Jump to content

Sitronade

Medlemmer
 • Content Count

  851
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)

Recent Profile Visitors

9759 profile views
 1. Hva er forskjellen på disse to? https://www.komplett.no/compare?id=815299&id=914742
 2. @Rajak Passer de CPU viftene til denne builden mtp. kabinettplass osv. https://pcpartpicker.com/list/qmWgPn
 3. Takk for fantaskisk hjelp. Da går jeg får denne builden. Fortsatt god helg
 4. Hjertlig takk for utfyllende svar. Er det noe annet jeg må tenke på å få med meg før jeg bygger? Trenger jeg egen kjølepasta, eller det noe som følger med? Andre ting som kabler m.m? Veldig greit å kunne slippe å betale for Windows. Hvordan bruker du Windows gratis med ISO fil? Har du da en gammel key som du du bruker på en fresh instalasjon? Er det noe å hente på 32GB ram? Og hva med høyere Hz? Ellers takk for at du gjorde jobben for meg med å lage en liste hvor det er billigst ❤️
 5. Er dette en grei deal? https://www.komplett.no/product/1139825/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-premium-a155-gaming-pc#
 6. Hei. Er på tide å oppgradere min gamle stasjonære. Blir mest brukt til gaming, litt videoredigering. Har ikke bygget PC på ca 8år, og er helt utdatert på hva som er the shit i dag, så vil helst ungå å bygge selv grunnet det. Er det noe å spare på å bygge selv i dag? Håper noen av dere med peiling kan komme med noen forslag. EDIT: Ikke ute etter vannkjøling, RBG eller noe bling. Men må ha et kabinett hvor jeg kan putte inn 2-3 ekstra HDD, samt et lydkort.
 7. Noen som har erfaring med Dealextreme, ser de selger den der? Har kjøpt noe derfra før og var ingen problemer. Men det var jo mest billige gadgets.
 8. Har veldig lyst på denne telefonen. Lurer på hvor det er tryggest å bestille. Er Oppomart det beste valget? Ser noen er skeptisk her.
 9. Glemte å nevne det men god batterilevetid er viktig. Takk for forslagene Brattus, skal ta en titt på de.
 10. Hei. Er på utkikk etter mobil til meg og dama. Hun bruker ikke mobil mer en til basic sosial media, ringing, sms o.l. Ikke noe heavy apps. Kanskje et ok kamera? Budsjettet er på helst under 2000 hvis mulig? For min del bruker jeg mobilen til litt mer. For meg er det viktigst at den kjører Hearthstone, mer eller mindre greit. Bruker Gobro app, mye youtube og streaming. Jeg kunne gjerne tenkt meg noe vanntett. Z3? Budsjett rundt 3000 - 4000 Er det noe fordel å kjøre samme operativsystem eller merke? Vi begge bruker chromecast. Vet ikke om Windows støtter dette. Kanskje noe kompabilitet med PC.
 11. Er du en 13år gammel jente?
 12. Link funker ikke. Takk. Har denne RAM'en http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=649839 . Funker den på det hovedkortet du linket til?
 13. Hei. Dette er oppsettet jeg har: CPU: i5 760 @ 2.80Ghz GPU: GeForce GTX 660 Ti Hovedkort: ASUS P7H55-M PRO, Socket 1156.. HDD: Caviar Blue, 1TB 3,5 SATA (x2) RAM: 12GB RAM PSU: Silver Power 620W Driver med videoredigering og gaming for det meste. Og vil gjerne ha en ny CPU og da trenger jeg vel forsåvidt ett nytt hovedkort(Da det ikke støtter nyere CPU(??)). Er litt rusten på dette da det er mange år siden jeg var hardware-kyndig. Noen som kan komme med anbefalinger om hva jeg burde gå for? Max 3500kr, evt 4000. Og vil jeg ha behov for en ny PSU i tillegg, eller er 620W nok? Takker for alle svar.
 14. Her er videoen jeg og et par venner filmet i sommer. Kunne tenkt meg litt kritikk. Er relativt ny på videoredigering tho. Hva synest dere=
 15. Hei. Håper noen kan hjelpe med et merkelig laptopproblem jeg har. Det har seg slik at etter den har stått natten f.eks. og den skrus på fryser alt etter ca 5min. Jo mer den blir slått på jo lenger tid tar det før den fryser. Skjermen fryser helt og ingenting av ctrl+alt+del o.l funker, ikke musa en gang. Den må slås av får å funke igjen. Det rare med dette er at det bare skjer når den er koblet til internett. Ellers funker alt som det skal. Formaterte hardisken og intallerte en fresh versjon av windows, men det funker ikke. Noen forslag til hva jeg kan prøve?
×
×
 • Create New...