Jump to content

MrVilla

Medlemmer
 • Content Count

  2691
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

279 :)

About MrVilla

 • Birthday 09/07/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Åh det var jeg ikke klar over. Bare leste det som sto på selve nettsiden til Fabel. Takker og bukker!
 2. Og vipps så virket det! Av en eller annen grunn så måtte jeg fjerne IP adressen som jeg hadde satt i IP reservasjoner!? Må være en bugg!
 3. Hei Jeg har i lenger tid hatt port forwarding på Google home uten problemer men nå er det plutselig helt umulig. Etter at jeg har valgt enhet og valgt port og lagret så går jeg tilbake i oversikten. Der står det HP Ikke tilgjengelig MAC adresse port fra til. Hvorfor kommer den opp som ikke tilgjengelig? Den er jo aktiv i oversikten over enheter? Noen smo har peiling på hva som gjør dette? Fatter ikke hva som skaper problemet her!
 4. Hmmmm......den så jo ikke så verst ut. Hadde håpet å komme under 500 lappen men denne er absolutt aktuell. jeg skal ta og teste litt på dette. Dersom det fungerer så er jo ingenting bedre. Får vel en billig google høyttaler til en slik og ingenting.
 5. Jeg ser fra nettsiden til Fabel at den skal kunne kjøre på alle android og iphone telefoner som er gitt ut de siste tre årene....hmm....blir ikke så gammel som jeg så for meg da.... nettbrettet bruker allerede hu yngste jenta:) Trådløs høyttaler? Som spiller av fra mobilen min tenker du? Hva skjer når jeg får en samtale? Vil ikke det kutte forbindelsen til høyttalere eventuelt at den sender samtalen istedenfor?
 6. Hei Mulig det er feil kategori men kom ikke på noe annet. Jeg har i dag fabel installert på mobilen som jentungen hører eventyr på når hun skal legge seg. Dette er jo vel å bra men gjør at jeg da må legge mobilen på rommet hennes for ca 1 time. Finnes det noe lignende som jeg kan laste ned denne fabel-appen på som gjør samme nytten? Helst en billig sak. Ser for meg en gammel mobil, men kanskje det finnes noe enda mer praktisk?
 7. Oppdaget plutselig at NC var i gang men kan ikke finne det noen steder utenom på betal-tv. Blir det ikke sendt på NRK eller vgtv lenger?
 8. Hadde ikke svart på mailen engang. Det er så useriøst at jeg antatt det var noen som hadde hacket email kontoen hans. Bare glem det og lev videre vel vitende om at alt er i skjønneste orden fra deres side.
 9. Hei. Den beste måten er foreløpig å studere YouTube. Selv kjøpte jeg en pakke fra orbx som inneholdt både vfr og ifr trening for å spe på litt men du klarer deg fint med YouTube. Der kan være det kommer mer trening på dette i FS men det ligger sikkert litt frem. Fordelen med YouTube er at man får veldig god informasjon pluss at man kan spørre om hjelp.
 10. Etter mye styr så kom jeg inn i maskinen igjen. Det virker som at den bare hater forandringer. Hver gang man endrer på HW oppsett så nekter den å starte opp og må drive å "restarte" 4-10 ganger før den kommer. Jeg sjekket opp HK'et og det var minst 10 år gammelt ut fra det jeg fant ut. Uansett så gidder jeg ikke å feilsøke dette da det ikke er min. Jeg bare skrur den av og på til den starter opp hver gang jeg endrer noe. Det som er litt spesielt er at så fort man har funnet et oppsett og klart og starte opp ved det så vil den starte opp helt fint, helt til neste gang man gjør noe tull. Leverte den i går og den fungerte visst som en drøm;-)
 11. Vedkommende som eier pc har null peiling. Han viste ikke hva det var eller hvor mange disker eller noe. Han kjøpte den av en kompis for noe år siden. Han fikk ikke med noe som helst annet enn selve pc'en. Han vet ikke hvor gammel den er. At det er en eldre pc kan jeg bekrefte, men er usikker på hvor langt man kommer med bare en slik uttalelse. Ettersom den er selvbygd så kan alle delene også ha forskjellig alder så det blir vanskelig å si.
 12. Jeg startet posten med at jeg skulle hjelpe en med å skifte til SSD, ergo kjenner jeg ikke all spec. Har ikke peiling på alder. Helt klart selvbygd. Maskinen har ikke oppført seg ustabilt, men den har vært ekstremt treg! Den har nå startet opp men det kan godt være at den ikke starter opp neste gang. Må prøve å starte den opp kanskje 4 ganger før det plutselig går. Har satt i andre ram brikker nå. Samme opplegget. Jeg tipper det er noe med HK'et.
 13. Har et problem her. Skulle hjelpe en med å skifte til SSD for å få pc'en til å bli kjappere. Starter opp, tar backup. Skrur av, kobler ut harddisk, setter i SSD og setter i windows medium. Nå nekter den å starte opp! Kommer ikke til BIOS engang. Viftene går på full pupp men ellers så er det ingenting som virker. Ingen lyd eller blinken. Hovedkort lyser grønt. Jeg har tatt ut ram brikkene og flyttet litt rundt på dem uten effekt. Dro ut alt annet en start knappen på HK, men det hjalp ikke. har også koblet ut Grafikk kort, men ettersom den kun har en VGA kobling med hanplug på Hk så får jeg ikke koblet til. Noen forslag?
 14. Har hatt hjemmekontor i noen måneder og det passer ikke spesielt bra for meg. Jeg konsentrerer meg mye bedre når jeg er på jobb og savner det å prate direkte med folk. Heldigvis så er det snart mulig å reise på kontoret og da vil jeg gjøre det. Satser på at flere kommer på kontoret etterhvert.
×
×
 • Create New...