Jump to content

Heimen

Medlemmer
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg fikk tak i en for 20 kr på Lefdal. Ikke så verst pris, men setter fortsatt pris på hvis noen kjenner til et alternativ.
 2. Hei, lurer på om noen kjenne til alternativer til denne: http://www.cableworld.no/omskifteresplittere/audio-omskifter/audio-mini-jack-switch-(vender-headsethoeyttaler).asp Det jeg er på jakt etter er en dings som veksler mellom to utganger fra en kilde (høytaler, headset)og som gjerne også tar med seg mikrofonen, men det er ikke krav. Noen forslag? På forhånd takk.
 3. Joda, får pinget Vg.no og andre nettsteder, så har tilgang internett.
 4. Hei Alle, Har et litt kinkig problem med min WHS2011. Plutselig sluttet nettleserne å vise nettsider og XBMC starter ikke (vet ikke om dette har sammenheng, men er observert). Jeg får respons når jeg pinger diverse nettsider og får koblet til serveren fra bærbarpc. Har flushet DNS, startet router på ny og startet maskinen på ny. Noen flere tips? Noen som har opplevd noe lignende før? På forhånd takk!
 5. Så du mener at den integrerte grafikken i prosessoren rett og slett ikke holder til avspilling av 1080p? Hva med en i5 prosessor kontra dedikert skjermkort? Eller i5 og dedikert skjermkort uansett?
 6. Hei gutter og jenter! Etter at min 9år gamle traver av en server sa takk og farvel vurderer jeg å gå til innkjøp av en HTPC. Det er dessverre litt for lenge siden jeg var oppdatert på komponenter og lurte derfor på om noe har tips eller anmerkninger til dette oppsettet her: Handleliste Komplett.no Jeg planlegger å kjøre enten en *buntu eller WHS. I tillegg til å fungere som HTPC skal maskinen også ha backupansvar i hjemmet. Så, er dette godkjent eller bør jeg endre noe? Hva har jeg glemt og hva er bare dumt? Mvh Skjalg
 7. Hei, fant du noe svar på dette? Jeg har samme problemet/ønsket?
 8. Heisann alle sammen! Jeg er på jakt etter ny bærbar og har sett på Acer TimelineX 14", men det er så mange forskjellige bokstaver og navn på modellene. Kan dere hjelpe meg litt? Det jeg er på jakt etter er modellen med best ytelse for under 8000kr. Det maskinen skal brukes til er i hovedsak skolearbeid, men av og til liker jeg å spille så det må være litt ytelse. Trenger ikke maks grafikk, men litt flyt er iallefall bra. I tillegg ønsker jeg at maskinen er stille og ikke alt for varm. Jeg har i dag en XPS M1330 som blir fryktelig varm og bråker deretter. Er det noen andre modeller som kanskje passer bedre til mitt bruk? Jeg lurer også litt på om det finnes en nettbutikk der det er mulig å velge litt komponenter selv til Acer, f.eks en ssd-disk eller mer minne? SSD er noe jeg har veldig lyst på egentlig. http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:2907858;c:101151 Hva med denne forresten? Høres denne ut som noe for meg? http://www.amentio.no/Avdelinger/PCogServere/PC-B%C3%A6rbar/14-15/Acer/Acer-Aspire-TimelineX-4820TG-5454G64Mn---LXPSE02188-1122339.aspx Eller hva med denne? Kan hentes i butikk er fordel, men hva er forskjellen fra den andre? Mvh Skjalg
 9. Hei, har nettopp kjøpt meg et Tamron 70-300 og fikk et hyggelig møte med macrofotografering. Dette er fra første turen i hagen til svigermor og motivet er en spansk margeritt. Hva synes dere?
 10. Hei, prøver meg igjen på litt bildekritikk. Hva synes dere?
 11. Heisann! Har dere fotoentusiaster noe å komme med på dette bildet. Himmelen er litt hvit og det tekniske er nok ikke helt på plass, men hva synes dere om komposisjonen? Jeg har tatt bilder i to uker nå med D5000 og kit-objektiv. Mvh Skjalg
 12. Lokalt er brannmuren slått av så jeg tror ikke det er det som er problemet. Noen andre forslag?
 13. Hei! Jeg har et litt merkelig problem med serveren min som kjører windows 7. Det har seg slik at jeg har delt en mappe i nettverket, men når jeg legger til filer i denne mappen så finner jeg ikke disse mappene på de andre maskinene. Jeg har også installert tversity på serveren og denne klarer dele de nye filene. Noen forslag om hvordan jeg kan fikse dette?
 14. Hei, Jeg har en gammel datamaskin stående og tenkte å sette opp ftp, torrent og fildeling i nettverk. Den skal også virke sammen WD Tv HD Live, noe jeg har forstått er litt problemer med Win7 og Vista. Jeg har litt erfaring med server 2008 og windows home server, men vurderer også xp pga alderen til maskinen. Hva tror dere? Noen fordeler, ulemper med de forskjellige? Jeg trenger det enkelt og at det virker over tid.
×
×
 • Create New...