Jump to content

MrVilla

Medlemmer
 • Content Count

  2754
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

343 :)

About MrVilla

 • Birthday 09/07/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet ikke om dette er rett forum, men noen som klarer å lese alle ytelsesmålingene her? https://www.tek.no/test/i/e8yWpl/ytelsestest-nvidia-titan-x-pascal Forbasket irriterende
 2. Ok, jeg fant ut av det nå. Jeg stusset veldig på hvordan frakten ville bli ordnet rent praktisk her men det gikk jo veldig greit.
 3. Hei. SItter og lurer på hva jeg egentlig blir tilbudt her. Her står det at Kjøper betaler varen fiks ferdig med frakt og betaling, men så står det at kjøper betaler for frakt. Vil det si at frakt ikke er inkludert og at han vil ordne det selv? Jeg skjønner faktisk ikke dette fiks ferdig opplegget.....Føler meg temmelig teit:D
 4. Takk for innspill. Hvordan var det å begynne på ny skole med nye folk og nytt språk? Noe spesielt du tenker kan være greit å gjøre som du erfarte?
 5. Tusen takk for svar! Setter stor pris på det. Papirarbeidet har jeg blitt forespeilet allerede blir en skikkelig mølje😊 At Norge er godt å bo i er jeg ganske overbevisst om, selv om det virker ganske fælt i media noen ganger! Litt av grunnen til at jeg vil dette er for å komme litt ut av komfortsonen. At både jeg, kona og ikke minst barna skal få oppleve en annen verden enn Norge. Akkurat nå så er største bekymringen til ungene hvor mye lørdagsgodt dem får. Jeg vil at dem skal se at det finnes en annen verden uten at dem nødvendigvis skal bli skremt. At dem skal se at det finnes en hel verden der man må klare seg med litt mindre, og tolerer litt mer. Samtidig så vil dem også få det ganske fint på andre måter. Det vil bli internasjonal skole og plass er sikret. Dem skryter visstnok veldig av skolen, men det vil jo bli et lynkurs i engelsk. Alt av skole, transport og bosted blir ordnet. . Jeg kjenner en som bor der nå men han er der alene så han kjenner ikke så mye til situasjonen med barn, men de som bor der med barn virker å ha det veldig fint uten at han kan si så mye mer om det.
 6. Alt jeg kan si er at jeg bruker mye tid på å finne ut hvordan man kan gjøre det best for dem. Hadde jeg trudd at dette var forferdelig og traumatisk for dem så hadde jeg selfølgelig ikke gjort det. Det er nok klart muligheter for at dette kan bli fælt for dem, men som jeg sier ovenfor så tror jeg at ved god og gjennomtenkt tilrettelegging og planlegging så går det fint. Dersom dette går bra og ungene fikser dette så tror jeg at dem vil vokse veldig på dette. Jeg tror alle vil vokse på dette. I worst case så reiser vi hjem igjen. Er jo ikke slik at vi reiser og svir av huset. Jeg har selv gitt beskjed om at dersom ikke familien finner seg til rette så vil heller ikke jeg være i stand til å gjøre en fullgod jobb. Det vil selvfølgelig sitte langt inne men det er åpning og forståelse for det.
 7. Takker for tips. Skal sjekke det ut.
 8. MrVilla

  Office 365

  Fant ut av det nå. Var office 365 abonnementet som hadde gått ut på dato.
 9. MrVilla

  Office 365

  Noen som vet hvordan i alle dager jeg kan konvertere en csv liste til excel uten å måtte lagre den i skyen slik excel forlanger?
 10. Nå var jeg egentlig ute etter noen med erfaring fra dette med å ta med barn til utlandet nettopp for å se på hva slags utfordringer man kan treffe på. Jeg forstår innlegget ditt slik at du ikke har noen kjennskap til dette annet enn at du instinktivt tenker at dette er uheldig for barna. Jeg tror vi ser på dette litt forskjellig, men jeg skjønner veldig godt reaksjonen din og var vel nesten der selv for noen uker siden. Det virket helt utenkelig men etter å ha pratet med kona så ser vi at dette er noe vi kan få til. Vi vil reise hjem regelmessig og ha kontakt med resten av familien via nettet så godt som mulig. Det er også mange detaljer rundt denne lokasjonen som gjør at møtet med kulturen her blir litt mykere. Når det gjelder alle dine spesifikke spørsmål som du avslutter med så er dem godt gjennomtenkt og avklart. Det er ikke slik at jeg bare hiver dem på et fly og lar det stå til. Jeg er veldig nøye med å tenke gjennom ting på forhånd, kanskje litt for nøye, men er også overbevist om at det finnes en løsning på alt. Akkurat nå så prøver jeg å tenke gjennom dette så godt som mulig for å lete etter gode løsninger på de utfordringer som kan oppstå. Du har rett i at dette ikke er noe som dem velger selv og det er vi innforstått med. Nå er det ikke sikkert at vi reiser, men skulle det blir en åpning så reiser vi. Barna vil da få muligheten til å påvirke hvordan oppholdet skal bli i så stor grad som mulig. Jeg kjenner mine barn meget godt og er sikker på at dem ikke kommer til å sette særlig stor pris på dette i starten. Det er dem aldri når det skjer større endringer i livet deres men dem ser også i ettertid at det var gode valg. Årsaken til å gjøre dette er vel hovedsakelig å få oppleve en ny verden og være på eventyr. Det å faktisk få bo i en annen kultur og få oppleve den på nært hold over lang varighet synes jeg er kjempespennende. At man i tillegg vil tjene på det er bare et pluss men vi gjør det ikke for pengene. Penger kan man som du sier tjene her hjemme. Jeg tenker at dette er en mulighet som vi aldri får igjen og tror det er en erfaring som alle vil tjene på og kanskje mest våre barn.
 11. Hei Noen som har erfaring med å jobbe noen år i utlandet med familie? Jeg har fått et ganske godt tilbud om å jobbe i utlandet i Asia men er litt usikker på hvordan det blir for mine to barn på 5 og 8 samt hvordan jeg best kan forberede dem. Driver og søker opp litt informasjon, men dersom noen har erfaring med dette så hadde jeg satt pris på få vite litt om deres erfaring her😊
 12. Høres fornuftig ut. Antar at det vil være mulig å enten ta den ut eller at det er mulighet for oppkobling begge veier. Men det var et godt innspill. Takker.
 13. Hei. Jeg så en fyr som hadde en kombinert koffert med hjul og håndtak, og samtidig med seler på bak slik at han kunne hive den på ryggen. Den var ikke spesielt stor naturligvis men helt grei for mitt bruk. Noen som kan anbefale noe slik og gjerne med en form for powerbank i da en kollega av meg nevnet at det også var implementert i noen slike reisebager i dag.
 14. Ganske lang vei å gå ja. Hadde vært lang tryggere å gått med en bag med nazikors og heil Hitler på...
 15. Dem er vel ikke oppegående dem heller😉 Det er ganske urovekkende at noen tenker at dem må gå fysisk til verk over noe slikt, men det finnes ekstreme holdninger overalt.
×
×
 • Create New...