Jump to content

asad

Medlemmer
 • Content Count

  5680
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 :)

About asad

 • Birthday 03/15/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11034 profile views
 1. Da er jeg klar for Lagførerkurset som gjennomføres på Heistadmoen 21-30 november. Har noen av dere vært med på dette og har noen nyttige tips å komme med angående hele oplegget? Ser fram til dette her og er i ganske bra form, driver fortsatt og trener meg opp. Tips fra noen som har vært med på dette kurset hadde vært satt pris på!
 2. Lol, beskylder du redaksjonene for neologisme? Du betaler nok for at vi har språkrådet du også, igjennom skatten ;-) Du har fått med deg at det er dårlig norsk å si hardisk? Det heter faktisk platelager. Ta deg en tur innom siden han forran linker til så får du "sjokk" på hvor mange ord vi har på fremmedord, som de færreste i norge bruker. Si du skal ha franske poteter neste gang du skal ha pommes frites, det er faktisk det det heter på norsk vist jeg ikke tar feil ;-P Edit: Der var allerede en kommet med det ja,hehe Jeg vet ikke hva neologisme er engang. Har ikke beskyldt de for noe egentlig, utenom det å ta i bruk - noe jeg da trodde, ord som de hadde funnet på. Virker som de på død og liv MÅ ta i bruk slike ord for å bevise et eller annet. Fokuset i disse artiklene går jo også gjerne mot språkbruket, personlig har jeg null interesse i selve saken om HBO. Tror flere tenker som meg.
 3. Hei, Både strømming og kyber er de to norske ordene for streaming og cyber. Det er ikke vi som har funnet på ordene, det er faktisk organet som passer på det norske språket som anbefaler bruken av dem - Språkrådet. Strømming er nummer to her: http://www.sprakrade...k/Datatermar/#s Kyber (trykk ctrl+f og søk i listen): http://www.sprakrade...k/Avloeysarord/ Dette er en helt vanlig utvikling av språket vi ser titt og ofte, og spesielt innenfor teknologiens verden. Det ble litt oppstandelse den dagen ordet "tastatur" ble tatt i bruk, eller "test" fremfor "review, og like så da "berøring" tok over for "touch". Men i dag er dette dagligtale. De fleste av ordene Språkrådet anbefaler er så gode og lette at vi har tatt de i bruk, gjerne etter en liten diskusjon internt. Det krever nok bare litt tid til å bli vant til disse nye skapningene :-) Setter pris på saklig respons. Jeg var faktisk ikke klar over at dette var ord som hadde blitt "godkjent", trodde rett og slett at han som skrev artikkelen prøvde å være morsom og skape sjokk-faktor. Kan også nevne at jeg tenkte dette muligens ble skrevet av en i påvirket tilstand, noe som ville vært høyst uprofessionelt. Nå vet jeg bedre. Jeg kommer fortsatt ikke til å bruke disse ordene ettersom de høres så fremtvunget ut i mine ører, som det overhodet er mulig å få til. Jeg hadde faktisk gjerne betalt et års HBO abonament for å aldri se dette skrevet at noen, igjen.
 4. Går det an å ringe dere i redaksjonen forresten? Edit: Dere er tillatt å finne på ord i artiklene deres altså? Er det ingen kvalitetsjekk eller hva det heter hos dere? Edit: Kunne ikke gjøre annet enn å sende inn en skriflig klage til redaksjonen.
 5. Jeg kommer av og til over ord som for meg høres så usannsynlig latterlig ut at jeg ikke klarer å ta artikkelen seriøst. De mest traumatiske opplevelsene for meg var to artikler med ordet "strømming" og "Kyberkrig". Er dere i redaksjonen klare over hvordan dere fremstår når dere finner på ord på denne måten? Jeg ble nødt til å lage en tråd om det, på vegne av det norske språket.
 6. Jeg fatter ikke hva som deg tenker på når de lager slike uttalelser. Mass effect er blitt søppel? Ser på meg selv som en kresen person når det kommer til spill, men mass effect 3 var jo så og si forbedret i forhold til enern på hver eneste måte. Om du faktisk mener det du skrev, tror jeg at du har noen meget vridde forventninger angående spill. Av ren nysjerrighet, kan du nevnte et spill du synes er bra?
 7. Fatter det heller ikke. Sånne ting svekker jo troverdigheten til hw.no i sin helhet. Kyberkrig, må være det latterligste ordet jeg har lest på lenge.
 8. asad Vondt ment?.. Jeg jobber 09 til 17:00 hver dag, Trener så vekter etter jobb 1,5 time 4\5 dager i uken på Evo er på Tango 2 ganger (faktisk hehe) i uken etter trening, har RPG kvelder med en gjeng på Onsdager, har datteren min hver 2 helg ++. Så det blir ikke mye tid til spilling, skulle rukket noen spillin etter trening i dag men nå har jeg sittet her i steden, men har en time til å tyne ut... Men spiller ikke så mye lenger da jeg synes det er mye dårlig, Risen 2 har så langt skuffet meg som nevnt tildligere, men jeg skal selvagt gi det flere forsøk Ok, det var svært utfyllende, takk for svaret Grunnen til at jeg spurte var at jeg vet at du er/har vært skjermkort freak , så tenkte jeg at om jeg skulle skrevet så lange inlegg her på forumet hadde jeg aldri hatt tid til å faktisk spille! Haha. Tango og greier ja, det var ikke helt hva en typisk gamer holder på med på fritiden. Selv elsker jeg risen. Har faktisk ikke så mye negativt å si om det. Jeg liker til og med menyene og slåssystemet.
 9. Av ren nysjerrighet simalarion, spiller du noengang spill? Eller sitter du og venter på nye skjermkort og benchmarker samt diskuterer på forumet sånn ca 80% av fritiden din? Ikke vondt ment altså!
 10. Er perler noe man kommer til å trenge etterhvert? Eller snakker vi kun vendortrash?
 11. Er det bare jeg som alltid føler TOTAL TVANG til å plukke opp alt jeg finner i risen/gothic spill?
 12. Hvorfor henger folk som ikke digger spillet i en tråd som er laget av de som digger spillet? lol
 13. Det er en del av oppdragene for å bli pirat. Du kan ta med Idol og vise til captain Steelbeard. takker! Lenge siden jeg har storkost meg som dette med noe slags spill
 14. Folkens, hva er "idols" til? Er dette bare vendortrash eller får man bruk for dem i andre sammenhenger?
 15. Hehe. Vi sitter og sikler men flesteparten av oss bruker ikke i nærheten av alle mulighetene glaxy s2 gir oss Selv har jeg fortsatt s1!
×
×
 • Create New...