Jump to content

ttt

Medlemmer
 • Content Count

  8980
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 :)

About ttt

 • Birthday 10/21/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Får du ikkje snakka med din leiar, så ta kontakt med verneombod i avdelinga. Verneombod kjenner avdelinga godt, og vil kunne gi deg råd og støtte til å følgje opp saken på ein god måte. Tillitsvalt kan og vere ein person å rådføre seg med.
 2. Startpris frå 12 590: http://store.apple.com/no/buy-mac/macbook
 3. Reiser sjølv ein del med WF, og der er det ikkje uvanleg med fleire mellomlandingar med så kort flytid i mellom at elektronisk utstyr skal vere av heile turen. Så for min vil eg ta godt i mot nye reglar om dei kjem til Noreg.
 4. For meg tok sjølve instaleringa 15 minutt. Ut frå det eg les ligg det på stort sett 15-40 minutt hos dei fleste.
 5. Eg fekk til slutt kode til ML i natt. Tok sjansen på oppdatering, og ikkje reinstal, noko som fungerte fint. Har ikkje opplevd nokon problem til no. Det sagt er det irriterande at Apple har fjerna støtte for RSS i Mail. Håper nokon finn på ein måte å fikse dette på.
 6. Apple har rota det med utdeling av kode til ML, så det kan fort ta fleire dagar. Mange som 1) enda ikkje har fått tilsendt kode etter å ha venta i 24+ timar, eller 2) får tilsendt kode som ikkje fungerer. Tilbakemeldingane frå support varierer frå at folk må vente alt frå 24 til 72 timar, og opp til ei veke. Sjølv venter eg framleis på ny kode. Hadde vore raskare å få tilsend DVDen i posten ...
 7. tc47: Det høyres ut som du har vesentleg dårlegare batteritid enn det eg får. Eg kan fint sjå filmar/TV-seriar (både flash, HD og kva det måtte vere), redigere bilete og elles bruke maskina i timesvis. Har rett nok ikkje teke tida på kor lenge batteriet varer, men er i alle fall vesentleg betre enn det du beskriver. Så personleg hadde eg teke turen innom Eplehuset. Greitt å gjere det i rimeleg tid før du reiser tilbake til studiene.
 8. Bestilte frå Apple.no rett etter den kom ut. Kjøpte billigaste med 16GB RAM. Vart sendt den 14. Du kan og få studentrabatt hos Apple.no ja. Men kan du handle tax free frå Eplehuset, er kanskje like greitt å vente til dei får den inn. Er tross alt relativt lang ventetid frå Apple.no no, så skulle tru Eplehuset får inn før den tid.
 9. Ingen endring i reglene for animert avatar. Animert avatar er ikkje lov. Så kjem du over fleire er det berre å rapportere.
 10. Litt greiare å kome tilbake frå ferie når ein ny Macbook Pro retina låg og venta. Førsteinntrykk etter nokre minutt er: Etter mange år med 13-tommers Macbook, kjennes 15-tommer litt stort ut, men det går nok fort over. Maskina i seg sjølv oppleves ikkje så stor, sjølv om det er eit stykke igjen til MBA. Førsteinntrykket av skjermen er bra. Gleder meg til å teste den meir over tid. Ytelsen og støynivået er ein grei oppdatering frå min gamle følgjesvenn frå 2006. Blir artig å leike vidare framover.
 11. Den blir sendt om 5-7 dagar, leveringstid (3-7 dagar) kjem i tillegg. Det sagt pleier datoane etter min erfaring å stemme rimeleg bra.
 12. Då var Apple.no oppdatert med norske priser: http://store.apple.com/no/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro/select
 13. Det er ein ny 15", i tillegg vil den gamle 15-tommeren fortsette (den du har bilete av).
×
×
 • Create New...