T.

Lenke til kommentar

FahCore_14.exe og core 1.24 tillater litt klokking men slik det var med 11ern ble kort for varme synes jeg.

 

EDIT:

post-38451-1237221737_thumb.png

Selvfølgelig falt den fra 9257 PPD rett før jeg tok printscreen hehe. Jeg kjører ikke SMP ennå fordi den viste seg å gi blåskjerm over natta så jeg må ant. justere litt på 3.8Ghz 24/7 klokken jeg kjører på 920en nå. Samt at jeg kjører med HT:on(8 kjerner) som også kan gi litt bugs med SMP. Men den ga heller ingen PPD å juble over.

 

Årsaken til at CPU går på 2.5GHz nå er fordi jeg har enablet speedstep og C states som gjør at CPUen kun bruker 43Watt mens den folder på GPU. Noe jeg synes er helt topp siden jeg 90% av tiden bare sitter og surfer, ser på video el. som ikke bruker noe CPU kraft.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...