Gå til innhold

Hvilket spill spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Anarchy Online! I'm back, baby! Reaktiverte kontoen i natt, savnet å fly rundt og drepe teite monstre og Alt-Tabbe til desktopen når jeg skal gjøre andre ting. Spiller på Rubi-Ka 2, stort sett med en lvl 107 Fixer. Det første jeg så var jo selvfølgelig at siden jeg avinnstallerte spillet i fjor, måtte jeg gjenopprette alle innstillingene i QB og slikt. Ufattelig irriterende, men 100% min egen feil. Nå løper jeg rundt på måfå og har allerede glemt hvordan jeg hadde QB arrangert og hva som gjorde meg bra.

 

Det er så deilig å ha et MMORPG i bakhånd, slik at en kan logge inn og bare dille rundt (i mitt tilfelle flashe med Yalmahaen min i newbie kvarterene for å imponere nykommere som har gratisversjonen av AO). Utrolig bra med det nye butikksystemet! Veldig digg.. og det virker som vi har fått Alien playfields nå. Wow, mye har skjedd siden jeg logget av sist.

 

Om et par dager skal jeg spille The Sims 2 og Morrowind! Er alltid på etterskudd, jeg.. ;)

 

Spiller litt Deluxe Ski Jump 3 (full versjon, koster jo så lite), men har ikke den store gløden. Noen som har replays? Interessert i å se hvordan andre gjør det *gjøre seg klar til å skrive om replay filene og ta all æren for andres lange hopp* :tease:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Flat Out! Utrulig morsomt spel med mye action og fin grafikk!  :)

Spiller også Flatout for tiden, ganske morsomt. Men har lest at det kan vera skikkelig morsomt i begynnelsen men for å så itj bli noko meir enn det. :hrm:

Spilte det jeg å, men som du skrev så ble det rett å slett kjedelig etterhvert. Jeg synes det ble for vanskelig å vinne løp osv.

 

Men per dags dato spiller jeg for det meste cs (huff ja) og colin mcrae rally 05.

Lenke til kommentar

Hmmm... jeg synes jeg snart ikke har tid til å spille... :(

 

Men per nå, går det i disse;

 

-Operation Flashpoint, tester alle nye addons og missions - og ellers bare farter rundt på en av de hundreogørten øyene jeg har og koser meg og tar bilder :yes:

 

-Battlefield 1942 - nesten eneste jeg spiller online for øyeblikket...

 

-MoH:PA - styrer litt rundt i singleplayer

 

...hadde jeg bare hatt mer tid :hrm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...