Jump to content

HilRam

Medlemmer
 • Content Count

  3011
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HilRam

 1. Siden vi nå skriver mars 2021 så tillater jeg meg å 'bumpe' denne tråden. Er det noen som vet når Telia og Telenor blir ferdig med resterende 50%? Det virker som Covivid er blitt universell unnskyldning for alt man ikke har lyst til å gjøre ferdig... Enten det er arbeid i en tunnell, postleveranse eller sammenkobling mellom telefonnett.
 2. Rune Øygard rir igjen. Muligens inspirert av at Viggo Kristiansen får sin sak prøvd på nytt så kommer Rune Øygard nå frem med krav om gjenopptagelse av sin sak. For de som ikke syntes Øygard gjorde en pinlig nok figur i første og andre akt, mht. bortforklaringer på den ene sex-chattemeldingen etter den andre, så kan de nå glede seg over et uventet ekstranummer. Her blir det liv Rai Rai!
 3. Etter "litt" venting kan vi nå glede oss over at disse skal bli tilgjengelig i november (dette år): https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2020/03/05/status-for-nye-pass-og-nasjonale-id-kort/
 4. HilRam

  Drittsekk United

  Bli med å lage "Drittsekk United" - et Dream Team av spillere med dårlig oppførsel på / utenfor banen. Mine første to nominerte, i en i 4-3-3 formasjon: ? (Keeper) ? - Pepe - Sergio Ramos - ? ? - ? - ? ? - ? - ? Mine to nominerte har utmerket seg med notorisk mangel på fair play, dirty tricks når dommeren ikke ser, og skuespill når dommeren ser.
 5. Jeg har lest at United har betalt £200,000 pr. uke den tiden han har vært i Inter frem til nå, og Inter har betalt £170,000 /uke. Jeg vil faktisk gi Sanchez ros nå, vi kunne ha endt opp i en Mesut Özil-situasjon der han bare satt og surnet på benken og hevet full lønn (£370,000 / uke).
 6. HilRam

  Manchester United

  Det at Jadon Sancho annonseres som Manchester Uniteds nye nummer 7 har jeg etter meget god deduksjon fra "The United Stand" der de samstiller indisier og tidligere erfaring med profilerte spillere, der draktnummer annonseres på sammenfallende dato med draktnummer, i dette tilfellet nummer 7. Det at Alexis Sanchez skriver under for Inter Milan på torsdag, er noe jeg har fra united.no, der de siterer den italienske avisen "Corriere dello Serra".
 7. HilRam

  Manchester United

  Nært forestående: Torsdag 6. august: Alexis Sanchez skriver under for Inter Milan. Fredag 7. august: Jadon Sancho annonseres som United-spiller med draktnummer 7 !
 8. HilRam

  Manchester United

  Norwich slo Man City og rykket ned. Watford slo Liverpool og rykket ned. Jeg tror vi trygt kan si at alle kan slå alle - uten forbehold.
 9. Her i huset har det ikke vært noen problemer med årets sesong. Jeg tror jeg berger meg på to ting: 1) Ser HBO gjennom Get-Dekoder, og får nok der betydelig bedre bitrate enn de som strømmer gjennom HBO-appen. Skulle være interessant å vite hva hhv Get og Canal Digital leverer til sine dekodere vs HBO-Nordic direktestrømming. Jeg ser ingen "compression-artifacts". 2) Ser på Panasonic Plasma som var "last off production line" før de la ned. Har foretatt "enkel" kalibrering, passer på gamma-kurve, og ser i mørkt rom.
×
×
 • Create New...