Jump to content

MrVilla

Medlemmer
 • Content Count

  2581
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

176 :)

About MrVilla

 • Birthday 09/07/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Likte den jeg og ser veldig bra ut. Ser at det er litt småbuggs på trafikken men det blir vel fikset fortløpende regner jeg med.
 2. Veldig kult. Jeg husker ikke om det vi hadde var likt men formen tror jeg var veldig lik med slike kassetter som man satte i. Husker dog kun det spillet som vises på pakken der.
 3. Stemmer det! Ble superfasinert😁 Før dette så hadde vi hatt noen tv spill men "tennis" der man hadde en prikk som gikk frem og tilbake på skjermen men sliter med å kalle det spill😉 Men rett skal være rett. Kan være DET er det aller første spillet mitt.
 4. Tror det første var blue max på Commodore 64. Er litt usikker. Var søskenbarnet mitt som hadde det og jeg ble øyeblikkelig frelst! Må ja vært på åttitallet og selv var jeg snaut 10-12 år.
 5. Misunner deg litt😉 Personlig så klarte jeg ikke å kombinere det med jobb OG familie. Men det er et fantastisk spill!
 6. Har spilt fsx i flere år med x52 men nå dropper jeg den. Som nevnt tidligere så er den for brå. Nå vil jeg heller satse på en flight yoke som jeg tror vil bli veldig bra.
 7. Jeg tipper dem anså opplegget med lading som mindre komplisert enn det det er.
 8. Det er mulig jeg misforsto saken. Det står i artikkelen at "Bestemor har lest at på Ringebu er det ni ladere" Vil det ikke her være naturlig å tro at det er 9 selvstendige ladere? Jeg vil sammenligne det med å si at det også er 9 pumper. Og meg bekjent så kan hver bil fylle samtidig på hver sin pumpe. Slik jeg forstår det så er det ikke slik. Synes fortsatt det er forvirrende. Er det 3 ladere pr ladestasjon man tenker? Hva er egentlig poenget med det?
 9. Fantastisk! Ler forresten godt her nå. Ropte til kona her at "DAGEN i år er 18 AUGUST!!!" Da ropte kona øyeblikkelig tilbake..."JØSS....ikke si at du husket bryllupsdagen vår!?!?" LOL.....ehh....joda......:P
 10. Jeg kommer ikke til å vurdere elbil før det er mulig å betale med kort eller blitt ryddet opp i kaoset med kontoer. Hva er egentlig poenget med at man bare kan lade en bil om gangen når det er flere pumper?
 11. Jøss! Jeg har sittet og søkt på power men fant ingenting i denne prisklassen som passet meg. Nå dukker den plutselig opp da! Den var jaggu ikke dum!
 12. Tja.....stiller en del krav. Vil vel egentlig ikke si det. Har egentlig bare spurt om råd til å kjøpe en pc med gtx 1060 eller bedre ut fra visse kriterier. Når jeg ser på finn så virker det å være ganske mange treff i den prisklassen som innfrir men det er vanskelig å se om det er noen virkelig gode kjøp der som sagt. Jeg insisterer selvfølgelig ikke på brukt, men som jeg skrev så ser jeg at det er vanskelig å finne en ny god pc med mitt budsjett. Er klar over at når eg kjøper brukt så er det ikke 10th gen intel cpu, men det går helt fint. En 1-2 år gammel pc kan fortsatt være svingod for det. Jeg ser du anbefaler 1650, men ut fra det som jeg ser så yter den dårligere en 1060. Mener du den er bedre eller tenker du pakken totalt sett?
 13. Hei Skal ha meg en bærbar og ut fra budsjettet så ser det ut som at det blir en brukt denne gangen, men men....godt for miljøet!:) Dersom noen kan hjelpe meg med å finne noen perler i jungelen på finn så hadde jeg satt pris på det! Sitter og ser på bærbare og sliter med å bestemme meg. Jeg trenger den fortrinnsvis til spill i sofaen og ønsker at den ikke bråker for mye dersom mulig. Vekt betyr lite, men ser for meg at det er en 15", selv om 17 ikke er helt uaktuelt da den kanskje er stillere (bedre kjøleløsning?) batteritid er heller ikke kritisk da jeg stort sett sitter med støpselet i. Vil aller helst slippe en "glorete" pc men skal tåle det dersom det er ingen vei utenom:) Er ikke så opphengt i ram og hd da dette er ting som jeg kan bytte selv så lenge det er to ram slots og minst en M2 og en sata slot. Ser for meg et grafikkort på minst 1060 med 6GB. Setter pris på alle forslag!
 14. Ok, jeg prøvde å legge den inn men jeg tror dette blir litt for avansert for meg akkurat nå. Satser på at planner holder for øyeblikket og så får jeg heller snu blikket mot azure dersom jeg ser at det trengs noe mer.
×
×
 • Create New...