Jump to content

MrVilla

Medlemmer
 • Content Count

  2550
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 :)

About MrVilla

 • Birthday 09/07/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beklager, det ble for mye tekst ja:P Jeg følger litt med på tråden din da jeg er på jakt etter en oppgradering selv, men da med intel. Eneste jeg har fundert på er egentlig RAM. Tenkte å kjøpe 3600 Mhz ram, men det virker som at det er mer eller mindre bortkastede penger ifølge det jeg har lest på nettet i forhold til det å kjøpe 3000/3200 Mhz. Kan være at AMD er mer glad i kjapp RAM enn Intel da.
 2. Bør det ikke tas med et hovedkort av en eller annen sort? Hva med RAM?
 3. Beklager hvis jeg misforsto deg. Hvilken effekt denne talen har er det ingen som kan si. Personlig så tror jeg ikke det ville vært noe særlig forskjell på om det var noen kongelige eller noen annen begravelse av en kjent person under samme omstendigheter. Men jeg tror den har en effekt. Det er virkelig sterkt å høre datteren som innstendig ber dem som sliter om å søke hjelp. Som nærmest bønnfaller dem om å forstå at det ikke er et tegn på svakhet men på styrke, og at det alltid finnes en vei ut av et hvilket som helst mørke. Før man søker hjelp så er det veldig lite helsevesenet kan gjøre og da er det ofte så sent i løpet at det er for sent. Da er man i et tankesett som er så mørkt at det er nesten umulig å komme ut. Utsagnet her er rent spekulativt, men jeg tror det er bedre å ta det gode ved denne talen enn å sette fokus på dem som kommenterer den og dermed la det hele få en negativ assosiasjon.
 4. Helt uenig med deg TS. Å oppfordre folk til å søke hjelp er ikke propaganda. Tvertimot . syntes det var en fin tale og håper den når frem til flest mulig
 5. At noe er mulig er ikke dermed sagt at det er riktig, fornuftig eller grunn til å gjør det slikt. Det er fullt mulig å utstyre alle elever i førsteklasse med hver sin beretta, men det er da ikke dermed sagt at det er slik man skal gjøre det. Så at noe er mulig betyr ikke automatisk at man skal gjøre det. Dersom det er argumentet ditt så er det jo håpløst. Alle her inne er vel innforstått med at det er fullt mulig å utstyre hver eneste borger med AK47, men det har lite å gjøre med hva som er realistisk å gjøre. Dersom du kun er ute etter å diskutere hva som er MULIG å gjøre så er det noe helt annet! Da kan vi jo bare slå en strek over hele diskusjonen. Det er fullt mulig å gjøre alt du beskriver!.......det er bare meget meget urealistisk at det vil bli gjort slik. Og da er vi inne på neste tema. Du mener det er realistisk og fornuftig at alle skal gå rundt med hvert sitt våpen for å kunne forsvare seg. For meg så er ikke dette et kjent konsept, og jeg har aldri noen gang hørt noen i min omgangskrets snakke om at dem har savnet å hatt våpen på seg. Det virker for meg som helt urealistisk at vi her i Norge skal ha dette enn så lenge det ikke er noen grunn til det. Til og med politiet er forsiktige med å gå med våpen. Dem har prøvd noen ganger og det går snaut noen dager før man leser om at man skyter noen i foten ved en feil, og disse er faktisk opplært til å behandle våpen!
 6. Er enig i at det er mye som et mulig, men det har desverre ingenting med saken å gjøre. At det er realistisk er jeg mer uenig i. Like lite som at det er realistisk at folk løper rundt med automatvåpen på åpen gate.
 7. Skjønner ikke helt dette. Når er det du skal ha skytevåpen på deg da? Mellom frokost og middag? Mellom middag og kvelds? Trudde du ønsket å forsvare deg hele tiden jeg, ikke bare noe av tiden. Er det å være delvis sikker ok? Eller riktigere at mellom lunsj og kvelds så er du jævlig trygg? Så klokka 21:00 så er det å låse våpenet godt inn i skapet for da er man trygg? Du trenger egentlig bare en fordel. Skal jeg også skrive at det du kommer med er bare våss eller ser du det selv?
 8. Ingen som sier at du ikke kan forsvare deg. Er derimot ikke det samme som at du skal bære skytevåpen.
 9. Tror du har sett for mange filmer. Mener du helt seriøst at man skal gå rundt med pistol i hylster og trene på å bli lucky luke? Aldri snu ryggen til noen klar når som helst? Om natta da? Sove med et øye åpent med pistolen ladd og klar? Trenger ikke å motbevise noe som helst. Det er intet realistisk hold i det du sier.
 10. Det er din mening. Eneste muligheten å beskytte seg mot noe slikt med våpen er er å spasere rundt med den pistolen 24/7 i handa og nærmest sikte på ektemannen kontinuerlig. Det er langt mer trolig at ektemannen bare hadde skutt kona når hun la den ifra seg.
 11. Her er tittelen på posten din: "Hvorfor er ikke fullautomatisk skytevåpen lov i norge" Jeg mener svaret er innlysende. Fordi det er ingen grunn til det og jeg har heller ikke sett noen har kommet opp med et eneste argument på hvorfor det bør være lov. Tvertimot så mener jeg det er flere gode grunner til at det ikke burde være lov. Når det gjelder skytevåpen forøvrig så hadde jeg følt meg langt mindre trygg dersom annenhver person gikk rundt med pistoler på gata. Hva i alle dager er betryggende med det? Blir samfunnet vårt mer sikkert dersom alle løper rundt med våpen? Jeg har i hvertfall ikke lyst til å bo i et slikt samfunn, og jeg tipper at heller ikke majoriteten vil det enn så lenge det ikke er lov. EDIT: Hva er det jeg skal forsvare meg mot? Hvor er disse truslene som du er så redd for? Det er langt større sjangs for at huset brenner ned, at jeg koliderer eller på andre måter blir skadd eller drept enn å bli skutt eller drept av en kriminell. Eller.......selfølgelig....dersom alle begynner å bære våpen så vil jo det begynne å jevne seg ut da...;)
 12. I like måte! Dersom du må ha maskingevær for å beskytte deg selv så er du i en særstilling
 13. Min svært upopulære mening er at jeg mener at politikere er som folk flest, og at de aller fleste er folk som er godt orientert om utfordringer i samfunnet og bruker veldig mye av sin tid for å gjøre livet bedre for innbyggerne slik dem ser det.
 14. Jeg personlig håper at de aller fleste innser at automatvåpen for selvforsvar er bare tull. Såvidt jeg skjønner så er til og med halvautomatiske forbudt. Noen som vet den spesifikke grunnen hvorfor det er forbudt? Bare ren og skjær fornuft eller ligger det noe annet bak?
 15. Litt gammel post men må bare berømme dette spillet etter å ha ventet på et skikkelig FC spill i årevis. Eneren var banebrytende. Desverre så var 2 en nedtur med den malariagreia som jeg ble drittlei av. I treeren så følte jeg meg mer som en botaniker og ble drittlei av å lete etter plante ditt og plante datt. Mistet så gnisten at jeg ikke gadd å teste ut fireren. Når det nå var tilbud på femeren så sjekket jeg ut den og der virket storyen å passe meg glimrende. Seksere ble litt for sær da jeg ikke er noen storfan av settingen. Kjøpte femeren og er strålende fornøyd. Kjempemoro og etter ett par timer så har jeg kjørt bil, firhjuling, båt og fly og storkoser meg på jakt etter badguys sammen med min gode venn boomer, som er min firbente kompanjong 👍 Helt kanon!
×
×
 • Create New...