Gå til innhold

_R2D2_

Medlemmer
 • Innlegg

  391
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

_R2D2_ sine prestasjoner

724

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hastighet er en ting. hva med stabilitet, ping osv? Her er Fiber overlegent. Fiber bygges fremdeles ut, her i min kommune har det vært stor satsing på fiber de siste åra, selv ut i grisegrendte områder graves det nå ned fiber. Selv betaler jeg 1300kr ca for 1000/1000 med TV fra Telenor, helt grei pris. Nedlasting av store filer er nede på null komma niks, nettet er dønn stabilt, kan ikke huske sist jeg hadde noe problemer med nettet her, og pingen er lav. Min bror satt på trådløst nett/trådløst bredbånd i 10år, fungerte til tider svært dårlig til gaming. Han har nå fiber, og det ble en helt annen verden både for han og unga når de gamer.
 2. Kunstnerisk frihet.. 🤣 Hva med en "dokumentar" om Uganda hvor alle er hvite? ...Eller en dokumentar om vikingene hvor alle er mørke? Erre så nøye liksom.
 3. Tviler vi ser noe mindre byks enn vi gjorde fra 30 til 40 serien. Ryktet så langt tilsier at 5090 får rundt 8000 flere cuda cores kontra 4090, og 448bit minnebus med GDDR7. Tror det blir en bra oppgradering.
 4. Dra tube er en ting, skal du dra en voksen mann opp på vannski så krever det litt motor, det er min erfaring med forskjellige båter opp igjennom. Man trenger ikke noe monster motor, men som sagt, det krever litt å dra opp en på vannski.
 5. Fin størrelse det, man trenger ikke mer. Heldig som slipper boliglån da, har selv foreldre med enebolig fra 1978 på nesten samme størrelse, så litt større enn min nåværende enebolig (hvis man tar vekk kjelleren). Kommer nok til å ta over denne når den tid kommer.
 6. Foreldre fra muslimske/afrikanske land som er foreldre til disse, gir de totalt faen i hva ungen deres driver med? At de raner folk og ender opp som en kriminell taper? Vil vel tippe en del av disse foreldrene har fått besøk av både barnevern og politi mer enn en gang. Det hjelper jo heller ikke med nedsnødde politikere som pøser slike folk inn i landet. Selv her 10-12 mil nord for Oslo så er det også tendenser og vært flere episoder med gjenger, ran, vold osv fra innvandrerungdom, såpass mye at det har begynt å bli et problem.
 7. Hvis du sitter på Fiber nå så er det bare å styre langt unna. Selgere forteller deg akkurat hva du vil høre, får deg på kroken og vipps så er du lurt trill rundt.
 8. Ikke sant. Som om de som stemmer AP er de skarpeste knivene i skuffen. er vel mer som rustne knekte blad i forhold. Men nå er jo FrP omtrent like store som AP, så storhetstiden til broilerne er over, heldigvis.
 9. Finn deg en ny arbeidsplass.
 10. Nå driver rasshøla på med nye sprell. https://www.nettavisen.no/nyheter/her-stjeler-russland-grensen-trolling/s/5-95-1834677
 11. Typisk kokko-venstre altså, med andre ord.
 12. Det har gått fra et datateknisk forum, til et politisk venstre-ekstremistisk rottereir mer eller mindre. Tek.no består av tester av støvsugere, vaffeljern og brødristere.
×
×
 • Opprett ny...