Gå til innhold

Din beste spilleopplevelse!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dette er vel strengt tatt nesten identisk med tråden vi opprettet i forbindelse med artikkelen "Ditt morsomste spilløyeblikk", som faktisk står som sticky i de mest popuære kategorien her på forumet. Men "beste" trenger kanskje ikke nødvendigvis være "morsomt"?

 

http://forum.gamer.no/index.php?showtopic=215392

Sry lad, og som du sier, beste trenger ikke være morsomt ... trenger det??

Lenke til kommentar

Kom på at jeg glemte noen VELDIG viktige spill.

 

Resident Evil 1 og 2. Digga disse spilla helt vilt på den tiden. Grafikken var helt konge.

 

Metal Gear solid 1. ( 2 også, men ikke i nærheten av 1.ern )

Silent hill 1.

Tekken 1. ( husker ennå dagen en kompis av meg fikk seg playstation, med dette spillet , gode gamle dager...vil tilbake :cry: )

 

Lion King

Alladin

Jurrasic Park

Mortal kombat 2

Jungle Book

 

Disse var til Sega Mega drive, har aldri hatt det så morro enn med disse spillene. Opplevelsen var helt MAGISK rett og slett, når jeg tenker etter. Da gikk det ikke engang å save spilla :) Jeg hadde gitt bort PC`en min for å kunne oppleve de følelsene jeg hadde da :blush:

 

Jeg tror at de beste spill-opplevelsene får man som ung ( 8-16 år ). Da er spilling noe nytt og spennende, og ting gjør større intrykk. En annen ting er jo at man ikke setter så stor pris på det man har HER og NÅ, før det er for lengst borte... så tenker man på det som "gode gamle dager".

 

Så om 4-5 år, under en annen tråd på Hardware-forumet, havner kanskje Far Cry på lista mi, med en "Gode gamle dager" -beskrivelse ved siden av. :thumbup:

Endret av asad
Lenke til kommentar

C&C var favoritt spillet når det kom ut, men jeg husker spessielt første gangen jeg så Red Alert introen (på enern). Fikk frysninger når jeg hørte Hell March musikk... hele spillet var konge også.

 

Første gang man prøvde bullettime i Max Payne er vel den nyligste...

Endret av MorenDin
Lenke til kommentar

Min beste spillopplevelse må vel være da jeg så gode gamle Pirates! utfolde seg på min kompis' Amiga... Jeg får fortsatt frysninger når jeg tenker tilbake på det... Vi spilte sammen, jeg tok fektingen og han tok slagscenene til sjøs. Og så diskuterte vi iherdig strategien videre, hvilke byer vi skulle raide etc.

 

Aldri spilt et spill hverken før eller siden som slukte meg så opp. Helt utrolig spillatmosfære. Det var bare helt KONGE! (Sid Meier er Kongen!)

Lenke til kommentar

Høres sikkert veldig kjedelig ut, men jeg husker fortsatt da jeg var ca 13-14 og hadde fått sans for Silent Hunter (U-båt spill). Jeg var med en kompis av søskenbarnet mitt hjem som hadde koblet lyden til anlegget og også digget dette spillet. Vi spilte SH hele natta og noe mer moro enn ligge på havets bunn og prøve å lure seg unna "pingene" til fienden som ga gjengklang i hele stua var bare dødsbra :D

 

Sukk....det var tider det....

Lenke til kommentar

Min beste spillopplevelse er uten tvil hele Final Fantasy 7. En drøm av et spill som jeg nøt hvert eneste sekund av, og fortsatt spiller. Fantastisk historie, utrolig stemning, forbløffende grafikk (med tanke på at det kom i 1997).

 

Andre spill jeg husker som fantastiske opplevelser er

de andre Final Fantasy (selvsagt)

Metal Gear Solid

Transport Tycoon

Super Mario

Tekken

Grand Theft Auto

Morrowind

Lenke til kommentar

tja, min største spillopplevlse er vell når det er HELT KAOS på farcry, spiller det på vanskerligste vansklerlighetsgrad og noen ganger er det så mange creeps at man må tømme alt man har av kuler å gå over til knife for å drepe de forbanna apene. har kommet med til archives, det er faen meg vanskerlig.....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...