Jump to content

Laman

Medlemmer
 • Content Count

  1709
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About Laman

 • Birthday 01/01/1908
 1. Hei! Nå fikk jeg nettopp 3 medaljer på Shock And Awe (extreme) challengen, og fikk Freeflow Gold trophy (3 medaljer på alle brettene). Men det vises kun 2 medaljer på dette brettet, og challenges completed står på 96%. Fikk beskjed om at jeg ikke var tilkoblet PSN (noe jeg ikke var) når jeg ble ferdig med denne challengen. Må man være tilkoblet nett for å få 100% og platinum på dette spillet? Ble ganske forbannet da det ikke telte alikevel... :-/ Helsing Øystein edit: Fullførte "Shock And Awe (extreme)" med 3 medaljer enda en gang, platinum. Spillet var bugget.
 2. Jeg skal kjøpe en monitor som skal brukes til å spille Playstation 3 på. Kravene er: - minst 22" - 2 ms responstid - FullHD - matt skjermflate Er det noen som har en skjerm å anbefale? Har hørt at man ikke får spilt av DVD med en slik monitor, stemmer dette? Bruker selvsagt oppskaleringsfunksjon på ps3-en. Dette er i grunn ikke en viktig faktor...
 3. Jeg tar gjerne i mot en betanøkkel hvis noen ønsker å dele
 4. Solid Cables og Lava Cables er begge kjempegode kabler.
 5. Er det noen som kan anbefale noe bra dub? Tenker både på enkeltalbum og samleplater.
 6. Der var det mye tøft, TWFA! Likte spesielt Bonnie Raitt, fikk lyst til å begynne å øve på slide-spillinga igjen. Vil legge til denne med Roy Buchanan:
 7. The Fall - This Nations Saving Grace for 169,- på Platekompaniet.
 8. Nok et eksempel på irriterende anmeldere: Johnny DeMarco!
 9. På en gitar i den prisklassen er det vel heller livsviktig at det ikke er whammy på den.
 10. Hei! Har en oransje genser i kasjmir som jeg kunne tenkt meg å farge svart. Er dette greit å få til? Hva trenger jeg, og hvor får jeg kjøpt det?
 11. Er man nødt til å høre på Harald Eia, eller går det an å bytte språk til engelsk på den norske utgivelsen?
×
×
 • Create New...