Jump to content

MrVilla

Medlemmer
 • Content Count

  2555
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 :)

About MrVilla

 • Birthday 09/07/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk endelig overtalt kona til å leie The Irishman og gledet meg skikkelig. Flere av mine favorittskuespillere i en skikkelig mafia setting kunne ikke gå galt. Vi så ca halve filmen. Da satt vi egentlig bare å kjedet oss. Jeg hadde også glemt ut hva plottet var. Skjønner ikke helt hva som skjedde men men. Noen ganger så klaffer det ikke.
 2. Det som jeg har brukt mest tid på er EVE Online. Aner ikke hvor mange timer som gikk med til det men spilte det i ca 10 år som helt avhengig. Utrolig å tenke på! Et spill som passet med utrolig bra og som det var mange kule folk med i. Bra grafikk og mye artig å gjøre. I de siste årene så har det vært mye Factorio. Nok et vanedannende spill der man bare skal gjøre litt til😁
 3. Virker som at BOINC går så det suser. Folding Home har ikke beveget seg en millimeter på flere dager så da skifter jeg heller serveren også over derosm jeg får det til. Litt dumt da. Kan være noe med oppsettet mitt men det fungerte fint til å begynne med. Uansett.....happy folding!
 4. Jeg er jo bare utålmodig etter å hjelpe😉 kom hjem nå og fortsatt ingenting skjedd. Prøver meg på Boinc på hoved pc og holder på FH på server så ser vi hva som skjer. Får satse på at dem får fart på wu’ene etterhvert også
 5. Jeg installerte FOlding Home men det virker som at det er en del issues med det. Jeg fikk lastet ned en WU eller 2 og så var det stopp. Nå står den bare og venter på neste wu og det har ikke skjedd noe på lenge. Om dem har gått tom for WU eller om det er en feil i prgramvaren vet jeg ikke, men orker ikke å være med på noe som jeg må sitte og styre med for å få det til å virke. Kan teste BOINC når jeg kommer hjem. Kanskje den er bedre lagt opp.
 6. Beklager, det ble for mye tekst ja:P Jeg følger litt med på tråden din da jeg er på jakt etter en oppgradering selv, men da med intel. Eneste jeg har fundert på er egentlig RAM. Tenkte å kjøpe 3600 Mhz ram, men det virker som at det er mer eller mindre bortkastede penger ifølge det jeg har lest på nettet i forhold til det å kjøpe 3000/3200 Mhz. Kan være at AMD er mer glad i kjapp RAM enn Intel da.
 7. Bør det ikke tas med et hovedkort av en eller annen sort? Hva med RAM?
 8. Beklager hvis jeg misforsto deg. Hvilken effekt denne talen har er det ingen som kan si. Personlig så tror jeg ikke det ville vært noe særlig forskjell på om det var noen kongelige eller noen annen begravelse av en kjent person under samme omstendigheter. Men jeg tror den har en effekt. Det er virkelig sterkt å høre datteren som innstendig ber dem som sliter om å søke hjelp. Som nærmest bønnfaller dem om å forstå at det ikke er et tegn på svakhet men på styrke, og at det alltid finnes en vei ut av et hvilket som helst mørke. Før man søker hjelp så er det veldig lite helsevesenet kan gjøre og da er det ofte så sent i løpet at det er for sent. Da er man i et tankesett som er så mørkt at det er nesten umulig å komme ut. Utsagnet her er rent spekulativt, men jeg tror det er bedre å ta det gode ved denne talen enn å sette fokus på dem som kommenterer den og dermed la det hele få en negativ assosiasjon.
 9. Helt uenig med deg TS. Å oppfordre folk til å søke hjelp er ikke propaganda. Tvertimot . syntes det var en fin tale og håper den når frem til flest mulig
 10. At noe er mulig er ikke dermed sagt at det er riktig, fornuftig eller grunn til å gjør det slikt. Det er fullt mulig å utstyre alle elever i førsteklasse med hver sin beretta, men det er da ikke dermed sagt at det er slik man skal gjøre det. Så at noe er mulig betyr ikke automatisk at man skal gjøre det. Dersom det er argumentet ditt så er det jo håpløst. Alle her inne er vel innforstått med at det er fullt mulig å utstyre hver eneste borger med AK47, men det har lite å gjøre med hva som er realistisk å gjøre. Dersom du kun er ute etter å diskutere hva som er MULIG å gjøre så er det noe helt annet! Da kan vi jo bare slå en strek over hele diskusjonen. Det er fullt mulig å gjøre alt du beskriver!.......det er bare meget meget urealistisk at det vil bli gjort slik. Og da er vi inne på neste tema. Du mener det er realistisk og fornuftig at alle skal gå rundt med hvert sitt våpen for å kunne forsvare seg. For meg så er ikke dette et kjent konsept, og jeg har aldri noen gang hørt noen i min omgangskrets snakke om at dem har savnet å hatt våpen på seg. Det virker for meg som helt urealistisk at vi her i Norge skal ha dette enn så lenge det ikke er noen grunn til det. Til og med politiet er forsiktige med å gå med våpen. Dem har prøvd noen ganger og det går snaut noen dager før man leser om at man skyter noen i foten ved en feil, og disse er faktisk opplært til å behandle våpen!
 11. Er enig i at det er mye som et mulig, men det har desverre ingenting med saken å gjøre. At det er realistisk er jeg mer uenig i. Like lite som at det er realistisk at folk løper rundt med automatvåpen på åpen gate.
 12. Skjønner ikke helt dette. Når er det du skal ha skytevåpen på deg da? Mellom frokost og middag? Mellom middag og kvelds? Trudde du ønsket å forsvare deg hele tiden jeg, ikke bare noe av tiden. Er det å være delvis sikker ok? Eller riktigere at mellom lunsj og kvelds så er du jævlig trygg? Så klokka 21:00 så er det å låse våpenet godt inn i skapet for da er man trygg? Du trenger egentlig bare en fordel. Skal jeg også skrive at det du kommer med er bare våss eller ser du det selv?
 13. Ingen som sier at du ikke kan forsvare deg. Er derimot ikke det samme som at du skal bære skytevåpen.
 14. Tror du har sett for mange filmer. Mener du helt seriøst at man skal gå rundt med pistol i hylster og trene på å bli lucky luke? Aldri snu ryggen til noen klar når som helst? Om natta da? Sove med et øye åpent med pistolen ladd og klar? Trenger ikke å motbevise noe som helst. Det er intet realistisk hold i det du sier.
 15. Det er din mening. Eneste muligheten å beskytte seg mot noe slikt med våpen er er å spasere rundt med den pistolen 24/7 i handa og nærmest sikte på ektemannen kontinuerlig. Det er langt mer trolig at ektemannen bare hadde skutt kona når hun la den ifra seg.
×
×
 • Create New...