Jump to content

MrHorgen

Medlemmer
 • Content Count

  1926
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6231 profile views
 1. Her går det i 2080 og 3080 som folder 24/7. Varmen fra dem tilsvarer like mye mindre varme fra ovnene så det går opp i opp.
 2. Jeg har lyst på 16GB utgaven av 4080. Men det koster for mye. Håper det vil gå ned i pris når AMD kommer med sine kort men jeg tviler.
 3. Tenkte på total score jeg da. Jeg har litt over 8 milliarder poeng. Knopflerbruce har ca 4,5 ganger den scoren og han er nestemann på lista over meg. Jeg har riktignok hardware litt over normalen men ikke noe enestående. Oppgraderer skjermkortet når Nvidia kommer med ny generasjon, så har nå 2080 og 3080 gående. 3080 håper jeg å bytte ut med 4080 når det kommer. Usikker om 2080 ryker til fordel for 3080. Vannkjöling på kortene så er litt mer jobb å bytte.
 4. Gratulerer. Poengene kommer fortest når du bare lar ting gå og glemmer å sjekke poenglistene 😛
 5. Ok. Vibrasjonsdemping kan jeg bedre på. Skal ha det i fokus neste gang jeg bytter kabinett.
 6. Spm om pumper. Er nyere utgave av D5 mer stillegående? Eller er DDC 3.2 PWM fra EK veldig stillegående? Gjorde et nybygg nylig og veldig fornøyd med støynivået sammenliknet med gamingriggen. Så nå er jobben å få ned støynivået på gamingriggen. Skal bytte ut noen vifter, men lurer på om det trengs mer enn det.
 7. Da er rig med 2080 oppe og kjører. Litt testing før den folder for fullt, men den er i hvert fall oppe nå.
 8. Det er ikke alt som er lett å kjøpe fra butikk heller. Utsolgt for både det ene og andre. Bestilte PSU i august, venter fortsatt. Ingen hast, skal erstatte en som er helt god, bare en del av det å få pcen mer stillegående.
 9. Enebolig/rekkehus kontra leilighet? Litt annerledes for folk med bolig under og over og 2 av sidene.
×
×
 • Create New...